Neden dolayi oldunuz.Varligimla yoklugum bir gibi sanki.Kilimi kipirdatcak halim kalmadi eve bitik bir sekilde geldim isten de cikartilinca.Aslinda fazla yuklenmedim cunku utanarak soyluyorum ama hic biseyi beceremiyorum.Kendıne cok yuklemerek dertlesmıssın kemdıne .Detay çok onemlı ısteklerde .Bırını zamanında delı gıbı sevdım .Ayrıldıgımızda 15 kıloya yakın kılo verdım.Keske ölsem keşke ölsem dıodum.Sonradan oyle bır bela geldıkı basıma .2 kez beyın amalıatı oldum .Kımse ıcın soylemmemelı .Allahım cahıllıgıme ver dıorum sımdı .O şimdi mutlu karısıyla yuvası ıle .Kımse ıcın degmez .lutfen kendınızı toparlayın.Gecmısı dusunursek ılerleyemeyız .
Bir zerre bile gelecege dair inancim kalmadi.Rabbim boyle nasip etmis o ayri.Ama gelecekten dair en ufak bi hayalim bi istegim hevesim kalmadi.Sevilmek ve saygi duymayi gectim zaten.Bosanmaya keyiften karar vermemissin yalnız.
Herseyın Suclusu benim gibi yazmıssın ama, yaptıgın en dogru sey bunca sey ıcınde Bosanmaya karar vermek olmus.
Yarın cıddı anlamda baskasına asık olup sevilip saygı gorup huzur ıcınde yasarken anlayacaksın yaptıgının dogru oldugunu.
Yasamak zorundayiz belki iyilesicem desemde her seferinde bisey olup dah beter uzuluyorum.Zaman her şeyin ilacı
Arastiricam.cok tesekkurler.google keep var oraya saatlerce yazın ben hep öyle yaparım hatalarımı aldığım dersleri vb.
Bu bi sevgililik degil bu bir evlilik.Once birine guvenip tum duzeninizi bozuyosunuz.Bosanincada yine ayni sekilde.Benim esyalarim bile hala farkli bi ile tasindigim icin ordalar.Su an yazliklarim bile yok.Isim yok dedim is buldum ondan da benden daha iyi biri cv biraktigi icin bugun usulen bahaneyle postalandim.Kurdugum hayallere mi yanayim bi turlu ayaklarim uzerinde duramamami bilmiyorum.Eger bunu sicacik kocanizla yuvanizdan ya da evlenmeden yaziyosaniz zaten anlayamazsiniz.Ask acisi cekecek kadar dertsiz olanlara imreniyorum. Bu kadar basit seyleri dramatize edip kendinizi uzmeye calismanizi anlamadim, anlamayacagim
Ben sadece esimi degil ben herseyimi kaybettim.Tutundugum hersey elimde kaliyo.Ask acisi cekecek kadar dertsiz olanlara imreniyorum. Bu kadar basit seyleri dramatize edip kendinizi uzmeye calismanizi anlamadim, anlamayacagim
Bosanmis ve tekrar evlenmis birisi olarak yaziyorum. Uzucu ama bu kadar da degil. Sonucta dunyadaki amacimiz evliligi surdurmek degil.Bu bi sevgililik degil bu bir evlilik.Once birine guvenip tum duzeninizi bozuyosunuz.Bosanincada yine ayni sekilde.Benim esyalarim bile hala farkli bi ile tasindigim icin ordalar.Su an yazliklarim bile yok.Isim yok dedim is buldum ondan da benden daha iyi biri cv biraktigi icin bugun usulen bahaneyle postalandim.Kurdugum hayallere mi yanayim bi turlu ayaklarim uzerinde duramamami bilmiyorum.Eger bunu sicacik kocanizla yuvanizdan ya da evlenmeden yaziyosaniz zaten anlayamazsiniz.
Olur her sey duzelir. Yalniz degilsinizBen sadece esimi degil ben herseyimi kaybettim.Tutundugum hersey elimde kaliyo.
Tabi ki oyle ama diged her seyide elime guzume bulastiriyorum.Bosanmis ve tekrar evlenmis birisi olarak yaziyorum. Uzucu ama bu kadar da degil. Sonucta dunyadaki amacimiz evliligi surdurmek degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?