kendime hakim olamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

çok zoruma gittin kaç kez evimde kaldın yemegimi yedin agladın destek oldum vay be diyor insan

ACABA o küçük eltiniz sizinle ilgili mi konuşuyor yani size onu anlatan, ona da sizi anlatabilir... ki benim gördüğüm hep böyledir. Belki o yüzden ısınamadınız birbirinize

onla hiç konuşmadılar şuana kadar ilk defa ogün bi kanka oldular normalde büyük çok havalıdır kendi çapında küçügü takmıyordu :)

Hep derim yine diyorum.
Mesafe her zaman iyidir.
Elti eltinin ne öldüğünü istermiş ne de güldüğünü.
1 tane eltim olduğu için şanslıyım anlaşılan.

Ben de böyle lakayitliğe gelemediğim için, genel anlamda mesafeli davranıyorum tüm akraba ilişkilerinde.
Kimin ne zaman ne yapacağı, hangi cephede duracağı hiç belli olmaz.
Siz temkinli davranmış olsaydınız o akşam yaşadıklarınızı yaşamayacaktınız.
Geçmiş olsun.

Sövüp saymayın, bu noktadan sonra siz de mesafenizi koruyun.

Sizin soğuk davranmak için nedeniniz varsa belki onun da vardır. Siz trip atarken haklısınız da o haksız mı yani. O da sebebim var derse ne olacak

sitede sanırım kimse dedikodu yapmıyor?
Mesele o değil. Önce Benimle dedikodu yapıyor, ama sonra da onun yüzüne gülüyor demeniz. Madem öyle yapmayın. Rahatsız da olmazsınız. İstediği gibi davranmak onun hakkı. Siz trip atmışsınız kendi hakkknızı kullanmışsınız o da kendi istediği gibi konuşuyor işte.

Eltiyi falan bu kadar kafaya takacak kadar önemsemeseniz keşke...

ciddi misiniz biraz anlatın lütfen suan nasılsınız daha önce nasıldı ?

Daha önce, ben evlenirken aynısı ona da yapılan şeyleri kıskandı, hem kaynanalara hem bana çok tavirliydi. Herkesle gülüp konuşurken bana surat asardi, konuşmazdı. Daha neler neler. Şuan hiç konuşmuyorum ne onla ne de dedikoducu kocasıyla. Şu binadan da gittim mi yüzlerini şeytan gorsun. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…