- Konu Sahibi bersemi5333
- #101
Çok mutluyummmm 81,8i gördü mm:)bugün karaekmektost.öğlen 1kepçe çorba,1sigaraböreği.akşam çeyrek susamsız simit ,ki yulaflıbisküvi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok mutluyummmm 81,8i gördü mm:)bugün karaekmektost.öğlen 1kepçe çorba,1sigaraböreği.akşam çeyrek susamsız simit ,ki yulaflıbisküvi:)
Bide İngiliz karbonatı alıp alkali su yapıp içicem.sebze suyuda umduğumuz gibi kötü değilmiş.bu hafta akşamları sadece sebze suyu içicem.ne dersin bersemi uygulayalımmı beraber.1yeşil elma.brokoli.salatalık.ıspanak.kabak atıp katı meyve sıkacağından geçiriyosun.tadı süpermiş arkadaş dedi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Moralini yüksek tut arkadaşım.sonuçta kiloları 3-5ayda almadık hemen öyle de veremeyiz.sana bişi diyim en az bir sene uğraşmam lazım benim istediğin kiloda durabilmek için.hem 71 i gördün hedefe ulaştın niye mutsuzsun?bak ben 70lileri göremedim hala.demekki kaçamakları abartıyoruz.neyse çizelge ne ben bilmiyorum. Karbonatı aldım bilezik içtim kötüsebze suyuna başlamadım.bu arada annemler yanıma geldi yemek çeşitleri arttı yandım bennn
msj bildirimi gelmedi bende senin yorumlarını yeni gördüm.faceden demi birbirimizi takip etsek?ama kimliğimizi bası vericez birbirimize?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi