kendime hakim olamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yenidennnnnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
289
169
103
kızlar merhaba öncelikle

konu benim ikilimde kalmam,eltimlere gittik geçen gün büyük eltimle aram iyi degil hadi dedim eşimin hatrına gidelim küçük eltimle aramdan su sızmazdı güyaaa neyse hoşgeldin beşgittin faslından sonra ben biraz küçüge soguk durdum sebebi digeri hakkında konuşup konuşup yüzüne gülmesi aaa bi baktım o bana daha soguk bi afra bi tafra digeri ile beraber olduklar yüzüme bakmadılar.

ay nasıl zoruma gitti nasıl şok oldum kaynım saolsun beni sever eda ablamın yanına geçsene tek kaldı dedi hafiften ben duydum duymadığımı sandılar döndüm gözlerini belertmiş banane diyor çocuk gibi beni diğerine karsı rezil etti akrabalarda vardı sorun yokken hanımefendi'ye bişiler oldu ay ben arayıp sövmek istiyorum ne yapsam

kesin benim arkamdan da konuşur o kadar severdim buz gibi oldum

orda bi hareket gorduyseniz, orda konusunu acacaktiniz. saka yollu da olsa. ne olacaksa orda olsun. sonradan kinlenerek icinizde buyuterek biyere varamazsiniz.

kaldi ki, kocalar ayri degil mi kuzum. birbirinizin neyini cekemiyosunuz. ay bi nefes alin, disari cikin, oksijen girsin beyinlerinize, alisveris yapip ekonomiye katki saglayin, spora gidin, nebilim yapacak bi ton is var, siz eltileri mi buyutuyosunuz gozunuzde.

e başkasının arkasından sizin yanınıza konuşuyorsa, başkası yanında sizin arkanızdan da konuşur. ortada sövülecek bi durum yok.

ben bunu kaldıramıyorum işte ya bi anda noldu konuş konuş daha dogrusu zoruna giden şeyleri anlat sonra canım cicim şok oldum bana yaptıgı peki sanki aramız kötü yüzüme bakmadı hala şoktayım

ben bu dediginizi en yakın arkadasıma derdim hep :) başa gelince insan bi afallıyor sorun elti degil arkadaşım gibi düşünün bir insanın bi anda böyle degişmesi hayret

ben bunu kaldıramıyorum işte ya bi anda noldu konuş konuş daha dogrusu zoruna giden şeyleri anlat sonra canım cicim şok oldum bana yaptıgı peki sanki aramız kötü yüzüme bakmadı hala şoktayım

e diğer eltinin dedikosunu yapmasına neden izin veriyorsunuz ki?

e diğer eltinin dedikosunu yapmasına neden izin veriyorsunuz ki?

şöyle diyim işte beni gördü selam vermedi yok işte beni çaya çagırmadı en basit şeyler dedikodu degil hatta ben ona aman benim yanımda konuşma derdim çünkü küsüz kendimi tutamayıp yanlış bir şey derim diye yapılan haksızlıkları falan söylerdi ayrıca kim kimin sorununu dinlemiyor ki?

E başta siz soğuk durmuşsunuz, o soğuk durunca niye kızıyorsunuz?

ben ona kırgındım sebebim vardı ya insan hatalıyken gelip gönül almaz mı arkadaştık bi de yani ben öyle sanıyormuşum

Yaptığınız bas baya dengesizlik.
ilk kez arkadan konuşmuyorsunuzdur eminim.
Baştan izin vermişsiniz sonrasında canınız istememiş .
Ne güzel hayat... Ben karşı tarafı haklı buldum.
Aklınız yeni mi başınıza geldi?

ben arkadan konuştum nerde yazmışım?

elti eltinin sorununu dinlemez işte bence ikisinden de uzak durun fırsat bulmuşken.

zorunuza gittiyse orda konuşsaydınız eve gelince niye cesaretlendiniz anlamadım.

3 gün oldu olay olalı orda önce anlamadım göz belertme olayından sonra dedim sus bakalım nolcak herhalde bi açıklama gelir hala susuyorum ama sebep ne diye sormakda istiyorum

3 gün oldu olay olalı orda önce anlamadım göz belertme olayından sonra dedim sus bakalım nolcak herhalde bi açıklama gelir hala susuyorum ama sebep ne diye sormakda istiyorum

ben dalga geçerdim eltiniz olsam tavrımı 3 günde anca anlamış diye.

polemik yapayım canım sıkılıyor dediniz herhalde cevap vermeye gerek görmüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…