- 30 Ocak 2015
- 289
- 169
- 103
- Konu Sahibi yenidennnnnn
-
e başkasının arkasından sizin yanınıza konuşuyorsa, başkası yanında sizin arkanızdan da konuşur. ortada sövülecek bi durum yok.
orda bi hareket gorduyseniz, orda konusunu acacaktiniz. saka yollu da olsa. ne olacaksa orda olsun. sonradan kinlenerek icinizde buyuterek biyere varamazsiniz.
kaldi ki, kocalar ayri degil mi kuzum. birbirinizin neyini cekemiyosunuz. ay bi nefes alin, disari cikin, oksijen girsin beyinlerinize, alisveris yapip ekonomiye katki saglayin, spora gidin, nebilim yapacak bi ton is var, siz eltileri mi buyutuyosunuz gozunuzde.
ben bunu kaldıramıyorum işte ya bi anda noldu konuş konuş daha dogrusu zoruna giden şeyleri anlat sonra canım cicim şok oldum bana yaptıgı peki sanki aramız kötü yüzüme bakmadı hala şoktayım
e diğer eltinin dedikosunu yapmasına neden izin veriyorsunuz ki?
E başta siz soğuk durmuşsunuz, o soğuk durunca niye kızıyorsunuz?
Yaptığınız bas baya dengesizlik.
ilk kez arkadan konuşmuyorsunuzdur eminim.
Baştan izin vermişsiniz sonrasında canınız istememiş .
Ne güzel hayat... Ben karşı tarafı haklı buldum.
Aklınız yeni mi başınıza geldi?
şöyle diyim işte beni gördü selam vermedi yok işte beni çaya çagırmadı en basit şeyler dedikodu degil hatta ben ona aman benim yanımda konuşma derdim çünkü küsüz kendimi tutamayıp yanlış bir şey derim diye yapılan haksızlıkları falan söylerdi ayrıca kim kimin sorununu dinlemiyor ki?
zorunuza gittiyse orda konuşsaydınız eve gelince niye cesaretlendiniz anlamadım.
elti eltinin sorununu dinlemez işte bence ikisinden de uzak durun fırsat bulmuşken.
3 gün oldu olay olalı orda önce anlamadım göz belertme olayından sonra dedim sus bakalım nolcak herhalde bi açıklama gelir hala susuyorum ama sebep ne diye sormakda istiyorum
ben arkadan konuştum nerde yazmışım?
Bu kadında herhalde kendi başına konuşup durmuyor değil mi?sebebi digeri hakkında konuşup konuşup yüzüne gülmesi
Bu kadında herhalde kendi başına konuşup durmuyor değil mi?
En azından siz de mutlaka hak verir şekilde davranıyorsunuzdur.
Konuşup konuşup derseniz bu bir kere olmuş bir eylem olmaz.
Lütfen bizim aklımızla alay etmeyin olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?