- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Hakkinizda hayirlisi.Merhabalar.Ben temmuz ayında eşimden boşandım.Onceki konularımda detaylar var.Ama kafam gidip gidip geliyor.Cok zor geliyor yalnız olup cocuk büyütmek.Bazen de iyiki ayrılmışım diyorum.Esimle birlikteyken ciddi sağlık problemleri yaşamaya başlamıştım şimdi onlar yok oldu.Ama tek olmak zormus gerçekten tek cocuk büyütmek.
aileniz destekçi mi maddi manevi?Merhabalar.Ben temmuz ayında eşimden boşandım.Onceki konularımda detaylar var.Ama kafam gidip gidip geliyor.Cok zor geliyor yalnız olup cocuk büyütmek.Bazen de iyiki ayrılmışım diyorum.Esimle birlikteyken ciddi sağlık problemleri yaşamaya başlamıştım şimdi onlar yok oldu.Ama tek olmak zormus gerçekten tek cocuk büyütmek.
bazen hayatta öyle olması gerekiyordur sadeceBen çalışıyorum.Ögretmenim abim ve babam var ama onlar farklı şehirlerde yaşıyorlar.Yasadigim yerde kimsem yok maalesef.Ondan da çok zorlaniyorum.Evliyken bir çok şeyi eşim hallediyormuş bunu farkettim.Keske idare etseydim.Kimse mükemmel bir evliliğe sahip değil diyorum kendimi suçluyorum hep geçirdiğimiz güzel zamanlar geliyor aklıma.
Pişmanlık oluyor demekki neden boşandınızBen çalışıyorum.Ögretmenim abim ve babam var ama onlar farklı şehirlerde yaşıyorlar.Yasadigim yerde kimsem yok maalesef.Ondan da çok zorlaniyorum.Evliyken bir çok şeyi eşim hallediyormuş bunu farkettim.Keske idare etseydim.Kimse mükemmel bir evliliğe sahip değil diyorum kendimi suçluyorum hep geçirdiğimiz güzel zamanlar geliyor aklıma.
Boşanma durumum yok Allah’a şükür ama boşanırsam kimsesiz kalırım sanırım bi annem var o beni bırakmaz sahip çıkar ama babam abim var ama yok ikisinden de hayır yokaileniz destekçi mi maddi manevi?
erkek kardeşiniz ve babanız var mı sağ?
Üzülmeyin daha sinanmadiklariniz icin ozellikle deBoşanma durumum yok Allah’a şükür ama boşanırsam kimsesiz kalırım sanırım bi annem var o beni bırakmaz sahip çıkar ama babam abim var ama yok ikisinden de hayır yok
Merhabalar.Ben temmuz ayında eşimden boşandım.Onceki konularımda detaylar var.Ama kafam gidip gidip geliyor.Cok zor geliyor yalnız olup cocuk büyütmek.Bazen de iyiki ayrılmışım diyorum.Esimle birlikteyken ciddi sağlık problemleri yaşamaya başlamıştım şimdi onlar yok oldu.Ama tek olmak zormus gerçekten tek cocuk büyütmek.
Hayat idare etmek için ve kendinizi suçlamak için çok kısa. Kendine ve yaşamına değer vermeyenler idare eder. Kendinize değer vermediğiniz sürece de başkalarının size değer vermesini bekleyemezsiniz. Şu an yaşadığınız zorlukları değil, idare etseydiniz yaşayacaklarınızı düşünün. Her şey güzel olacak.Ben çalışıyorum.Ögretmenim abim ve babam var ama onlar farklı şehirlerde yaşıyorlar.Yasadigim yerde kimsem yok maalesef.Ondan da çok zorlaniyorum.Evliyken bir çok şeyi eşim hallediyormuş bunu farkettim.Keske idare etseydim.Kimse mükemmel bir evliliğe sahip değil diyorum kendimi suçluyorum hep geçirdiğimiz güzel zamanlar geliyor aklıma.
Zordur tek olmak tek çocuk büyütmek ama iç huzurunuz vardır, tek derdiniz çocuğunuz olur, kimseye hesap vermek zorunda olmadan, kimsenin sizi eleştirmesine izin vermeden iç huzurla yaşarsınız. Anlıyorum sizi ben de 2.5 sene önce boşandım ve ailemden uzakta kimsemin olmadığı bir şehirde kızımla tek başıma yaşıyorum. Evet yalnızlık zor bazen o duvarlar üstünüze gelir, ama güzeldir de aslında.. Bakış açınızı değiştirin güzel bakın..Merhabalar.Ben temmuz ayında eşimden boşandım.Onceki konularımda detaylar var.Ama kafam gidip gidip geliyor.Cok zor geliyor yalnız olup cocuk büyütmek.Bazen de iyiki ayrılmışım diyorum.Esimle birlikteyken ciddi sağlık problemleri yaşamaya başlamıştım şimdi onlar yok oldu.Ama tek olmak zormus gerçekten tek cocuk büyütmek.
Neden ayrılmıştınız , sebep neydiBen çalışıyorum.Ögretmenim abim ve babam var ama onlar farklı şehirlerde yaşıyorlar.Yasadigim yerde kimsem yok maalesef.Ondan da çok zorlaniyorum.Evliyken bir çok şeyi eşim hallediyormuş bunu farkettim.Keske idare etseydim.Kimse mükemmel bir evliliğe sahip değil diyorum kendimi suçluyorum hep geçirdiğimiz güzel zamanlar geliyor aklıma.
Ailenzn yanindamisinMerhabalar.Ben temmuz ayında eşimden boşandım.Onceki konularımda detaylar var.Ama kafam gidip gidip geliyor.Cok zor geliyor yalnız olup cocuk büyütmek.Bazen de iyiki ayrılmışım diyorum.Esimle birlikteyken ciddi sağlık problemleri yaşamaya başlamıştım şimdi onlar yok oldu.Ama tek olmak zormus gerçekten tek cocuk büyütmek.
çok haklısın Allah'tan hayırlısını diliyorumMerhabalar.Ben temmuz ayında eşimden boşandım.Onceki konularımda detaylar var.Ama kafam gidip gidip geliyor.Cok zor geliyor yalnız olup cocuk büyütmek.Bazen de iyiki ayrılmışım diyorum.Esimle birlikteyken ciddi sağlık problemleri yaşamaya başlamıştım şimdi onlar yok oldu.Ama tek olmak zormus gerçekten tek cocuk büyütmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?