Anksiy Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2015 1.005 802 123 25 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Anksiy #81 Loveitred .!.: Uygun bölüme konu açıp ordan devam edebilirsin, muneye danış istersen Genişletmek için tıkla... Muneye mi danisayim.Ben anlamadim pek.Nasil yapmam nasik guncelkiycegim konusunda
Loveitred .!.: Uygun bölüme konu açıp ordan devam edebilirsin, muneye danış istersen Genişletmek için tıkla... Muneye mi danisayim.Ben anlamadim pek.Nasil yapmam nasik guncelkiycegim konusunda
O Osirius Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Mart 2015 10.362 24.796 598 25 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Anksiy #82 Kvrckmakarna150820 .!.: Muneye mi danisayim.Ben anlamadim pek.Nasil yapmam nasik guncelkiycegim konusunda Genişletmek için tıkla... Mune ye özel mesaj atın, o sıze konunuz hangı bolume uygunsa yonlendırme yapar
Kvrckmakarna150820 .!.: Muneye mi danisayim.Ben anlamadim pek.Nasil yapmam nasik guncelkiycegim konusunda Genişletmek için tıkla... Mune ye özel mesaj atın, o sıze konunuz hangı bolume uygunsa yonlendırme yapar
F flamefire Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Aralık 2018 9.823 8.498 148 25 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Anksiy #83 Kvrckmakarna150820 .!.: Altin bile gozumde yok ki aslinda bu aralar.Oyle derin bir yanlizlik yasiyorumki icim icime sigmiyor delirmis gibi hissediyorum Genişletmek için tıkla... Altın sonradan lazım olucak .Yok delırsen boyle olmaz.Vallaha kemdıne edersın.
Kvrckmakarna150820 .!.: Altin bile gozumde yok ki aslinda bu aralar.Oyle derin bir yanlizlik yasiyorumki icim icime sigmiyor delirmis gibi hissediyorum Genişletmek için tıkla... Altın sonradan lazım olucak .Yok delırsen boyle olmaz.Vallaha kemdıne edersın.