- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi yenidennnnnn
-
İkiyüzlü değil bence sadece politik küçük eltibu kadar iki yüzlü olması agır geldi sanırım dogru herkes herkesin arkasından
İkiyüzlü değil bence sadece politik küçük eltiSiz de biraz politik olun triplerle ilişkiler çözüme kavuşmaz
Valla başkasının arkadından konuşan sizin arkanızdanda konuşur... merak ettiğim büyük eltinizle sorun karşılıklı mı?
Aman bosver
Biz bekliyoruz ki karsimizdaki gelip gönlumu alsin falan filan onlar hicbirsey olmamis gibi davranip ustume soguk duruyorlar
Hayat boyle
Kucuk elti seni onemsemiyor kisaca
Bunu anlamis oldun
Ay gitme gorusme ikisiyle de ya bosver
Bayramdan bayrama
Ofd hic ugrasmam valla
Esim gitsin
ACABA o küçük eltiniz sizinle ilgili mi konuşuyor yani size onu anlatan, ona da sizi anlatabilir... ki benim gördüğüm hep böyledir. Belki o yüzden ısınamadınız birbirinizeevet garip bir olumsuzluk var aramızda
ne cahilce bir paylaşım
ACABA o küçük eltiniz sizinle ilgili mi konuşuyor yani size onu anlatan, ona da sizi anlatabilir... ki benim gördüğüm hep böyledir. Belki o yüzden ısınamadınız birbirinize
Çok tuhaf gerçekten ben kıllanırdım durumdanonla hiç konuşmadılar şuana kadar ilk defa ogün bi kanka oldular normalde büyük çok havalıdır kendi çapında küçügü takmıyordu :)
Çok tuhaf gerçekten ben kıllanırdım durumdan
En güzelini yapmışsınız diş göstermekle hakkınızı arayındayanamadım zaten msj attım küçüge müsait olunca ara diye içimde tuttugum her şeyi söyleyecegim bugün bana yarın ona bakalım ne işler ceviriyor haklısınız
En güzelini yapmışsınız diş göstermekle hakkınızı arayın
Sizin soğuk davranmak için nedeniniz varsa belki onun da vardır. Siz trip atarken haklısınız da o haksız mı yani. O da sebebim var derse ne olacakkızlar merhaba öncelikle
konu benim ikilimde kalmam,eltimlere gittik geçen gün büyük eltimle aram iyi degil hadi dedim eşimin hatrına gidelim küçük eltimle aramdan su sızmazdı güyaaa neyse hoşgeldin beşgittin faslından sonra ben biraz küçüge soguk durdum sebebi digeri hakkında konuşup konuşup yüzüne gülmesi aaa bi baktım o bana daha soguk bi afra bi tafra digeri ile beraber olduklar yüzüme bakmadılar.
ay nasıl zoruma gitti nasıl şok oldum kaynım saolsun beni sever eda ablamın yanına geçsene tek kaldı dedi hafiften ben duydum duymadığımı sandılar döndüm gözlerini belertmiş banane diyor çocuk gibi beni diğerine karsı rezil etti akrabalarda vardı sorun yokken hanımefendi'ye bişiler oldu ay ben arayıp sövmek istiyorum ne yapsam
kesin benim arkamdan da konuşur o kadar severdim buz gibi oldum
Bence de öyle. Demek ki kimse masum değilmiş sankie diğer eltinin dedikosunu yapmasına neden izin veriyorsunuz ki?
Bence de öyle. Demek ki kimse masum değilmiş sanki
Mesele o değil. Önce Benimle dedikodu yapıyor, ama sonra da onun yüzüne gülüyor demeniz. Madem öyle yapmayın. Rahatsız da olmazsınız. İstediği gibi davranmak onun hakkı. Siz trip atmışsınız kendi hakkknızı kullanmışsınız o da kendi istediği gibi konuşuyor işte.sitede sanırım kimse dedikodu yapmıyor?
ciddi misiniz biraz anlatın lütfen suan nasılsınız daha önce nasıldı ?
okudum ve cahilce olduguna karar verdim.okuma cevap verme burda atom mu parçalanıyor normalde hey allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?