• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime gelemiyorum

Arkadaşlar lütfen yardım edin. Bademciklerimde malesef taş var ve kötü koku yapıyor. Sevgilim bunu bana söyledi ve çok utandım. Bademciklerimi aldırmak istiyorum ama yaşım 25 . Daha önce aldıran var mı zor bir ameliyat mı. Ağız kokumdan çok utanıyorum ne olur yardım edin

1.5 yıllık. Hayır yok
İki ay önceki konunuzda sevgiliniz var şimdi de 1,5 yıllık evliyim diyorsunuz anlamadım ben???

Yok ya öyle değil . Buraya ilk üyeliğimi alırken sorunum bademcik taşıydı. Ben de evli olduğumu ne diye yazayım nasıl olsa önemli değil diye sevgilim yazdım. Böyle bir konu açacağım hiç aklıma gelmezdi

Yok ya öyle değil . Buraya ilk üyeliğimi alırken sorunum bademcik taşıydı. Ben de evli olduğumu ne diye yazayım nasıl olsa önemli değil diye sevgilim yazdım. Böyle bir konu açacağım hiç aklıma gelmezdi

Hikâye tüm inandırıcılığını yitirir...
Ve kapanış...

Ay hic gulecegim yoktu ya.:skandal::eğlence:Hadi canim git baska yerde eglen.

Bugün eşim dışardan geldi. Ona bamya ve domates al demistim . O da çiçek tohumu toprakları ve domates almış. Ben çiçekleri çok seviyorum ekelim birlikte istemiş. Buraya kadar gayet normal tabi . Poşete baktım bamya eksik. O da markette kaldı herhalde deyip aceleyle çıktı çıkarken telini de evde unuttu. Eşim çıktı birkaç dk sonra mesaj geldi aynen yazıyorum .
Hocam geç oldu kusura bakmayın
Ben değer verdiğim insanların özelini merak etmiyorum
Siz niye bu kadar merak ettiniz anlamadım
Anlatırsam üzülürsünüz .
Bu mesaj ve öncesi yok silinmiş. Bu kadın eşimin özel ders öğrencisinin annesi . Eşim 32 kadın da 35 yaşlarında . Eşim geldi bu mesaj ne dedim kekeledi yanlış atmıştır falan dedi . Ben de bakalım yanlış mi atmış dedim" anlamadım? "Yazdım kadına . O da neyi anlamadiniz yazmis . Ben de bana yanlislikla mesaj gindermissiniz yazdim . Ne yanlisligi hocam neyse her şey karıştı yazıp gülücük koymuş. Ben de sinirlendim telefonu kırdım . Mesaj geldiyse de göremedim . Eşimi de evden kovdum . Çok sinirliyim şu an . Eşim ağlıyor yalvarıyor ben bir şey yapmadım diye. Anlattığına göre kadın buna mesaj atmış durup dururken 3 yıldır sen benim ne çektiğimi biliyor musun diye . Esim de hayırdır hocam ne çektiniz demiş . Kadın da öğretmen . Ben de madem oyle yazdi sen niye mesajları sildin dedim. Ayrıca sanane kadından dedim . Valla sen yanlış anlama diye sildim diyor ama inanmıyorum . Boşanmayı bile aklımdan geçiriyorum .
Öğrencisi sorunluysa eşiniz belki özel hayatınızda bir şey mi var da çocuğa yansıyor gibisenden bir şey sormuş olabilir kadın da o şekilde cevap vermiştir ben öyle düşündüm

İki ay önceki konunuzda sevgiliniz var şimdi de 1,5 yıllık evliyim diyorsunuz anlamadım ben???

Kocasindan bahsetmis gibi durmuyor.
Kac kadin kocasindan bahsederken sevgilim diye bahseder ki.:deli:

Konu sahibi hemen aciklamani yap.:işsiz:

Boşa mi kafa yorduk yani :bicak:

Cem Yılmaz ın hangi gösterisinde hatırlayamadım şimdi, geç kalan çifte mi ne sormuştu,

-sevgili misiniz?
-hayır, evliyiz.
:))

Evli insanlar sevgilidir :) yani en azından ideal evlilikte öyle.

Cem Yılmaz ın hangi gösterisinde hatırlayamadım şimdi, geç kalan çifte mi ne sormuştu,

-sevgili misiniz?
-hayır, evliyiz.
:))

Evli insanlar sevgilidir :) yani en azından ideal evlilikte öyle.
Yok konu sahibi demiş zaten evli olmasını söyleme gereği duymamış ondan öyle yazmış
L loving stars kusura bakmayın hafiyelik değil niyetim cidden anlamamıştım teşekkürler bende konunun yalan olduğunu düşünmüyorum şu an

Daha ikinci mesajda inandırıcı değildi. Yorumları okumadan yazacaktım bunu ama taşlanmak istemediğimden okumaya devam ettim.
Yok emniyet müdürü, yok bamya, kapıda ağlamalar vs. hiç inandırıcı değil.
Buram buram senaryo.
Evli olduğunu söylemekte nasıl bir sakınca var Onuda anlamadım.

Gecen sene benimde bir ogrencimin annesi sürekli ariyordu kizimin sevgilisi var laf dinlemiyor babasi zaten bakmiyor falan falan yani dogru soyluyor olabilir hem baska birsey olsa niye hocam diye hitap etsin ki

Tatlım bazı insanlar malesef böyle evli barklı insanlarla fazla samimi. Tamam eşin izin vermese yüz vermese o msj atılmazdı tabiki eşin suçlu ama şöyle düşün yuva yapmak zor yuva yıkmak çok kolay keşke öyle mesaj atıcağına anlamadım diye ben falankesin eşiyim lütfen birdaha eşime mesaj atmazsanız sevirim yazsaydın yani açıkça. Kadının en büyük düşmanı kadındır. O kadın olmasa başkası erkekler malesef çok çabuk kanabiliyolar engel olabildigin kadar engel ol sonuçta eşin yani ha diye yıkılmamalı yuvalar. Affet bence tehtitli affet hemde birdaha olursa affetmem gibi gibi .. şunu unutma en iyi erkek pişman olmuş erkektir. Şükret daha kötü bişey olmamış anlaşılan sadece bi msjlaşma bunu erken farkettin olay çözüldü daha beterinden korusun seni allah .

Benim suçum yok kadın mesaj attı ben de sen yanlış anlama diye sildim diyor . Ben çok kıskanç bir kadınım doğru ama mesajın cevabı hiç normal değil. Ben kimsenin özelini merak etmiyorum sen niye ediyorsun diyor
Çok kıskanç değilimdir ama o durumda telefonu ben de parçalardım.

Back
X