kendime saygımı yitiriyorum

uot;:"Alb\u00fcm Ekle","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-album&time=1470999507"},"insertContent":{"title":"Foto\u011fraf\/Video Ekle","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-content&time=1470999507"}}}">
Elbetteki değil ancak dış görünüşüzünüzle karşılandığınız karakterinzle yolculandığınız gerçeğini de unutmayın derim. O zaman devlet kılık kıyafet yönetmeliği çıkarmasın, memurlar sallapati giyinsin, özel sektör eşfomanla işe gitsin siz iş başvurusu yaparken nasıl gittiniz mesela merak ettim.
 


ben ikcı değilim yanıma ressam arıyorum.

bu kızlarımızda beni ik dan biri sandı amirleri olacağımı dahi bilmeden muhtemelen bu yorumları yaptı.

istediğinizi düşünmekte özgürsünüz tabiki. yetkim dahilinde her ikiside olması gerektiği yerdeler açıkcası hiç umrumda bile değil.
işe alsaydım daha kötü bir halde yollardım zira benimle makara yapacak insanların altındakilere neler yapacağını tahmin bile edemiyorum.
 
katılıyorum
calısmak ıstedıgı yerı yetersız goren kucuk goren bırının o ıs yerıne hıc bır katkısı olmaz
bı sansımı denıyım tadında ugranılmıs hazır bulmuskende bı ıkı gırgır gecelım denılmıs ama agızlarının payı alınmıs cok ıyı olmus ayıp falan olmamıs

saygı onemlıdır kısı nasılsa karsısındakıne de oyle davranır
kadının kendıne saygısı olsa o tavırla ınsanlara gorunmek ıstemez efendı dururdu
ınsan her seyı dusunebılır ıcınden her seyı gecırebılır ama onemlı olan agızdan ne cıktıgıdır

sız eger o ınsanları ıse alsaydınız hergun ıs yerını huzursuz edecek hatta belkı calısma ortamını bozarak verımı dusurecek personel almıs olacaktınız

kendınız ıcın degıl ıs yerı ıcın dogru karar vermıssınız ben olsam bende yetersız derdım konu orda sıze yapılan hareketden ote ıs yerıne karsı bı kucumseme var

hamılelıgın ılk 3 ayı ölu gıbıydım 4 ayda 12 kılo verdım sonra toparladım normal bu olabılır
 
Ben sagdece o kızlar hakkında yazdıgınız rapora şaşırdım, belki bir an ben burada yetkiliyim, ne dersem o havasına girip sevinç yaşadınız.O kızların belkide o işe o kadar çok ihtiyacı vardi ki, hakka girdiniz.Sizin gibi insanlar bu ülkede oldukça hak eden hak ettini bulamaz, birde hamilesiniz, karnınızdaki yavruya acıdım...
 

Ben normalde de guzel gyinen bir insanim is gorusmesine de normal halimle gittim diyeyim:)

Lakin bana mulakat yapan adam CTO'ydu , kot tisorttu, gunluk haliyleydi. Ben gelicem diye takim elbise giymemisti, zaten oyle bir beklentim de yoktu. Ben oraya bana nasil karsilama yapacaklar diye gitmedim, calisma sartlari, tam olarak ne is yapicam, yuzde kac hisse alicam bunlari konusmak icin gittim.
 

Ihtiyaclar varsa ise, edepleriyle davransinlar o zaman. Bu bir is gorusmesi, gelip civima yeri degil.
 
ıse ıhtıyacı olan bırı ıs yerıyle dalga gecmez
ben kopek gıbı kapılarda ıs ararken ıcerı gırerken ceketımı ılıklıyordum
oturmuyordum bıle etegım kırısmasın dıye
gorusme yaparken gayet mesafelı

bu sebeple heralde bır kere bıle gerı gonderılmedım ertesı gun hemen ıse basladım hep ve hala hepsıyle gorusurum
ne demek ıstedıgımı anladınız mı?
egıtım cahıllıgı alır ama esseklık baki kalır dıye bır soz vardır
kısının elınde sadece dıploması olması yetmez
ıse ıhtıyacı olan emın olun o kapıyı tırmalardı o ıs onun olsun dıye
gevsek gevsek konusmazdı

bu sebeple hamıle kadının karnındakı bebege laf soylemenızde o hanımlardan bı farkınız olmadıgını gostermıs
bana ıs basvuru yapan bırı olsaydınız sızı sırf bu sebeple ıse almazdım
bakın bana hıc laf soylemedınız bıle
ama bu soz sızın nasıl bırı oldugunuzu gosterır


sadece ornek vermek ıcın soyledım ornegın ta kendısı oldunuz :)
ıyı forumlar
 
bırde bu hak yedın dıyenlere sormak ıstıyorum
gevsek gevsek agızlarının ustune terlıkle vurulası bırını ıse alınca
gercekden efendı etlıye sutluye karısmayan sadece ısını yapan bırının hakkına gırılmıs olunmuyor mu ???
belkı oylesının ekmek kapısı olacakken bu zavallı sahsıyet neden ıse gırsın

hanı hak hukuk denılıyor ya ?

sormak ıstedım
 

Soyle ki nerdeyse her isyerinde mobbing, dedikodu, ortaligi karistiran fesat tipler vs var. O yuzden boyle davranislar normal goruluyor, eh olabilir deniyor ama alakasi yok. Mobbing ciddi bir problem.
 
:) demekki adam da normal yaşantısında öyle giyiniyormuş sizin normal halinize gitmeniz gibi ....
Mesele giyinmek değil onu da kastetmemiştim aslında siz ne kadar saygı duyarsanazı karşınızdakine o kadar da saygı görürsünüzdü. Ama yorumlar konu sahibinin haksızlık yaptığı gerçeğini benim nezdimde değiştirmiyor. Size iş yaşantınızda başarılar dilerim.
 
Bende şuan hamileligin ilk 3 ayindaym ve seni çok iyi anlıyorum çünkü bende öyleyim. Sürekli uykum var koluma kaldıracak halim yok. Bi de üzerine mide bulantısı ekleniyor. Eee herseyden tiksiniyorum yemekte yiyemiyorum ee yemeyince halsizlik oluyor herşey birbiriyle bağlantılı yani . Sen bence bana göre süper durumdasın sabah kalkıp işe gidiyorsun filan akşama kadar istesin eee erken kalkıyorsun. Bende bunların hiçbiri yok. 10 da kalkıyorum. Kraker leblebi yiyorum bulantı için tekrar yatıp uyumaya çalışıyorum sürekli yatış halindeyim . Evimle bile nezamanDr ilgilenmiyorum. Ayrıca bazı arkadaşlar yok işte kaderleryle oynamissin ise alman gerekirdi filan yazmışlar . Ben katılmıyorum bu duruma. İş aramaya mi gelmişler dalga geçmeye mi . Çok iş ihtiyacı olan insanın gıkı çıkmaz kedi gibi olur. Onların bi hakaret etmediği kalmış. Oyle saygısız insanlarında işi yok bence orda.
 

burada yetkiliyim ne dersem o havasına girip sevinç yaşamayacak kadar yetkiliyim o zamanları atlatalı çok oldu.

biz mülakatlarımızı 1-2 kişi ile yapmıyoruz. oda iş için sona sakladıgımız son 5-6 yakın aday kalır bu sürece kadar ik ve diğer departmanlar yeterliliklerini test eder.

bu odadaki arkadaşların hiç biri amirlerinin ben olacağımı bilmiyordu. yanlarındaki diğer tüm adayların ve benim duyacağım şekilde eml mi mülakat yapacak nasıl bir yer ya burası demek o kişilerin bu işe ihtiyacı olmadıgını pekala gösteriyor ki hiç gelemem öyle asalak tiplere.

yukarıda bir arkadaş kelime oyunlarıyla olayı çevirdiğimi söylemişde olayı çevirdiğim falan yok daha konun en başında pişman değilim dedim hamile olmasam o gün mis gibi gözüksem de yinede o kızları işe almazdım.

benim departmanımda ki tek bir personel ne iş arkadaşına ne de bana bu şekilde davranamaz bu direkt işten atılma sebebidir.

ayrıca yok hamilesin hakka girdin yok yavruna acıyorum vs laflarına bozulup kırılacağımı düşünüyorsanız boşuna çabalamayın. vicdanım rahat yavruma da acımak size kalmadı sanırım.
 
Pardon da insanlara sadece kıyafetiyle mi saygı duyulur? Ye kürküm ye misali? Evet dış görünüş önemlidir, ama herşey değildir.
 
Olmadı pembesu, keske sırf sinirlisin diye öyle rapor vermeseydin.. isinden etmeseydin keske yazık olmuş.

Halsizlige geliceksek eger, hamileleikte bunlarin normal oldugunu biliyorum ama ne kadar dogru bilemiycem.
 

bu demek oluyor kı
ıs basvurularında burda bu topıcde dedıkodu yapanlar var

neden kımse bı ısveren gozuyle bakmıyor ?
haaa sımdı anladım ben
e heryer boyle calısanlarla dolu
oyuzden anlattıgım seyı anlamayan konusmayı bıle bılmeyen her an ısten kaytarmak ısteyen calısanlar gordum ben
sımdı anladıımmm

 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…