• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendıme üzüldüm

bende şimdi okudum opsesifin etkılerını hepsi uyuyor yalnız bu hastalığı kabullenmek tedavıyı güçleştırıyormuş kızlar

ben sorunun kayanğını şöyle düşündüm verilememiş cevaplarımız var bize bu hak verılmemeiş yada oanda susmuşuz ama beyın susmuyor işte

Bende simdi okudum ve bende obesisim galiba :43:
Banada uyuyor cogu.. :25:

uff ben beynımde konuşuyorum ama karşı taraftan cevap beklıyorum bıde :9:
kendi kendıme teşhis koymak istemıyorum ama sanırım bır doktora gıtsem opsesif olduğumu söyler neyseki oldukça yaygın artık heekes opsesif korkulacak bişi yok :1:

Açılın ben psikoloğum :37:

Canım kendini inandırma hemen bence obsesifim diye internetten okuyunca psikolojikmen beyninde tümör oldğuna bile inanırsın yani :D

canım çok sağol desteğin için benım için gulmek mesele değil canım ben hep gülerim aslında asıl sorunda burda başlıyor tavırlıysan surat as nebılım dışım başka içim başka anlıycan

ben bilmem şimdi burda gülcen işte bi bana:)
bak hala bi gülücük koymamışsın mesajına......
bekliyoruuuum:):8::8::8:

Gülmek için mutlu olmayı bekleme,
belki mutluluk gülüşünde saklıdır...............

Son düzenleme:
ben bilmem şimdi burda gülcen işte bi bana:)
bak hala bi gülücük koymamışsın mesajına......
bekliyoruuuum:):8::8::8:

Gülmek için mutlu olmayı bekleme,
belki mutluluk gülüşünde saklıdır...............

canım en çok bu gülüşü seviyorum :27::27::27::27: :9:

bu arada mesaj kutun doluymuş mesajımı iletemedim

canım en çok bu gülüşü seviyorum :27::27::27::27: :9:

bu arada mesaj kutun doluymuş mesajımı iletemedim

tamamdır gülüşün alındı:)
hep böyle gül emi......

üffff bakım nedeniyle sohbetimiz bölündü yaaa....:37:
inatla bekledim ama bitmesini......
uykumda kaçmıştı zaten....

mesaj kutumu şuan boşaltabilirsem boşaltırım, olmazsa yarın boşaltırım.:34:

Bende de var,takıntılıyım herhalde ya da bunun adı başka bir şey mi bilmiyorum..bir olay olsa artık kaç gün onu kafamın içinde evirir çeviririm..bazılarını aylarca aklıma getirir dururum.bunun sebebi sanırım istediğimiz cevapları veremememiz veya alamamamız..veya hakkımızın yenmesi.bir sürü şey olabilir.
iş yerinde bir şey oluyor mesela üzülüyorum da üzülüyorum.sonra işe bile gitmek eziyet oluyor.

seninki tat alamamak durumuna gelmiş.ama yapma ne güzel işte bir yerlere gitmişsiniz kısa bir sürede olsa keyfini çıkarmaya bak :34:

Bende de var,takıntılıyım herhalde ya da bunun adı başka bir şey mi bilmiyorum..bir olay olsa artık kaç gün onu kafamın içinde evirir çeviririm..bazılarını aylarca aklıma getirir dururum.bunun sebebi sanırım istediğimiz cevapları veremememiz veya alamamamız..veya hakkımızın yenmesi.bir sürü şey olabilir.
iş yerinde bir şey oluyor mesela üzülüyorum da üzülüyorum.sonra işe bile gitmek eziyet oluyor.

seninki tat alamamak durumuna gelmiş.ama yapma ne güzel işte bir yerlere gitmişsiniz kısa bir sürede olsa keyfini çıkarmaya bak :34:

evet gördumki pek çok kişi bu durumu yaşıyor normal bişi olduğunu bılmek bıle ıyı geldi bana teşekkürler herkese :16:

Back
X