KENDIME GELMEYE IHTIYACIM VAR.

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Merhabalar.Ben temmuz ayında eşimden boşandım.Onceki konularımda detaylar var.Ama kafam gidip gidip geliyor.Cok zor geliyor yalnız olup cocuk büyütmek.Bazen de iyiki ayrılmışım diyorum.Esimle birlikteyken ciddi sağlık problemleri yaşamaya başlamıştım şimdi onlar yok oldu.Ama tek olmak zormus gerçekten tek cocuk büyütmek.

Hakkinizda hayirlisi.
Manevi anlamda daha iyisiniz demek ki,hastaliginizdan bile kurtulmussunuz ne guzel. Yalniz olmak cogu zaman daha guzeldir bence,eski esinizle bir arada kalip da mutsuz olacaginiza. Zamanla gecer,henuz cok yeni bir ayrilik

aileniz destekçi mi maddi manevi?
erkek kardeşiniz ve babanız var mı sağ?

Ben çalışıyorum.Ögretmenim abim ve babam var ama onlar farklı şehirlerde yaşıyorlar.Yasadigim yerde kimsem yok maalesef.Ondan da çok zorlaniyorum.Evliyken bir çok şeyi eşim hallediyormuş bunu farkettim.Keske idare etseydim.Kimse mükemmel bir evliliğe sahip değil diyorum kendimi suçluyorum hep geçirdiğimiz güzel zamanlar geliyor aklıma.

bazen hayatta öyle olması gerekiyordur sadece
eğer olmayacak olsaydı zaten bir şekilde boşanmazdınız eşiniz kabul etmezdi engeller çıkardı kalbiniz ısınırdı vs vs
kendinizi suçlamayın neyin daha iyi olduğunu bilemezsiniz belki bir gün bir hastalığı çıkacaktı hep onunla uğraşacaktınız belki sürekli kavga edip mutsuzluğunuzu çocuğunuzun psikolojisini bozarak yansıtacaktınız .....bir sürü binlerce şey olabilir
yalnız kalmanız sıkıntı sadece
yerinizde olsam aileme yakın yere taşınıp orada çalışmayı denerdim
manevi desteğe ihtiyacınız var
bir de aileden erkek birisi lazım ona abiniz babanız gibi ki evladınız kız evlatsa erkeklerle iletişim sıkıntısı yaşamasın ileride (tuhaf tipleri seçmesin mesela evlenirken) erkek çocuksa da rol model alabilsin

Kurtulmuşsunuz niye pişman oluyorsunuz ki. Açıp eski konularınızı okuyun. Halinize şükredin, işiniz gücünüz var, çocuğunuz var, yalnız değilsiniz, kendinizi zayıf hissetmeyin.

Pişmanlık oluyor demekki neden boşandınız

Kaç çocuğunuz var ve kaç yaşında? Evli iken yaşadığınız evde mi yaşıyorsunuz? Ne kadar evli kaldıktan sonra boşandınız? Aşk evliliği miydi? Aldatma var mı?
Kusura bakmayın çok soru sordum, gerçekten özür dilerim ama boşanırsam ben de aynı şeyleri hissetmekten korktuğum için sordum bunları.

Hayat idare etmek için ve kendinizi suçlamak için çok kısa. Kendine ve yaşamına değer vermeyenler idare eder. Kendinize değer vermediğiniz sürece de başkalarının size değer vermesini bekleyemezsiniz. Şu an yaşadığınız zorlukları değil, idare etseydiniz yaşayacaklarınızı düşünün. Her şey güzel olacak.

Zordur tek olmak tek çocuk büyütmek ama iç huzurunuz vardır, tek derdiniz çocuğunuz olur, kimseye hesap vermek zorunda olmadan, kimsenin sizi eleştirmesine izin vermeden iç huzurla yaşarsınız. Anlıyorum sizi ben de 2.5 sene önce boşandım ve ailemden uzakta kimsemin olmadığı bir şehirde kızımla tek başıma yaşıyorum. Evet yalnızlık zor bazen o duvarlar üstünüze gelir, ama güzeldir de aslında.. Bakış açınızı değiştirin güzel bakın..

Neden ayrılmıştınız , sebep neydi

Yalnız olmak her koşulda zor ama siz doğru bir karar verip yanlış giden bir evliliği sonlandırmışsınız.
Yani özlediğiniz aslında eski kocanız evliliğiniz değil.
Karşınıza her an yeni biri çıkabilir önünüze bakın, geçmiş bitti.

evet arada bir yokluyor boşanmasa mıydım tekrar barışsam mı ne olacak böyle hep yalnız mı kalacağım
aslında yalnız diiliz ki çocuklarımız var çok şükür
geriye ve yaşanmışlıklara takılmayın
benimde 1 yıl oldu boşanalı
kitap okuyun eğlenceli filmler videolar izleyin başka insanlarla tanış çık demiyorum çünkü kimsenin kimseye hayrı yok bu memlekette kendi kendinizin doktoru olmaktan başka çareniz yok

Mesela ne oldu da ayrıldınız , Keşke idare etseydim " dediğiniz konular hangileri ?

Hastaliklarinizin geçmesi bile doğru karar aldığınizin büyük sinyali.

Her şey önce sağlık.

Eşimin ailesinin yanında beni azarlamadı sinirlenince ağzına geleni söyleyip küfür etmesi.Ailemde dahil bun hakaret ve küfürlere.Ne zaman ve neye tepki verecegini bilmemek her an tetikte olmak.Ozetle bunlar

Ailenzn yanindamisin

çok haklısın Allah'tan hayırlısını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…