- Konu Sahibi tasmeclisi
-
Terapistede gittik ama 2. Ye gitmek istemedi bi faydası olmaz bunun bize dedi çıktı işin içinden. Sadece ailesi ile ilgili problemler var çünkü kardeşi 9 ay önce evlendi ve ilk geceden eşi hamile kaldı maddi durum zaten yok, eşim ikide bir nasıl geçinecekler ben amcayım tabiki yardımcı olucam diyor . Baba zaten ortada yok ve meydana çıkınca sorun çıkarmaktan rezillik çıkarmaktan başka yaptığı bişey yok.Benim esimde daha 2 kucuk cocugum varken 3.yu istiyor hemde deli gibi napicam bilmiyorum. Hayir bile dedirtmiyor. Doguran bakan benim sen mi dogurcan diyorum. Bu sefer de buyuk tartisma cikiyor aramızda. Bende bu adamla napiycam bilmiyorum. Canim ama sana tavsiyem esinle eger problemin varsa o problemi cozmeden sakin cocuk icin acele etme . Belli ki esinin cocuk istemeyisinin altinda baskabi seyler yatıyor. Zira insan neden evlenir ki yuva yapmak cola cocuga karismak icin . Bence birlikte bi cift terapistine gidin derdi neymis ciksin ortaya
Acelesi ne diyor, bende isterim elbette seni annelikten kendimi babalıktan neden mahrum bırakayım ama çok acele ediyosun diyor. İşte o tarafa öyle davranırken bana acele etme demesi beni iyice biliyor eşime karşı. İkimizde iyi maaş alıyoruz maddi anlamda bi sıkıntımız borcumuz harcımız yokki.Vay anasini ya . Kendo cocugu olsun istemiyor ama eltinin cocuguna bakicam elbette amcasiyim diyor. Oeki esiniz hic mi cocuk istemiyor omur boyunca mi???. Yoksa bi kac sene sonra falan maddi anlamda toparlanmak mi istiyor
Eger bu yazdiklariniz gercekten dogruysa esinizden bence cocuk yapmayin diyebilirim size. Normalde kimseye ayrilmalisin yada ayrilmamalisin demem. Ama bu evlilikte ciddi bir problem var. Esiniz sizinle birlikte bir yuva kurmamis gbi. Bune böyle ya insan kendi cocugu olsun istemezmi. Gelecek göremiyorum. Omur boyunca hi cocuk istemiyormu ???Kzoeuma gidem ben evlenmeden öncede sonra elimde avucumda birikmişim kazandığım ne varsa evim evliliğim için harcadım hep kendim çabaladım şimdi eltim ne çalıştı ne elini bişeye sürdü biz para yardımınyaprık bide çocuk yaptı zaten işler sarpa sarsı. Biz eşimle iyi kazanıyoruz ama eşim onları düşünmekten kendi hayatına bakamıyor, bende bunu düşündükçe kendimi yiyip bitiriyorum. Ben neden anne olmiyim her şeyim tamtakır.
YAni varya ne kadar boş insan var ya arkadas . Kadincagiz burda deedini anlatıyor. Aglamaktan bi hal oldum ellerim stresten egzama oldu diyor siz dalga geciyorsunuz. Yuh diyorumKendine hakim olamıyorsan savcı ol demeye geldim vuhuuuu umarım başka kimse yapmamıştır bunu
Kalbi durmus galiba bebeginKonuyu okuyup geldim. Bu kadar önemli ve büyük bir konuda ayrı fikirlere düşülmesi ayrılık sebebi değil de ne?
Bir de normalde kürtajı yargılamam ama SİZ bebeği istemenize rağmen eşinizin gönlü olsun diye aldırmanızı kınıyorum.
Biraz gülsün o zaman. Ben derdiyle mi dalga geçmişim orada? Göz doktoruna görünmeyi düşünür müsünüz?Y
YAni varya ne kadar boş insan var ya arkadas . Kadincagiz burda deedini anlatıyor. Aglamaktan bi hal oldum ellerim stresten egzama oldu diyor siz dalga geciyorsunuz. Yuh diyorum
Size sormadım.Kalbi durmus galiba bebegin
Acelesi ne elbette isterim diyormus ama. Bunu diyip te eltinizin bebeginicin amcasoyim bakarım vs.demesi gercekten buyuk problem. Inanin ben bundurumda olsam bir dakka arkama bakmam bu adamdan ne baba olur ne esAcelesi ne diyor, bende isterim elbette seni annelikten kendimi babalıktan neden mahrum bırakayım ama çok acele ediyosun diyor. İşte o tarafa öyle davranırken bana acele etme demesi beni iyice biliyor eşime karşı. İkimizde iyi maaş alıyoruz maddi anlamda bi sıkıntımız borcumuz harcımız yokki.
Bence sizde bi psikologa gidin. Zira insanlarin acilarinin ustunden gereksiz yorumlarla dalga geciyorsuniz. En sevmedigim insan tipi cıvık insalardir sozde oylesiniz. Cevao yazmassaniz sevinirimBiraz gülsün o zaman. Ben derdiyle mi dalga geçmişim orada? Göz doktoruna görünmeyi düşünür müsünüz?
Okumamışsınız hanımefendi bebeğimi aldırmadım kalbi durdu mecburi kürtaj oldum yani. Kürtaj sadece keyfi bişey değildir içim yana yana aldılar çocuğumu.Konuyu okuyup geldim. Bu kadar önemli ve büyük bir konuda ayrı fikirlere düşülmesi ayrılık sebebi değil de ne?
Bir de normalde kürtajı yargılamam ama SİZ bebeği istemenize rağmen eşinizin gönlü olsun diye aldırmanızı kınıyorum.
Ay sizmiydiniz pardon. Suan verdiginiz kustah cevaptan siz olduğunuz anlamaliydim size sormadim diyerek siz oldugunuzu anlamaliydim. Hata bende kabulSize sormadım.
Bana bak kardeşim belanı benden bulma seni muhatap alan yok. Sen kimsin? Yazma bana.Aybs
Ay sizmiydiniz pardon. Suan verdiginiz kustah cevaptan siz olduğunuz anlamaliydim size sormadim diyerek siz oldugunuzu anlamaliydim. Hata bende kabul
OKumamis arkadasim o buraya dalga gecmeye gelmiş bosverinOkumamışsınız hanımefendi bebeğimi aldırmadım kalbi durdu mecburi kürtaj oldum yani. Kürtaj sadece keyfi bişey değildir içim yana yana aldılar çocuğumu.
Belani benden bulma derken. Acarmisiniz konuyu naparsiniz mesela banaBana bak kardeşim belanı benden bulma seni muhatap alan yok. Sen kimsin? Yazma bana.
Okudum orayı kaçırmışım affedersiniz. Başınız sağ olsun.Okumamışsınız hanımefendi bebeğimi aldırmadım kalbi durdu mecburi kürtaj oldum yani. Kürtaj sadece keyfi bişey değildir içim yana yana aldılar çocuğumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?