- 17 Ocak 2014
- 940
- 1.585
- 313
- Konu Sahibi tasmeclisi
-
Rica ediyorum yazmayın hanımefendi. Ben şu an böyle konuşmaları okumak istemiyoeum.Biraz gülsün o zaman. Ben derdiyle mi dalga geçmişim orada? Göz doktoruna görünmeyi düşünür müsünüz?
Amin canım güzel temennin için teşekkürlerİki taraf da çok istemedikçe olmasın zaten. Tüm sorumluluk size kalır ve eşiniz yeni düzene alışamadığı için size öfke duyar. Sabredin ve doğru zamanı bekleyin. Yaşınız geç değil eşiniz de isteyene kadar kafanızı meşgul edip size bu isteğinizi unutturacak bi meşgale edinin. Kaybınoz için üzgünüm Allah tekrarını göstermesin inşallah.
İnşallah 3 kişilik ailenizle çok mutlu olursunuz.Çok düşündüm ve denedim ama adliyeye gidemedik, evden çıkamadık aglamaktan ve devam ettik.
Eşim bana bekle, acelen ne deyip dursa eltiye gelince herkesten çok düşünse çıngar çıkar.Amin canım güzel temennin için teşekkürler
neden şikayet etmiyorsunuz, böyle durumlarda muhattap olmamak en iyisiBelani benden bulma derken. Acarmisiniz konuyu naparsiniz mesela bana
Ahh ah neler konuşmadım, bugün ona dedimki arkadaşımın bebeği kız olucakmış ben çok üzülüyorum keşke bebeğini kaybetmeseydim 22 haftalık olucaktık şimdi diye. Allah bilir aşkım bizimde olur bebişimiz dedi, iyide tek taraflı istemeyle olmuyo dedim. Sesini çıkarmadı
Adam istemiyorsa yapacak birsey yokBi süre daha bekleyip kendi yoluma bakmak istiyorum aslında, eziyet olmaya başladı bu durum benim için artık.
Defalarca anlattım, olmadı kavga ettik en son istemiyosan istemiyosun açıkça derdin neyse söyle bende yoluma bakayım anne olabileceğim biriyle evleneyim dedim. Tık yok sadece konuşmayalım durum çirkinleşiyo dedi kapattı. Annemle konuştum oda böyle bi durumdan evlilik bitrilmez iki tarafında istemesi lazım diyo. Biraz sabret babalık görmemiş babasından diyo
Bi süre daha bekleyip kendi yoluma bakmak istiyorum aslında, eziyet olmaya başladı bu durum benim için artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?