ya zaten elden beklemekten başka birşey gelmiyor ama herkes çiftken
bütün ortamlara tek gitmek yada kız arkadaşınla gitmek zor geliyor tabi
ama haklısınız herşeyin hayırlısı
Canımm dua et,edelim hayırlısı olsun.Ne olur üzülme sizi anladığım için bu konuları okudukça ben de üzülüyorum ama böyle üzülerek olmuyor işte yapacak bir şey yok.Herkes aile kurmak zorunda değil.Dua et hayatındaki başka şeyleri güzelleştirmeye çalış.İnşallah karşında çok güzel bir insan çıkar ben de dua edeceğim sana üzülme..Ömür geçiyor üzülerek değmez elimizden bir şey gelmez tek yapacağımız içinde bulunduğumuz hayatı güzelleştirmek kendimize acımak bize bir şey getirmiyor.ben de hep öyle yapcm sen de öyle yap.Evet birçok kişi evli ama çok mu mükemmel hayatları onlarda da başka sorunlar var herkeste farklı farklı..Demek ki sorunsuz olmuyor o yüzden ne kadar güzel görürsek güzelleştirirsek o kadar güzel olur hayat bize
bence yeni ortamlara girmeye yeni insanlarla tanışmaya çalış mesela akşamları yada hafta sonları kursa git bilgisayar olabilir el işleri yada yabancı dil olabilir:) farklı ilgi alanları edin kendini keşfetmeye çalış belki bilmediğin yeteneklerin vardır :)
31 yaş geçmiş demek değildir duyan da 45 oldunuz sanacak.hoş,45 olsa nolur,insanın karşısına ne zaman kimin çıkacağı belli mi 50sinden sonra evlenen insanları biliyorum.önemli olan o frekansı tutturabilmek..üstelik bakımlı ve güzelken çok bekleyeceğinizi sanmıyorum.bunu kendinize sıkıntı yapmaktan vazgeçtiğiniz an kısmetleriniz de ortaya çıkacaktır çünkü ne verirsek onu alırız..pozitif olun ki hayat güzel seçenekler sunsun..
öncelikle inanışınızı değiştirin. karşıma doğru düzgün kimse çıkmıyor kısmetim kapandı dersen emin ol öyle olacak. size bir kitap tavsiye etmek istiyorum. uygularsan ve hayatın değişmezse gel beni bul :))) aykut oğut-evrenden torpilim var bunu okuduktan sonra aynı yazarın aynalı kitabını okuyun. herşey güzel olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?