Kendime kızıyorum Eşimin annesiyim sanki..

Denizhuzurum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
141
130
18
37
Herkese hayırlı Ramazanlar.
Kendime öyle kızıyorum ki Allaha dualar ediyorum sonra diyorum ki Allah zamanında gözüme gözüme sokmuş ama o zamanın verdiği aşk körlüğünü şimdi çekiyorum.
Derdimse Eşim. Nişanlılık döneminde tartışır barışır, küser, konuşur öyle geçip gitti. Yuva kuracak mutlu olacağım bugünler geçecek diyip sabrettim.
Nişanlı kızlar anlaşamıyorsanız lütfen ayrılın,, Değişmiyor hiçbir şey evlilik sonrası değişmiyor.
6 yıllık evliyim 4 yaşında çocuğum var.
Evi otel gibi kullanan bir eş.
Sürekli dışında işi olan, yarım saate işim var diyip çıkan 3 saat sonra gelen eş.
İletişim doğru düzgün yok, aşk tutku yok,
Benim için aşk çok önemli herkes için öyledir mutlaka ama şöyle kalbim hep kıpırdasın istiyorum.
Dışarıdan gelir canım ellerini yıkarmısın tuvalete girecek canım telefonunla girme şu tuvalete, çıkınca ellerini yıka.
Yemek sonrası afedersiniz mutfak lavabosunda ağzını çalkalayıp tükürmesi 1saat çamaşır suyuyla yıkarım.. Saysam konu uzar gider.
4 yaşında çocuğa ne öğretiyorsam ona da bi şekilde tekrarlamak zorunda kalıyorum 2 çocuk annesi gibi.
Söylemeyim diyorum en basit dışarıdan geliyor çocuğu kucaklayıp ağzını burnunu öpüyor salgın var mikrop var. Benmi abartıyorum?? Herkesin eşinde buna benzer huylar varmı?
İçimde aşk Tutku yerine annelik iç güdüsü artıyor sürekli takip halindeyim. Sıkıldım artık..
Nasıl bir yol çizemem lazım konuşmakla çözemedim durumu. Miniğim 2 yaşına geldi gece gündüz bezi bıraktık ama adama tuvaleti temiz kullanalımı öğretemedim...
Çok şey değil kızlar istediğim. Düzen temizlik takıntılı değilim ama telefonlada tuvalete girilmez ki
Buna benzer şeyler..
Başa çıkan değiştiren varsa yorumları okuyacağım.

çok pis .... Allah yardımcınız olsun. Ben mutfağa tükürdüğü anda kafasını o lavaboya sokardım . Bağır çağır , küçümse bu medeniyetsizi . Tut kolundan anasının evine at .
5 yaşındaki oğlum bile dışardan gelince elini , yüzünü , çorabını yıkar , dişlerini fırçalar , ev pijamalarını giyer öyle geçer içeri . Yarın hepsini ödüllendirip , dondurma günü yapacağım .

Hemen boşanın demem asla hiç-bir konuda ama bizzat gördüğüm örnek var kayınpederim malesef kendisi şu an 80 yaşında mikropluklarini sayamam en son gittigimizde tuvalet kapısını acik birakip giriyordu oyle soylıyım mutfak lavobasina tükürmek el agiz temizligini yapmak gibi çeşitli igrenclikleri var yani dayanilacak gibi bir tip degil kacin kurtarin kendinizi asla değişmiyorlar.

valla bılmıyorum belkı egıtebılır
Havanlar daha kolay eğitilir emin ol. Kocaman kazık kadar adam bir şey öğrenmeden evlendiyse iş bitmiştir daha öğrenmez. Boşuna demedim önceki mesajımda boşa gitsin diye. Bunları eğitmek için hayat çok kısa. Bu kadınında sevgi, şefkat görmeye hakkı yok mu?

temızlık mevzusuda içten gelıyo değilmi
anasıda ogretmemıs bellı
benım oglum mutfak lavabosuna tukurmez 10 yasında daha kucukken ogretttım..
kımı analarda aman oglum yorulmasın dıye orta yere s..tukukursun dıye dusunuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…