Kendime hakim olamıyorum.

İki taraf da çok istemedikçe olmasın zaten. Tüm sorumluluk size kalır ve eşiniz yeni düzene alışamadığı için size öfke duyar. Sabredin ve doğru zamanı bekleyin. Yaşınız geç değil eşiniz de isteyene kadar kafanızı meşgul edip size bu isteğinizi unutturacak bi meşgale edinin. Kaybınoz için üzgünüm Allah tekrarını göstermesin inşallah.

Amin canım güzel temennin için teşekkürler

Amin canım güzel temennin için teşekkürler
Eşim bana bekle, acelen ne deyip dursa eltiye gelince herkesten çok düşünse çıngar çıkar.
Ben burada parça bölükken, stresten hasta olurken, eltimle kaynımın gönlü yapılıyorsa evi terkederdim sanırım.

Ama siz yine de rest çekin, son bir konuşma yapın derim.

Çocuk sahibi olmak ne kadar zor, zahmetli ve ağır sorumluluk biliyor musunuz hayır haberiniz yok ama bilmediğiniz bir vazifeye anneliğe içgüdüsel olarak talipsiniz arzuluyorsunuz çok istiyorsunuz anlıyorum ( olunca ne kadar zormuş böyle olacağını bilmiyordum diyeceksiniz ama önemli değil) garip gelmiyor bana ancak istemeyen bir erkeği zorla ısrarla baskıyla hayallerim var benim diyerek baba yapmak hayatınızın hatası olur. önerilerim şunlar öncelikle eşinize 1 sene daha erteliyorum çocuk işini gezelim tozalım bu zamanların tadını çıkaralım diyorsunuz sonra anne olmak istiyorum çünkü biolojik saatim geriye doğru gidiyor senin öyle bir sorunun yok ama benim var hala gençken çocuk peşinde koşacak enerjim varken 1-2 tane çocuğum oldun istiyorum diyeceksiniz. Ardından ertelemek yok tabi ama bunları söylemelisiniz ilerde acele ettin lafını duymamak ve suçlanmamak için.. sonra nasıl korunuyorsan o yolları sabote edeceksin. Örnek; doğum kontrol hapı bırak ama eşine kullanıyorum de. vücut içi araç kanamam oldu de git çıkarttır. Aylık iğne adet düzenim bozuldu de bırak. eşin mi korunuyor kondomları azalt il dışı seyehatkerinde aceleye getir ya da unut unuttur geç saatte olaylar başlamışken bulamaz zaten masumca bi kerede hamile kalmam herhalde de böyle korunmayınca akışına bırak. oldu bittiye getir ve bende hamile kaldığıma şaşırdım planladığımdan erken oldu de. Hadi geçmiş olsun evladın kucağında babası karşında.

Esiniz bebegin kaybinin üzüntüsünü atlatamamis anladigim biraz zaman verin eşinize.

Hayirlisiyla gönlünüzce olur inşallah.

Ara sayfalari yeni okudum
Yegenine resmen babalik yapip kendi baba olmak istememesi , sizi de annelikten mahrum birakmak istemesi cinnetlik gercekten

Valla gozunu korkut

Sana dusunmen icin sure veriyorum
Cocuk istiyor musun istemiyor musun?
Kararini bana bildir
Istemiyorum.dersen senden bosanicam

Bekleyelim dersen 6 ay sure sana
Sonrasi beklemiycem
Haberin olsun..de

Bence restleşilecek, panikleyecek, gideyim başkasıyla evlenirim diye konuşacak ya da kendini kahredecek bir durum yok şu anda. Şöyle ki, eşiniz 'çocuk sevmem, istemem, işim olmaz' hiç dememiş, zaman ver demiş ki siz 30 yaşında olabilirsiniz ama evliliğiniz genç. (yanlış hatırlamıyorsam 2,5 yıllık) Biraz karı kocalığın tadını çıkarmak istemiş olabilir. Maddi hazırlığını kafasında oturtamamış olabilir. Bir de acılı bir durum yaşanmış, önce habere sevinmiş sonra sonucuna üzülmüş bu da insan yani... Tabi ki geç anne olmak istemiyorsunuz ama zaten 35e kadar geç denmiyor artık, ne olur kendinizi klasik kalıplara sokup dert sahibi yapmayın. Bu ruh haliyle şu an deneseniz de stresten olmayabilir. Kardeşinin beklenenden erken gelen çocuğuna maddi destek vermek istemesi, sevmesi de anormal değil bence. Abartıyorsa bilmiyorum da. Birkaç ay üstüne varmayın, baskı illallah dedirtir, ters teper. İnşallah en kısa sürede dileğiniz kendiliğinden olur.

Bir de, bu ara her yerde sık rastladım da, hanımlar ne olur şu 'çocuk yapmayacaksa neden evlenmiş' kafasını geçelim. İnsanlar sadece sevdiğiyle bir ömür geçirmek isteğiyle evlenebilir, herkes üremeyebilir. Bu işler nasip niyet kısmet kader artık ne derseniz..

esin suan istemiyorum diuor. hazir degil suan belli ki. baski, itiraz, diretme, aglama, santaj, tehdit ile olacak is degil bu. sizin istemeniz kadar onun suan istememesi de normal. siz anne olacaksaniz o da baba olacak.bu bir sartla degisir. sizin saglik sorununuz ileri tarihe atilmamasi gereken bi hamilelik durumunuz yaş vs. boyle sebepler varsa durum degisir. o zmn 2 sene sonra olacagina simdi olsun diyebilirsiniz.

Ben size üzülerek bir yorum yazacağım. Bir tanıdığım da sizin gibi birkaç yıllık evliydi yaşları da sizinle aynıydı. Adam yakın arkadaşlarına çocuk istiyorum ama ömrümü geçireceğim kadınla mı evliyim emin değilim diyordu. Evlilikte sorun falan da yoktu. Adam karisindan emin degildi sadece. Belki bosanirim çocuk yapmasam mı diyordu. Tekrar söylüyorum evlilikte büyük kavga vs yoktu boşanma ihtimalini düşünürken. Konunuz ayni göründü bana.
Tek bir sey soracağım size. Maddi durumumuz iyi diyorsunuz, iş dışındaki saatlerinizi nasıl geçiriyorsunuz? Yani sık sık haftasonu tatiline gidip, ne bileyim yurt dışına çıkıp evden uzakta oluyor musunuz? Hani evliliğin tadini çıkarıyoruz daha diyebileceginiz bir yasantiniz var mi? Yoksa sadece sizinle olmaktan emin degildir. Bırakın gitsin kardeşinin çocuğuna babalık yapsın.

Ama böyle olmaz
Ben hiç istemiyordum eşim tamam demişti. Yani konusunu bile açmıyordu
Sonra benim fikrim değişti
İstemiyorum dediğimde ayrılalım dese kabul ederdim çünkü onun için engel bendim.
Eşin kesin net konuşmalı 35 yaş artık en azından hayatının bi aşamasında çocuk isteyip istememe kararını verebileceği bir yaş

çocuğa hazır olmayan bir erkeği zorla baba yapmayın. o çocuğa çok yazık olur.
oturup akıllıca mantıklıca konuşun anlamaya çalışın neymiş derdi

Benzer bir durum bizde de var. Ben de 30 yaşındayım. 2 yıllık çok mutlu bir evliliğim, harika bir eşim var. Benim eşim de çocuk istemiyor. İlk zamanlar kesinlikle istemiyorum diyordu. Son bir kaç aydır ise daha erken seneye yaparız, sonra yaparız falan diyor. Ancak bizdeki fark ben de isteyip istemediğimden emin değilim. Sanki ben de hazır değilim gibi. Bu nedenle hiç bişi söylemiyorum kendisine.

Ben 35 yaşındayım, eşim 30 yaşında, bir düşüğüm oldu aradan 2 sene geçti ve eşim hala acelemiz yok diyor:) yani erkekler kadınlar gibi içgüdüsel olamıyor bu konuda, eşinize çok baskı yapmadan korunmayı bırakın, hayırlısıyla olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…