- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
-
Leslie dediğiniz şeye bakacağım çok teşekkürler cidden daha başlamadan buradaki yorumlar gaza getirdiDiyet kafasına sakın girme bu 1, 2.si dışarıya çıkıcam yürücem fikrinide sil at. Hayatını birden değiştiremezsin geçeceğin düzeni benimsemen lazım. Şimdiye kadar dışarı çıkmamışsın birden hergün yürüyüş boğar seni yapmazsın ve kısır hoşgeldin kısır döngü.
Hayatına evde yürüyüş programı leslie yi kat, pencereni aç günde yarım saat leslie yap. İkinci 3.gün 45 dk ya çıkar, 4.gün dışarda yarım saat yürü, oksijen alarak yapılan egzersiz daha çok yağ yaktırır. Birde limon damlatılmış aktar yeşil çayına başla günde iki kupa iç.
Bu küçük ikiliye başlarsan motiven artacak yediklerini azaltmaya başlıycaksın zaten.
bende cok zayıfım bende mutsuzum nolcak ??Çünkü çok kiloluyum bir sene boyunca evde oturdum kilo aldım aldım aldım ve vücudum şekilsizleşti selülitlerim var kıyafetlerim olmamaya başladı daha büyük beden yeni kıyafet almak zorunda kaldım hiçbir şey yakışmıyor giydiğimözgüven sorunu yaşıyorum bu yüzden keşke zayıf olsaydım
Arkadaşım işte herkesin derdi farklı benim kardeşim de çok zayıf olmaktan şikayet ediyordu kendini zorladı valla bildiğin yemeye zorladı ve 10kilo aldı şimdi mutlu kilosuyla umarım sen de istediğin kiloya ulaşırsınbende cok zayıfım bende mutsuzum nolcak ??
Bugün kurstan dönerken burger kingi görünce gideyim dedim girdim içeri biraz düşününce yemedim çıktım eve geldim yürüyereközgüvenin kirilmasin hayatim. istedikten sonra her şeyi başarabiliriz tabikide. azimli ol. yeşil cay ic metabolizmayi hizlandirir. akpam 7 den sonra bişey yeme. bende spor yapamiyorum ama yediklerime dikkat ederek zayiflayabiliyorum dònem dònem. kolay gelsin cnm
ınsallah canım zorluyorum ama bazen bildigin işkence gibi oluyo zorla yemekArkadaşım işte herkesin derdi farklı benim kardeşim de çok zayıf olmaktan şikayet ediyordu kendini zorladı valla bildiğin yemeye zorladı ve 10kilo aldı şimdi mutlu kilosuyla umarım sen de istediğin kiloya ulaşırsın
Nerden nereye diyesim geldiAylar alacak diye bir yerden başlamazsan , aylar sonra 25 değil 35 kilo fazlan olacak
Diyetisyen listesine uyarsan , havalarda müsait yürüyüş ya da spor ile desteklersen ; 5 ayda gider o 25 . Tecrübe ile sabit
Benim diyet başarı öykuleri kisminda bir yazim var canim. Umarim isine yarar. Ben de bir zamanlar kilolu sayilirdim. Hersey beyinde bitiyor aslinda.iÇünkü çok kiloluyum bir sene boyunca evde oturdum kilo aldım aldım aldım ve vücudum şekilsizleşti selülitlerim var kıyafetlerim olmamaya başladı daha büyük beden yeni kıyafet almak zorunda kaldım hiçbir şey yakışmıyor giydiğimözgüven sorunu yaşıyorum bu yüzden keşke zayıf olsaydım
Merak ettim verdiniz mi?Nerden nereye diyesim geldi
Aynen öyle kaptanım resmen benim şansımsın vesile olmaya gelmişsinHer yerde çıkmışım karşına
16 kilo verdim kaldı bi 16 kilo dahaMerak ettim verdiniz mi?
Çok iyi tebrik ederim .Aynen öyle kaptanım resmen benim şansımsın vesile olmaya gelmişsin
16 kilo verdim kaldı bi 16 kilo dahacuma zayıflama yarışmaları, tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?