- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi Denizhuzurum
-
Çocuğum etkilenir diye sakin davranıyorum hepAnasının eğitemediğini siz nasıl eğitebilirsiniz ki ? Allah yardımcınız olsun böyle biriyle yaşamak çok zor. Bunları her yaptığında kavga edin belki kavgadan usanıp biraz düzelir belkiii
Hep işi var olan bir adam işim var. Tuvalette video izliyor sanırım ay çok tuhaf bunu buraya yazmakBu adam yarım saatligine diye nereye gidiyor? Tuvalete giderken bile telefonunu neden birakmiyor? Baska biri olabilir mi hayatinda?
Mutfak lavabosunda agzini yikamasi, kisisel bakimina ozen gostermemesi cekilecek dert degil. Duzelir mi? Hayir. Insanin 7 yasindayken karakteri kisiligi oturur. Bu yastan sonra duzeltemezsin. Maymun alsan eve coktaaan ogretirdin el yikamayi da, bu adama ogretemezsin.
İnsan ders alır ya söylenenden.Bende annesiyim sanki deyince üstünü başını giydiriyorsun sandım.
Senin eşinin kamu yararına evinden alınması lazım.
İşe yarar mı bilmiyorum aile apartmanda oturuyorum gerçekten anne eğitimi çok eksik.Anne gibi uyarmak yerşne yaşıtınız olarak kavga etmelisiniz
İnanın çok düşünüyorum boşanmayı ortaokul mezunuyum 8 ayda ancak iş buldum garson olarak pandemi var hop çıkarılma. Bi yol bulun kızımla bi dünyam olsun 1 dakika durmam. Tazminat falan değil derdim ama çalışsam çocuğa kim bakar 2 yıl sabrediyorum kızım okula başlasın zaten durmam çünkü çocuğu da kendisi gibi yapacak. Bana saygısı olsa azıcık dinler ama yok bildiğini okuyor resmen. Çocuğum vara Asla sığınıyorum çocuğumla ne yaparım bula bilsem yolunu. Altın, birikim borca gitti hepIyyy, o lavaboyu kezzaplamak lazım.
Bu temiz olsa bile yanlış, çocuğun dudağı öpülmez, eşiniz hep pis hem cahil.
Tuvalete telefonla girmekten daha büyük sorunlarınız var bence.
Eşinizin hijyeni yok, çocuğa yaklaşımı yanlış ve cahilce.
Boşan desem herşeye boşan diyorsunuzcular gelir ama böyle bir adamı boşa ayıp ne yapacaksın???
merakımı mazur görün ama neden çoraplarını yıkıyor çocukçok pis .... Allah yardımcınız olsun. Ben mutfağa tükürdüğü anda kafasını o lavaboya sokardım . Bağır çağır , küçümse bu medeniyetsizi . Tut kolundan anasının evine at .
5 yaşındaki oğlum bile dışardan gelince elini , yüzünü , çorabını yıkar , dişlerini fırçalar , ev pijamalarını giyer öyle geçer içeri . Yarın hepsini ödüllendirip , dondurma günü yapacağım .
Ben de bunu çok merak ettim.merakımı mazur görün ama neden çoraplarını yıkıyor çocuk
İşe yarar mı bilmiyorum aile apartmanda oturuyorum gerçekten anne eğitimi çok eksik.
Çünkü ben de yıkarım dışardan gelince . Lavaboya atıyorum elimi yüzümü yıkarken onlar ıslanıyor sonra hemencecik yıkayıp atıyoruz çamaşır teline atıyoruz . Ben yıllarca yurtta kaldım ve alışkanlık olarak kaldı bu . Önce eşime sonra çocuklara da bulaştı bu alışkanlık .merakımı mazur görün ama neden çoraplarını yıkıyor çocuk
Bu kadar cok isi varsa aksam aksam evden cikacak kadar, o kadar cok yogunsa iyi kazanmasi gerekmez mi de borca gitmis takılariniz.İnanın çok düşünüyorum boşanmayı ortaokul mezunuyum 8 ayda ancak iş buldum garson olarak pandemi var hop çıkarılma. Bi yol bulun kızımla bi dünyam olsun 1 dakika durmam. Tazminat falan değil derdim ama çalışsam çocuğa kim bakar 2 yıl sabrediyorum kızım okula başlasın zaten durmam çünkü çocuğu da kendisi gibi yapacak. Bana saygısı olsa azıcık dinler ama yok bildiğini okuyor resmen. Çocuğum vara Asla sığınıyorum çocuğumla ne yaparım bula bilsem yolunu. Altın, birikim borca gitti hep
Adam daha önce aldatmış. Her akşam ne işi olabilir başka...Bu kadar cok isi varsa aksam aksam evden cikacak kadar, o kadar cok yogunsa iyi kazanmasi gerekmez mi de borca gitmis takılariniz.
Adam daha önce aldatmış. Her akşam ne işi olabilir başka...
Evet çok ilginç gerçekten. Bitli baklanın kör alıcısı sözü doğru demek ki.Aldatmasina sasirmadim da, ama böyle pis olanlarin da aldatmaya birilerini bulmalarina sasirdim
Ben zaten tuvalete telefonla girmesinden anladim. Yarim saatlik isim var diyip 3 saat sonra gelmesinden anladim. Hatta konu sahibine bu adamin hayatinda baska biri olabilir mi diye sordum ama cevap alamadim.Adam daha önce aldatmış. Her akşam ne işi olabilir başka...
Adam sizi aldatmış tek sorun temizlik mi diye soranlara cevap vermiyor. Aldatma yazan her mesajı görmezden geliyor.Ben zaten tuvalete telefonla girmesinden anladim. Yarim saatlik isim var diyip 3 saat sonra gelmesinden anladim. Hatta konu sahibine bu adamin hayatinda baska biri olabilir mi diye sordum ama cevap alamadim.
Ben zaten tuvalete telefonla girmesinden anladim. Yarim saatlik isim var diyip 3 saat sonra gelmesinden anladim. Hatta konu sahibine bu adamin hayatinda baska biri olabilir mi diye sordum ama cevap alamadim.
Eşinin daha fenası benim babam. Adam yıllarca değişmedi eve gelin geldikten sonra evde yırtık iç çamaşırıyla gezmeyi bıraktı sadece. Annemde sinir olurdu hala olur 6 senede değişmeyen adam hiç değişmez boşa kendini yıpratmaHerkese hayırlı Ramazanlar.
Kendime öyle kızıyorum ki Allaha dualar ediyorum sonra diyorum ki Allah zamanında gözüme gözüme sokmuş ama o zamanın verdiği aşk körlüğünü şimdi çekiyorum.
Derdimse Eşim. Nişanlılık döneminde tartışır barışır, küser, konuşur öyle geçip gitti. Yuva kuracak mutlu olacağım bugünler geçecek diyip sabrettim.
Nişanlı kızlar anlaşamıyorsanız lütfenayrılın,, Değişmiyor hiçbir şey evlilik sonrası değişmiyor.
6 yıllık evliyim 4 yaşında çocuğum var.
Evi otel gibi kullanan bir eş.
Sürekli dışarıda işi olan, yarım saate işim var diyip çıkan 3 saat sonra gelen eş.
İletişim doğru düzgün yok, aşk tutku yok,
Benim için aşk çok önemli herkes için öyledir mutlaka ama şöyle kalbim hep kıpırdasın istiyorum.
Dışarıdan gelir canım ellerini yıkarmısın tuvalete girecek canım telefonunla girme şu tuvalete,çıkınca ellerini yıka.
Yemek sonrası afedersiniz mutfak lavabosunda ağzını çalkalayıp tükürmesi1saat çamaşır suyuyla yıkarım.. Saysam konu uzar gider.
4 yaşında çocuğa ne öğretiyorsam ona da bi şekilde tekrarlamak zorunda kalıyorum 2 çocuk annesi gibi.
Söylemeyim diyorum en basit dışarıdan geliyor çocuğu kucaklayıp ağzını burnunu öpüyor salgın var mikrop var. Benmi abartıyorum?? Herkesin eşinde buna benzer huylar varmı?
İçimde aşk Tutku yerine annelik iç güdüsü artıyor sürekli takip halindeyim. Sıkıldım artık..
Nasıl bir yol çizemem lazım konuşmakla çözemedim durumu. Miniğim 2 yaşına geldi gece gündüz bezi bıraktık ama adama tuvaleti temiz kullanalımı öğretemedim...
Çok şey değil kızlar istediğim. Düzen temizlik takıntılı değilim ama telefonlada tuvalete girilmez ki
Buna benzer şeyler..
Başa çıkan değiştiren varsa yorumları okuyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?