kendime verdiğim söz ve benim günlüğüm

sabah kahvaltı yapamamıştım
ogle gelınce peynır az ekmek
sonra acıkınca 2 h yumurta salatalık domates ve cok kucuk ekmek yumurtayı ekmeksız yıyemek mıdem bulanır
saat 4 de 6 kucuk köfte salata ve 1 b ayran

bence ıyı ayran ve domates az ekmek fazla olan o kadar da bısıy olmaz dımı

bende zayıflamak istiyorum bana da yardımcı olur musunuz? 30 kilo vermeliyim

Belgin yaaaaa bugün dikkat ettim ama aynısını yapamadımmm motive olamıyorummm.sen naptın?sen bari anlatta motive olayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende ayni 2 gundur kahvalti yapmadan cikiyorum gelincede bi ogunu yapsam digeri olmuyo pazartesi guzel gecmisti de sali da idare eder 2 gundur kotu
napcaz biz

Sabah kahvalti yapmadan yani ogun atlayarak yapislar diyetin hic bir faydasi yok. Cunku diyeti biraktigin gibi Geri alirsin but un kilolari. Amac vucudu az ve sik sik yiyerek alistirmak

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oooo süperrrr:) sen 66 iken ben 76 olmalıydım ama ben 80 im yani 4 kilo vermişsin ben hapur hupur yerken.e 38 e rahat girersin artık:))aferin sanaaa

Oooo süperrrr:) sen 66 iken ben 76 olmalıydım ama ben 80 im yani 4 kilo vermişsin ben hapur hupur yerken.e 38 e rahat girersin artık:))aferin sanaaa

teşekkür ederım sekerım ne versek kardır dıe düşünüyorum henüz 38 degıl ama benım

Bu arada ablam diyetisyene gitti.yarın diyete başlıyor.bende onunla başlayacağım inşallah bakalım.belki motive olurum.sanada yollıyım listeyi belki sende yaparsın.akşama yollıyacak:)var mısınnnn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…