Kendime hakim olamıyorum.

Ve cocuk isleri benim kendimle ilgile vermis oldugum ornekte de oldugu gbi tartismayla olmaz. Ortak bi karar olmali. Biz oturup bikonuyu konusamiyoruz cunku esim benim cocuk istemiyir olmami ciddiye bile almıyor o ne derse o illa olacakmis yapmak zorundaymisim onun karariymis. Boyle olunca da cok buyuk tartisiyoruz. Ortak bi karara varmaliyiz. Sizde bizde. Oturup konusmali eksisiyle artisiyla herseyi. Objektif bi sekilde konusmalisiniz

Terapistede gittik ama 2. Ye gitmek istemedi bi faydası olmaz bunun bize dedi çıktı işin içinden. Sadece ailesi ile ilgili problemler var çünkü kardeşi 9 ay önce evlendi ve ilk geceden eşi hamile kaldı maddi durum zaten yok, eşim ikide bir nasıl geçinecekler ben amcayım tabiki yardımcı olucam diyor . Baba zaten ortada yok ve meydana çıkınca sorun çıkarmaktan rezillik çıkarmaktan başka yaptığı bişey yok.

Vay anasini ya . Kendo cocugu olsun istemiyor ama eltinin cocuguna bakicam elbette amcasiyim diyor. Oeki esiniz hic mi cocuk istemiyor omur boyunca mi???. Yoksa bi kac sene sonra falan maddi anlamda toparlanmak mi istiyor

Kzoeuma gidem ben evlenmeden öncede sonra elimde avucumda birikmişim kazandığım ne varsa evim evliliğim için harcadım hep kendim çabaladım şimdi eltim ne çalıştı ne elini bişeye sürdü biz para yardımınyaprık bide çocuk yaptı zaten işler sarpa sarsı. Biz eşimle iyi kazanıyoruz ama eşim onları düşünmekten kendi hayatına bakamıyor, bende bunu düşündükçe kendimi yiyip bitiriyorum. Ben neden anne olmiyim her şeyim tamtakır.

Vay anasini ya . Kendo cocugu olsun istemiyor ama eltinin cocuguna bakicam elbette amcasiyim diyor. Oeki esiniz hic mi cocuk istemiyor omur boyunca mi???. Yoksa bi kac sene sonra falan maddi anlamda toparlanmak mi istiyor
Acelesi ne diyor, bende isterim elbette seni annelikten kendimi babalıktan neden mahrum bırakayım ama çok acele ediyosun diyor. İşte o tarafa öyle davranırken bana acele etme demesi beni iyice biliyor eşime karşı. İkimizde iyi maaş alıyoruz maddi anlamda bi sıkıntımız borcumuz harcımız yokki.

Kendine hakim olamıyorsan savcı ol demeye geldim vuhuuuu umarım başka kimse yapmamıştır bunu

Eger bu yazdiklariniz gercekten dogruysa esinizden bence cocuk yapmayin diyebilirim size. Normalde kimseye ayrilmalisin yada ayrilmamalisin demem. Ama bu evlilikte ciddi bir problem var. Esiniz sizinle birlikte bir yuva kurmamis gbi. Bune böyle ya insan kendi cocugu olsun istemezmi. Gelecek göremiyorum. Omur boyunca hi cocuk istemiyormu ???

Y
Kendine hakim olamıyorsan savcı ol demeye geldim vuhuuuu umarım başka kimse yapmamıştır bunu
YAni varya ne kadar boş insan var ya arkadas . Kadincagiz burda deedini anlatıyor. Aglamaktan bi hal oldum ellerim stresten egzama oldu diyor siz dalga geciyorsunuz. Yuh diyorum

Konuyu okuyup geldim. Bu kadar önemli ve büyük bir konuda ayrı fikirlere düşülmesi ayrılık sebebi değil de ne?
Bir de normalde kürtajı yargılamam ama SİZ bebeği istemenize rağmen eşinizin gönlü olsun diye aldırmanızı kınıyorum.

Kalbi durmus galiba bebegin

Y
YAni varya ne kadar boş insan var ya arkadas . Kadincagiz burda deedini anlatıyor. Aglamaktan bi hal oldum ellerim stresten egzama oldu diyor siz dalga geciyorsunuz. Yuh diyorum
Biraz gülsün o zaman. Ben derdiyle mi dalga geçmişim orada? Göz doktoruna görünmeyi düşünür müsünüz?

Acelesi ne elbette isterim diyormus ama. Bunu diyip te eltinizin bebeginicin amcasoyim bakarım vs.demesi gercekten buyuk problem. Inanin ben bundurumda olsam bir dakka arkama bakmam bu adamdan ne baba olur ne es

Biraz gülsün o zaman. Ben derdiyle mi dalga geçmişim orada? Göz doktoruna görünmeyi düşünür müsünüz?
Bence sizde bi psikologa gidin. Zira insanlarin acilarinin ustunden gereksiz yorumlarla dalga geciyorsuniz. En sevmedigim insan tipi cıvık insalardir sozde oylesiniz. Cevao yazmassaniz sevinirim

Okumamışsınız hanımefendi bebeğimi aldırmadım kalbi durdu mecburi kürtaj oldum yani. Kürtaj sadece keyfi bişey değildir içim yana yana aldılar çocuğumu.

O
Okumamışsınız hanımefendi bebeğimi aldırmadım kalbi durdu mecburi kürtaj oldum yani. Kürtaj sadece keyfi bişey değildir içim yana yana aldılar çocuğumu.
OKumamis arkadasim o buraya dalga gecmeye gelmiş bosverin

Okudum orayı kaçırmışım affedersiniz. Başınız sağ olsun.
Bence içinizdeki bu isteği bastırmak kendinize büyük eziyet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…