Kendime hakim olamıyorum.

Bende merak ettim simdi sizin sordugunuz sorularin cevabini .. bu arada farkli bi cerceveden bakmissiniz her turlu ihtilamli dusunmek lazım cok mantikli
 
belkide bilemiyorum gerçektem ne düşüneceğimi şaşırdım.baskı yapmıyorum artık zaten, konuşmuyorum olabildiğince
 
doğru söylüyorsunuz bide böyle denicem, üsteledikçe olmuyor ki zaten gözünde deli gibi çocuk için yanıp tutuşan biri olup sürekli eziklenen biri olmakta istemiyorum.
 
eşim haftaiçleri işten gelir gelmez hemen eve gelir akademik anlamda kendini geliştirmek için sürekli ders çalışıyor.dışarı çıkmaz maça gitmez arkadaşlarıyla takılmaz varsa yoksa kitap, defter, bilgisayar. ben bir yere gidelim demediğim sürece o hiç gidelim demez. olabildiğince geziyoruz dolaşıyoruz tabiki ama benim ön ayak olmamla oluyor. evliliğin tadını çıkaralım kafasıyla değil ben vaktimi harcamak istemediğim için ne yaparsam kar kafasıyla. yoksa eşim 1 ay evden çıkmaz mümkün olsa.
 
belirsizlik kadar sıkıntı veren bişey daha yok.
 
Hamilr olduğunuzu öğrendiyi gün ne tepki verdi eşiniz?
ben istemediği için çok korkmuştum işten eve geldiğimde aldıralım dicek diye korkumdan ağlamaya başladım, söylediğimde "niye ağlıyosun böyle bi haber ağlayarak mı verilir ne güzel" dedi bende istemiyorum dediğin için korktum dedim. olurmu öyle şey dedi.
 

Siz söylemekten vazgeçin , o isteyecektir.
 
mantıklı bir açıklaması varsa, mesela çocuk büyütmek çok sorumluluk istiyor hazır değilim ama ileride mutlaka istiyorum gibi, sabredin derim.
ama önünü kapatıp tatmin etmeyecek şekilde konuşuyorsa boşanın yol yakınken
 

Hani çocuk için erken diyenler hayatı doya doya yaşayacağım ayak bağı olmasın çocuk kafasında oluyorlar ya biraz o nedenle sordum. Sizde öyle bir durum yok sanki. Bu arada bu söylediğim çift çok geçmeden çocuk yapmıştı ama karısı adamın ömrünü kendisiyle geçirip geçirmemeyi sorguladığını bilse yapar mıydı bilmiyorum. İyi düşünüp tahlil yapın. Kocanizi en iyi siz tanırsınız. Bana koca boşamak buradan kolay tabi, kendiniz size değer veriyor mu diye bakın çocuk konusu dışında. Başka konularda mükemmelse mesela, evliliği sorgulatacak bir durum yoksa çocuk sorumluluğu korkutuyordur.
 
Bi tanidgimin eside böyle istemiyordu kadin 5 yılık evliydi kadın sonunda adamdan boşandı
 
biraz sakin olun.
sizin yaşadıklarınızı anlamasını da beklemeyin.
bebek doğduğunda bile baba olamıyorlar ki..
zamanla, çocukla iletişim kurdukça baba olmayı öğreniyorlar.

bu konuyu şöyle 5-6 ay erteleyin bence.
siz de ama..
siz de düşünmeyin. bir vücudunuz toparlansın..
tabi folik asit kullanın iyi beslenin bu arada :)
sonra bu konuyu sağlıklı bir şekilde konuşun.
etraflıca.
öyle şu oldu bunu dedi, yeğenini sever onu alır bunu alır değil.
 
Bi tanidgimin eside böyle istemiyordu kadin 5 yılık evliydi kadın sonunda adamdan boşandı
eşimle konuştum açıkça. ve bana evliliğimizde sorunlar var, ben çocuklu yada çocuksuz mutlu olmak istiyorum önce dedi. ama herkesin evliliğinde sorunlar var sorunsuz evlilik yokki. sihirli değnek gelip dokunacak mutlu mu olacağız? tabikide mutlu yada mutsuz zamanlarımız oluyor anlamadım hiçbişey. insan neyi ne kadar bekleyeceğini bilmeden nasıl yaşar.
 

Sorunsuz evlilik mi var? Yani maalesef sizinle evli kalıp kalmamayı düşünüyor hala. Bence oyalanmayın. Evet boşanırsanız yeni bir hayata başlayıp çocuk sahibi olmak için de zaman geçecek ama en azindan size karşı en başından dürüst olmayan birini beklemeyeceksiniz. Çok mu seviyorsunuz? Siz mutlu musunuz peki bu evlilikte? İlişkiyi neden tamamen o yönetiyor. Ben evlilikten emin değilim bile demeden sizin çok istediğiniz çocuğu bekletiyor. Dürüst olsa en başından tamam. Çocuk istemek zorunda değil ama açık konuşulsun. Ona bir şey olmaz. Bin yaşında da çocuk yapar. 5 sene sonra ben boşanmak istiyorum derse size yazık olmayacak mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…