Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim en yakın arkadaşım bu şekilde bir durum yaşasa ben bırakın ultrason fotoları atmayı sadece doğuma giderken haber verirdim o kadar.Arkadaşınız inanılmaz düşüncesiz bir insan bana göre.
Fesat yada haset değilsiniz acınız var uzuntulusunuz duygu durumunuz normal Rabbim cennetinde buluştursun sizi , fakat arkadaşınıza anlam veremedim en yakın arkadaşımın başına böyle bişey gelse beni kesseler ultrason fotoğrafımı atmam, hatta değil atmak bebekten asla bahsetmem nasıl bir vicdan bu ne kadar ayip
Merhaba acınızı düşüncelerinizi öyle iyi anlıyorum ki çünkü bende henüz düşük yapmış biriyim geç kavuştum erken kaybettim
İçinde bulunduğumuz bu durum geçmiyor maalesef. İki arkadaşım dışında kimseye söylemedim ve bu iki arkadaşımda çocuk sahibi insanlar en az benim kadar üzüldüler ve destek oldular sağolsunlar. Kalkıpta çocuklarının durumuyla ilgili konuşup durmadılar ben açarsam konuyu konuştular. Arkadaşınıza bence böyle yapmalıydı.
Ve Sizinki kıskançlık değil. kaybınız için acınızı fazlasıyla bastırmışsınız ve bebek konuları görüntüleri ortaya çıkınca bastırdığınız duygularda gün yüzüne çıkıyor. Şu an Tavsiye verecek en son kişi bile değilim belki ama lütfen duygularınızı bastırmayın acınızı dibine kadar yaşayın ve sonra yolunuza bakın.
Allah büyüktür vardır bir bildiği ki verdiğim gibi alırım dedi. Dualarım sizinle.