- 21 Aralık 2014
- 9.084
- 28.021
- 798
- Konu Sahibi tasmeclisi
-
30 yaşındayım,Kaç yaşındasınız? Kaç yıllık evlisiniz?
30 yaşındayım, eşimde 35 yaşında 2,5 yıllık evliyiz.Kaç yaşındasınız? Kaç yıllık evlisiniz?
Hislerinizde hiç değişme olmadı mı peki ?
Ya böyle bir ömür çocuk istemeyen adamlarda var eski iş arkadaşım 50 yaşlarındaydı kocası hiç bir zaman istememiş insan evlenmeden önce bunu kadına soylemezmi bir ömür geçmiş günah kadinatabi ki gerekli.
adam istemiyorsa zorla yapacak haliniz yok.
eğer sizin için çok önemli ise başka bi alternatif düşünün.
istememesinin gerisinde bir neden vardır..eski konumda da yazmıştım eşim çocuk istemiyorken hamile kaldım sonra mayıs 18 de kürtaj oldum kalbi durduğu için doktorum 2 ay korunun dedi gelin görünki eşim hala çocuk istemiyor konusunu bile açamıyorum ama ben sürekli ağlama krizlerinden bıktım. kendimi tutamıyorum, bugün arkadaşımın hamile olduğunu ve kızı olacağını öğrendim çok sevindim kıskanmıyorum ama sabahtan beri o kadar üzgünümki bu isteğimi bastıramıyorum içimde. Eşime de dil dökmek istemiyorum sonuçta istemiyor ne yapabilirim ki? Bu arada 30 yaşında 2,5 yıllık evliyim. Neyi bekyor bilmiyorum bende istiyorum tabiki ama ne acelesi var diyor. Böyle diyincede aklıma bin türlü şey geliyor acaba beni sevmiyo mu acaba aklında başka bi düşünce mi var diye.
İşte bu karşı taraf içinde geçerli bir durum ama.Konu sahibi de fazlasıyla çocuk sahibi olmak isteyen bir insan ve eşinin de bu hakkı onun elinden almaya hakkı yok.İki tarafta istemiyorsa ne ala ama bir taraf istiyorsa herkes kendi yoluna bakmalı o zaman.Yaşınız kaç. Bende hiç anne olma duygusu yok mesela. Bir kaç arkadaşımın çocuğuna bayılırım aşk derecesinde. Ama kendi çocuğum olsun istemedim hiç. Yani içimde oluşmadı o his. O yüzden eşinize kızamıyorum. Eşim bu yüzden benden ayrılmak istese ayrılırım. Ben İstemeyince o iyi bir baba olsa bile ben iyi bir anne olamam
İlk öğrendiğimde istemediği için çok korktum hatta eve gelip ağlamaya başladım aldıralım dicek diye. Zaten öyle bişey desede kabul etmezdim o ayrı meshele ama duyunca bana neden ağlıyosun ne güzel bi haber bu, bu haberi böyle niye veriyosun çok mutlu oldum dedi. Doktor almamız gerekli dediğinde de üzülmüştü ben kürtaja girdiğimde de ağlamış, iş arkadaşım söyledi ama şimdi neden böyle bilmiyorum.
bir arkadaşımın eşi de istemiyorduKonuşmak istedim ama hep aynı cevaplar tamam acelesi yokta ne zamana kadar diyorum cevap yok terapiste gittik sonrasında gitmek istemedi. Baba zaten çok kötü bi rol model o yüzden istemeyebilir mi bilmiyorum?
Siz neden ayrılmayı düşünmediniz?Maalesef olmadı, hala endişeli ve isteksizim. Çocuk 20.haftada üstelik
eski konumda da yazmıştım eşim çocuk istemiyorken hamile kaldım sonra mayıs 18 de kürtaj oldum kalbi durduğu için doktorum 2 ay korunun dedi gelin görünki eşim hala çocuk istemiyor konusunu bile açamıyorum ama ben sürekli ağlama krizlerinden bıktım. kendimi tutamıyorum, bugün arkadaşımın hamile olduğunu ve kızı olacağını öğrendim çok sevindim kıskanmıyorum ama sabahtan beri o kadar üzgünümki bu isteğimi bastıramıyorum içimde. Eşime de dil dökmek istemiyorum sonuçta istemiyor ne yapabilirim ki? Bu arada 30 yaşında 2,5 yıllık evliyim. Neyi bekyor bilmiyorum bende istiyorum tabiki ama ne acelesi var diyor. Böyle diyincede aklıma bin türlü şey geliyor acaba beni sevmiyo mu acaba aklında başka bi düşünce mi var diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?