• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendime verdiğim söz ve benim günlüğüm

Sen 165 boya 68 küsur sen daha ne takıyon kiloyu.gayet iyisin daha ne istiyon?mankenmi olucan arkadaşımmmm:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

60 olayim benim olsun 38 beden etek giyebileyim daha da bisiy istemem kilo konusunda sonrada yiycem ama 38 ustune cikmicam
simdi dolabimda herturlu beden var onceki 38 ler 40 42 44 46 bile var yani kilo alip vermekten biktim anlayacagin

Vay vay vayyy bravo ha gayret bu gidişle 60 olursun sennnn:) bende bi ara yiyorum bi ara dikkat ediyorum.en azından vücut düştüğü kiloya alışıyor.korumuş oluyorum.benim acelem yok bunada şükür 75 olsam yeter.70 olsam süper olur ama...

Bu arada bol mu giyiniyorsun?bence 38 e girersin sen.ben 40 a giricem nerdeyse sen ama zar zor tabi:))

aslında bol degıl kıyafetlerım etekte suan 40 da 42 de oluyor eteğe gore degısıyor
38 rahat olsun ıstıyorum
senın boy kaçtı resımlerde uzun gorunuyorsun face de

bugun sıl bastan başlıyorum sporda olacak ınsallah gecen haftakı gıbı yedıklerıme dıkkat etmem lazım kendımı sıkışmış hıssedıyorum az zaman kaldı ya
yıne hedefime ulasamayacakmıyım

bugun sıl bastan başlıyorum sporda olacak ınsallah gecen haftakı gıbı yedıklerıme dıkkat etmem lazım kendımı sıkışmış hıssedıyorum az zaman kaldı ya
yıne hedefime ulasamayacakmıyım

Weight Watcher öneriyorum sana cnm, diyet degil sadece saglikli beslenmeye tesvik ediyor. ben 5kilo verdim ve birakali 3ay oldu hala tek gramm almadigim gibi dahada veriyorum. Sadece Saglikli Beslenmeni sagliyor, istedigin herseyi yigyorsun güzel olan :) bi baksana google'dan

dun sporumu yapamadım sabah kalkınca mekık ve squat
sen ne durumdasın kerıme ben yerımde sayıyorum bu regl zamanı nıe bole oluyor ya

Oy oy oy çok hastaydım bennnn. Kilo falan boşuna insan sağlıklı olsun o yeter:)valla nebilim sanki 78 küsuru görecekmişim gibi yarın sabah tartılır yazarım

gecmıs olsun hadı bakalım ınsallah gorursun 78 ı haberlerını bekliyorum
bende 2 gundur geziyorum ama dıkkat edıyorum yedıklerıme bugünde ıyı gıderse pıknıkte benden ıyısı yok

Hadi bakalım maşallah sana.ben göremedim 78 i ama bu hafta inşallah devam

Back
X