- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
-
Çok fazla kilom var başlasam da hevesim kırılıyor bu kiloları vermek aylar alacak diyePeki zayiflamak icin caba harcadiniz mi Hanimefendi?
5 ayda 25 kilo verilir miiBir diyetisyene 5 ay bogazi tutup bol spora bakar...Cokta büyütecek bisi yok yani
Çok fazla kilom var başlasam da hevesim kırılıyor bu kiloları vermek aylar alacak diye(
Niye verilmesin?Hem ayrıca ilk etapta 15 kilo bile verseniz,aynadaki görüntünüz değiştikçe kalanları vermek için daha bir istekli olacaksınız...5 ayda 25 kilo verilir mii
Çok fazla kilom var başlasam da hevesim kırılıyor bu kiloları vermek aylar alacak diye(
kaç yaşındasın.5 ayda 25 kilo verilir mii
Çünkü çok kiloluyum bir sene boyunca evde oturdum kilo aldım aldım aldım ve vücudum şekilsizleşti selülitlerim var kıyafetlerim olmamaya başladı daha büyük beden yeni kıyafet almak zorunda kaldım hiçbir şey yakışmıyor giydiğimözgüven sorunu yaşıyorum bu yüzden keşke zayıf olsaydım
5 ayda 25 kilo verilir mii
21 yaşındayım çalışmıyorum okuyorum bekarım haklısınız bi sağlık sorunum da yok tek eksiğim inançkaç yaşındasın.
çalışıyormusun.
evlimisin.
verilir tabi neden verilmesin.25 olmaz da 20 olur.
sihirli değnek yok malesef.
kilo vermek meşakkatli iş.
ama kurallara uyduğunda da takır takır gidiyor kilolar.
eğer eşlik eden bir sağlık sorunun yoksa.
keşke zayıf olsaydım
Çok teşekkür ederim destek verdiğiniz için bu arada sizi de tebrik ederim azminizden dolayıBu kadar üzülüyorsaniz tam simdi baslarsiniz hayatinizi degistirmeye. Pes etmeden devam etmeye. Tek cözümü var bunun, basaramazsaniz tüm hayatiniz boyunca kendinizle kavga edersiniz.
Saglik problemin yoksa spor ve düzgün beslenmeyle verilir. Yahu neden verilmesin.
Sihirli degnek yok. Kendi azminizle verebilirsiniz.
BIrcok örnek var. Güclü olun ve kararli olun.
Gaza getirecekse eger sizi ben dogum kilomu düzgün beslenerek ve de haftada birkac gün bir saat yürüyerek ve az biraz plates yaparak verdim. 10 kiloyu üc bucuk ay gibi bir zamanda. Emziriyordum da sütüm de etkilenmedi.
Ama kesinlikle kararli olman lazim. Ameliyatli oldugum icin ikinci ay basladim yürümeye ve ilk yürüme dakikam 10 dakikaydi daha fazlasina gücüm yetmiyordu. Ama ben hic o on dakikayi kücümsemedim.
Umarim bir nebze moral olmustur bunlar size. Hic üzülecek bir konu degil sükür baska hastaliginiz olmasin.
diyet grupları var.21 yaşındayım çalışmıyorum okuyorum bekarım haklısınız bi sağlık sorunum da yok tek eksiğim inanç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?