Kendime kızıyorum Eşimin annesiyim sanki..

Anasının eğitemediğini siz nasıl eğitebilirsiniz ki ? Allah yardımcınız olsun böyle biriyle yaşamak çok zor. Bunları her yaptığında kavga edin belki kavgadan usanıp biraz düzelir belkiii
Çocuğum etkilenir diye sakin davranıyorum hep

Hep işi var olan bir adam işim var. Tuvalette video izliyor sanırım ay çok tuhaf bunu buraya yazmak

İnanın çok düşünüyorum boşanmayı ortaokul mezunuyum 8 ayda ancak iş buldum garson olarak pandemi var hop çıkarılma. Bi yol bulun kızımla bi dünyam olsun 1 dakika durmam. Tazminat falan değil derdim ama çalışsam çocuğa kim bakar 2 yıl sabrediyorum kızım okula başlasın zaten durmam çünkü çocuğu da kendisi gibi yapacak. Bana saygısı olsa azıcık dinler ama yok bildiğini okuyor resmen. Çocuğum vara Asla sığınıyorum çocuğumla ne yaparım bula bilsem yolunu. Altın, birikim borca gitti hep

merakımı mazur görün ama neden çoraplarını yıkıyor çocuk

Yani adamın sizi aldattığını yazan arkadaşlara hiç cevap vermemişsiniz.
Çaresiz olduğunuzu düşündüğünüz için aldatılmış olmayı gözardı edip temizliğine kafayı takmışsınız. Sorun hijyen değil, eşinizin sizi aldatmış olması.
Tabi bu mesajı da görmezden geleceksinizdir.
Boşanmayı düşünmüyorsunuz çünkü kendinizce caresizsiniz. O zaman mecbur bu pisligine katlanacak ve tekrar tekrar aldatilmayi kabullenip oturacaksınız ki adam zaten çıkıp çıkıp gidiyormuş işim var diye.

merakımı mazur görün ama neden çoraplarını yıkıyor çocuk
Çünkü ben de yıkarım dışardan gelince . Lavaboya atıyorum elimi yüzümü yıkarken onlar ıslanıyor sonra hemencecik yıkayıp atıyoruz çamaşır teline atıyoruz . Ben yıllarca yurtta kaldım ve alışkanlık olarak kaldı bu . Önce eşime sonra çocuklara da bulaştı bu alışkanlık .

Bu kadar cok isi varsa aksam aksam evden cikacak kadar, o kadar cok yogunsa iyi kazanmasi gerekmez mi de borca gitmis takılariniz.

Adam daha önce aldatmış. Her akşam ne işi olabilir başka...
Ben zaten tuvalete telefonla girmesinden anladim. Yarim saatlik isim var diyip 3 saat sonra gelmesinden anladim. Hatta konu sahibine bu adamin hayatinda baska biri olabilir mi diye sordum ama cevap alamadim.

Ben zaten tuvalete telefonla girmesinden anladim. Yarim saatlik isim var diyip 3 saat sonra gelmesinden anladim. Hatta konu sahibine bu adamin hayatinda baska biri olabilir mi diye sordum ama cevap alamadim.
Adam sizi aldatmış tek sorun temizlik mi diye soranlara cevap vermiyor. Aldatma yazan her mesajı görmezden geliyor.

Karşınızdaki insanın değişmesini istiyorsanız önce siz değişin. Kimse sizin lafınızla değişmez, ama siz ona olan tavrınızı değiştirseniz onunkiler de değişmek zorunda kalır.
Ilk adım, anneliği bırakmak. Annelik yapmayın adama. Dediğiniz gibi içinizdeki tutkuyu da öldürür. O da size karşı tutku duyamaz. Siz anne oldukça o da çocuk kalmaya devam eder.
Adam çocuk siz anne olduğunuz için asla terkedilmeyecegini düşünüyor. Ondan evi otel gibi kullanması. Biliyor ki karısı o yokken evi çeker çevirir, yalnız da kalsa başka adamlara bakmaz. Hep orada durur. Bunun böyle olmadığını önce kendinize sonra eşinize göstermeniz lazım. Eğer siz onun annesi değilseniz ihtiyaçlarınız karşılanmadığında gideceğinizi bilmeli. Kadın gibi davranın. Bunu ona hissettirin.
Onu eğitmeye çalışmayın.
Onu değiştirmeye harcayacağınız beyhude çabayı kendinizi değiştirmeye harcayın. Kendinizden (artık annelik yapmayacağınızdan) emin olunca da alın karşınıza ultimatomu verin.

Eşinin daha fenası benim babam. Adam yıllarca değişmedi eve gelin geldikten sonra evde yırtık iç çamaşırıyla gezmeyi bıraktı sadece. Annemde sinir olurdu hala olur 6 senede değişmeyen adam hiç değişmez boşa kendini yıpratma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…