- 30 Ocak 2015
- 289
- 169
- 103
- Konu Sahibi yenidennnnnn
-
ben dalga geçerdim eltiniz olsam tavrımı 3 günde anca anlamış diye.
Kusura bakmayın ama ben sizi anlamakta gerçekten güçlük çektim.kızlar merhaba öncelikle
konu benim ikilimde kalmam,eltimlere gittik geçen gün büyük eltimle aram iyi degil hadi dedim eşimin hatrına gidelim küçük eltimle aramdan su sızmazdı güyaaa neyse hoşgeldin beşgittin faslından sonra ben biraz küçüge soguk durdum sebebi digeri hakkında konuşup konuşup yüzüne gülmesi aaa bi baktım o bana daha soguk bi afra bi tafra digeri ile beraber olduklar yüzüme bakmadılar.
ay nasıl zoruma gitti nasıl şok oldum kaynım saolsun beni sever eda ablamın yanına geçsene tek kaldı dedi hafiften ben duydum duymadığımı sandılar döndüm gözlerini belertmiş banane diyor çocuk gibi beni diğerine karsı rezil etti akrabalarda vardı sorun yokken hanımefendi'ye bişiler oldu ay ben arayıp sövmek istiyorum ne yapsam
kesin benim arkamdan da konuşur o kadar severdim buz gibi oldum
Kusura bakmayın ama ben sizi anlamakta gerçekten güçlük çektim.
'soğuk durmamın sebebi küçük eltimin, büyük eltim hakkında konuşup konuşup sonra yüzüne bakması' diyorsunuz...
Bu kadar rahatsız olduysanız,
niye büyüğü hakkında konuştuğu anda eltinizi uyarmadınız da sonradan soğuk davranmayı seçtiniz ?
'Bana derdini döktü ben de dinledim', diyorsanız sonradan büyükle diyaloğunu sürdürüyor diye bozulmayacaksınız.
Bana kalırsa siz bu durumu bahane edip biraz trip atmak istemişsiniz, küçük elti de bunu yememiş, büyük olanla bir olmuş, tabiri caizse size posta koymuş.
Kısacası kendi başlattığınız soğukluk ve tatsızlık için eltinize kızmaya hakkınız yok diye düşünüyorum.
Amanın, elti ne olursa olsun, dost olmuyor insana. Benim yan dairemde yine de görüşmüyorum. Hatta sesini bile duymamak için müzik açıyorum. O kadar nefret ettirdi ki kendinden. Taşınacağım inşallah. Siz o dengesizi fazla takmayin kafanıza. İkili oynuyor işte her elti gibi. Canınızı sıkmaya değer mi?
Ben eltimle ne dertleşecek ve üçüncü şahısları bana anlatabileceği kadar samimi olurum,olay şöyle digeri konuşuyorya örnek veriyim arkadaş ortamındasınız iki kişi konuşmuyor ve digeri kötü kalpli diye sürekli adı geçince anlatıyor sonra noldu bilinmez kol kola içeri giriyorlar bi mal olmaz mısınız soguk durmaz mısınız iki yüzlü diye insanın beş dakikada fikri nasıl degişir?
sabahtan beri hep beni suçlayan yorum yapıldı iyi geldi yorumunuz kendimi bian deli gibi hissetmiştim :)
Ben eltimle ne dertleşecek ve üçüncü şahısları bana anlatabileceği kadar samimi olurum,
ne de bir başkası yüzünden ona soğuk davranır ve araya mesafe koyarım.
Çok bozulup kızdıysanız orda soğuk davranmak yerine sorabilirdiniz.
Sormadınız diyelim,aradan kaç gün geçmiş,şimdi arayıp hesap mı soracaksınız?
Çünkü ben de çok zarar gördüm eltimden o yüzden sizi anliyorum. Eltiye iyi de kötü de bir şey anlatılmaz. Hatta iletişimi en az seviyede tutmalı eğer illa iletişim içinde olunacaksa. Evet, hayır gibi. :)
bu devirde
arkasından konuşup yüzüne gülmeyen mi var
kadın arkasından istediği kadar konuşsun arada kocası var tabikide huzursuzluk çıkmaması için görüşecek konuşacak
siz pohpohlanmak istemişsiniz ters tepmiş
bence kendinizi düzeltin
sizde problem çıkmaması için herşeyi görmeyin
mesela böyle basit birşey için aranızın iyi olduğu eltinize trip atmayın çocuklaşmayın
Aman bosverben ona kırgındım sebebim vardı ya insan hatalıyken gelip gönül almaz mı arkadaştık bi de yani ben öyle sanıyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?