kendime uygun bir diyet ariyorum, yardim lütfeeeeen....

cansin90

gülümse inadina =)
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
747
123
123
Merhaba KK üyeleri,

ben 22 yasindayim 1,72 boyunda ve 75 kiloda bir bayanim.
65-68 kilo arasi olmak istiyorum. Ilk hedefim 70.

Ben Büroda calisiyorum. Haliyle fazla hareket etmiyorum. Bütün gün bilgisayar basindayim. aksam eve geldigimdede cogunlukla yorgun oluyorum. Arasira isten sonra arkadasimla yüzmeye falan gidiyoruz ama cok sIk degil...
Nasil bir diyet uygulayabilirim yardimci olabilecek varmi aranizda?

bence dıyetısyene gıtmelısın.dıyetısyene gtmeden neler yapabılırım dersen.sabahları ya da oglenlerı hazır gıda poğaça ya da ekmek arası yemek yerıne kemek ekmeğı yanına evden getırdıgın sulu bır yemek yıyebılırsın.aksamları belırlı bır saatten sonra yemek yememelısın.emınım bu bıle 70e ınmenı saglar.

sana dıyorum ama ben cıkolatadan vazgecemıyorumm :))

bence dıyetısyene gıtmelısın.dıyetısyene gtmeden neler yapabılırım dersen.sabahları ya da oglenlerı hazır gıda poğaça ya da ekmek arası yemek yerıne kemek ekmeğı yanına evden getırdıgın sulu bır yemek yıyebılırsın.aksamları belırlı bır saatten sonra yemek yememelısın.emınım bu bıle 70e ınmenı saglar.

cikolatadan bende vazgecemiyorum ya of :(

Back
X