• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendime verdiğim söz ve benim günlüğüm

Önce 75 olıyım da sonrasına bakarım.açışçası 70 bana iyi geliyo.e 2 çocuk annesi yaş 35.daha k olayım ?demi ama zaten boy 1.63 70 iyidir bana:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yeni bişey öğrendim akşamları süt yoğurt peynir şeker un kızartma baklagil pilav makarna türevleri et türevleri meyve yasak. Tatmıyorsun bile.sadece sebze çiğ veya zeytinyağlı sebze yemeği yiyorsun.gündüz ise akşam yasak olanlar yenilebiliyor.tüm diyetlerden daha sağlıklı ve belbölgesinden kilo veriliyormuş.ben uygulıycam.paylaşıyım dedim.

Yeni bişey öğrendim akşamları süt yoğurt peynir şeker un kızartma baklagil pilav makarna türevleri et türevleri meyve yasak. Tatmıyorsun bile.sadece sebze çiğ veya zeytinyağlı sebze yemeği yiyorsun.gündüz ise akşam yasak olanlar yenilebiliyor.tüm diyetlerden daha sağlıklı ve belbölgesinden kilo veriliyormuş.ben uygulıycam.paylaşıyım dedim.

him guzelmis tesekkur ederim bende deneyim sadece salata yiyebilirim o zaman ben yogurt tuketiyordum ondanmi veremedim acaba

Salata ye normal sebze yemeği ye yani annelerimizin sebze yemeklerinden yiyebilirsin.

Ben yapmadım yapamadım:(yarın inşallah.bide şuna karar verdim sanırım burda yazılanlardan etkileniyo insan nerden anladım?sen hedefi tutturdun o gün yedim dedin bende psikolojik mi ne o gün okulda yedim gitti:(bu nedenle bozduğumuz zaman yazmayalım derim.şöyle yazmamız yeterli;bugün olmadı veya bugünü yazmak istemiyorum şeklinde ama kandırma değil bu sadece özendirmeme.ama kesinlikle haber verelim derim:)

tamam canim o sekilde yapalim bende anca 100 g verdim 2 gun oruc tutum veremedim 1 gunde 100 g saka gibi
seninde 2 haftada 3 kilo iyi bence benim 2 haftada 1,7

uyma setana sakin kac kilo versrk kardir zayiflayincada istedigimizi jiyevez ama birdgun yiyorsak ikinci gun dikkat edevez yoksa basladigimiz yere geri doneriz
sakin yeme yememeliyiz

79.6 şoktayım:)gözlerime inanamadım.yinede sabah uyanır uyanmaz diyette olduğumu bilmek üzüyor beni:( nezamana kadar

Hu huuuu nerdesinnnn:)hedefleri tutturmak yaramadı mı ne?iki gündür abarttım...yarın devammmm;)

Back
X