Hayır bana açıklaması şu şekilde. Sen ona gittin ama tekrar bana döndün sevmesen dönmezdin. bu yüzden tek seferlik içime atıyorum gibi bişey söyledi. Daha sonrasındada hiç bu konuyu açmadı
Ne denilebilir ki olanla ölene care yok. Madem hic sevmiyorsunuz birbirinizi ayrılın. Bosverin milleti. Bu aldatmazlarda devam eder. Adam aldatır da ağzını açamazsın. Sen de yaptin fiye yüzüne vurur hep. Hayatına yoluna bak. Bir düzene koy hayatınıBirde onunla birlikte olmuştum. evlenmemde ki sebeplerimden biride bu açıkçası
öyle bişey yapacağını sanmıyorum herşeyin düzelmesini istiyor hiçbizaman yüüzme vurmadı. sevip sevmediğmi bilmiyorum başka şeyler düşünmekten.. biraz daha zaman geçmeli o sürede kendimi geliştireyim en azındanNe denilebilir ki olanla ölene care yok. Madem hic sevmiyorsunuz birbirinizi ayrılın. Bosverin milleti. Bu aldatmazlarda devam eder. Adam aldatır da ağzını açamazsın. Sen de yaptin fiye yüzüne vurur hep. Hayatına yoluna bak. Bir düzene koy hayatını
Merak ettim bu görüşmede aranızda cinsellik yaşandı mı ? Yoksa buluştuğunuz için mi aldattım diyorsunuz.Kavga ettiğimiz bi zamanda anlık karar verdim ama planlayıp görüştüm eski sevgilimle. Birazda özlemiştim ama o görüşmeden sonra eşimi daha çok sevmiştim. bazı olaylardan sonra itiraf ettim.
1 ay oldu ise nasıl aldatacak zamanı buldunuzDaha 1 ay oldu evleneli boşanırsam beni taşa tutarlar. Sürekli eminmisin bak bu ciddi bi durum vs vs sürekli herkes telkin etti
hayır cinsellik olmadıMerak ettim bu görüşmede aranızda cinsellik yaşandı mı ? Yoksa buluştuğunuz için mi aldattım diyorsunuz.
evlenmeden önce olan mevzular1 ay oldu ise nasıl aldatacak zamanı buldunuz
Valla meşhurdur kek i . hatta bikeresinde ben yapayım öğrendim tarifini dedim hayır yapma ben yaparken hoşuma gidiyo bide sen beğenince mutlu oluyorum bunu benim elimden alma demişti..Kek yapıp kahvaltı hazirlamak :)) bulunmaz boylesi :) siz iyice gicik kapmissiniz ondan batiyor yaptiklari o zaman. Kek yapan erkek de ilk defa duydum vayy be
cuma günü psikatyrdan randevu aldım aslında. terapist mi düşünmeliyimYaralanmış bir ilişkiyi evlilik gibi daha ciddi bir boyuta getirerek ilişkinin yaralarını daha da büyütmüşsünüz. Kendinizi ve karşınızdakini içinden çıkılmaz bir sarmala hapsetmişsiniz. Karşılıklı büyük hatalar yapılmış. Aldatmak başlı başına bir yanlışken birbirinizi cezalandırmak için aldatmanız ruhsal ve psikolojik olarak boşluklarınız olduğunu düşündürdü bana. Şimdi önünüzde iki seçenek var bence ; 1-Bu evlilik kurtarılabilir mi diye bir evlilik terapistine gitmek 2- Evliliği bitirip tek başınıza bir terapiste gitmek. Ya birlikte ya da yalnız bir uzman yardımı almanız gerekiyor ki ruhunuzdaki boşlukları kendi kendinize, 3. Kişilere gerek olmadan nasıl dolduracağınızı öğrenebilin. Yoksa şimdi ayrılsanız da ileride başka bir ilişkiniz olduğunda ve tartıştığınızda yine bir başkasından medet umabilirsiniz. Hayat güzel, yaşamak güzel ama dümdüz olursanız. Hayatı kendiniz için zorlaştırmayın.
Ben anladım hanımefendiyi eşiyle dönüşü olmasın ayrılalım diye kızgınlık ve öfkeyle aldatmış, bence geri de dönmeyin bu olaylar unutulmaz hep karşınıza çıkar
Psikiyatrist davranışlarınızın arkasında biyolojik ya da nörolojik nedenler olup olmadığına odaklanır ve ilaç yazar. Yine konuşur sizinle ama Psikolog ise psikoterapi yaparak davranışlarınızın arkasındaki ruhsal ve psikolojik sorunlara odaklanır. İlk etapta konuşarak yani psikoterapi alarak ilerlemeniz bence daha mantıklı. Sizin konuşmaya, kendinizle yüzleşmeye ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum. Siz yine de randevunuza gidin bence ve gideceğiniz psikiyatriste de danışın.cuma günü psikatyrdan randevu aldım aslında. terapist mi düşünmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?