- 4 Aralık 2016
- 42
- 10
- 3
- 35
- Konu Sahibi Siyahkurdele
-
Ya anlat ya diktir bacikom.Yıllardır kafamı kurcalıyor atamadım kafamdan ne olur yardım edin.
Olaya en başından başlamak istiyorum lisede ve üniversite benimle konuşmak isteyen erkekler daha flört aşamasında hemen daha önce birşey yaşadınmıya getiriyordu lafı hayır diyordum öyleydim sonra ben soruyorum onlar herşeyi yaşamış birde utanmadan ben yaparım ama sen yapsan sevgili olmak istemem diyorlardı. Bunlar hep birikti içimde bu kafadaki erkeklerden nefret ettim çünkü hiç birşey yaşamamış bir kızı hak etmiyorlardı. Ve sırf bundan kurtulmak için sevmediğim sevgili bile olmadığım bir insanla birlikte oldumo andan sonra benim için herşey değişti artık.26 yaşındayım. yıllar sonra karşıma biri çıktı o kadar temizdiki öpüşmek dışında birşey yaşamamış büyük konuştum işte bu erkeklerin hepsi böyle haketmiyorlar dedim Allah gösterdi bana büyük konuşmanın karşılığını. Şimdi ona söyleyemiyorum bunu kıskanç biri beni istemez ayrılır diye korkuyorum çok seviyorum. Belki affeder ama ya ilerde evlenince lafını ederse forumda çok okudum öyle diyenlerde var on sene sonra kadının önüne bunu koyuyor o zaman hiç kaldıramam . Üniversiteyi ailemin yanında okudum evlenince de aynı şehirde yaşamayı planlıyoruz ya bi şekilde öğrenirse bunu o kişiyle karşılaşırsak benimle uğraşmaya başlarsa yada bunu bilen bir kuzenim var şimdi konuşmuyoruz ya o söylerse benden değilde başkasından öğrenirse yıkılır.sizce varmı öyle bir ihtimal siz hiç karşılaştınız mı duydunuz mu böyle birşey.
Kendime yediremiyorum diye açtım konuyu çünkü o zamanda büyük konuştum ilişki yaşamadan kadınlar kocasına yalan söylüyor da nasıl bir omur yalanla yaşıyorlar yüzüne nasıl bakıyorlar vs neler düşünürdüm siz siz olan hiç bi konuda büyük konuşmanın yukarda Allah var ve asla ne yaşarsanız yaşayın en güvendiğiniz insana bile anlamayın ilerde yuvanızı bozabilir bir gün düşman olursunuz o zaman pişman olursunuz. Ben normalde çok dürüst ufacık yalanı bile kaldıramayan doğrucu Davut bi insanım ama bu konunun altında çok eziliyorum kendime yakıştıramıyorum ama sevdiğimi kaybetmek istemiyorum. Hadi onu kandırdım kendimi nasıl kandırcam ki ikisinide yüreğim almıyor diyeceksiniz ki yedin bi halt bunun sonucuna katlan anlat anlattım ayrıldı benden diyelim benim mutlu olmaya hakkım yok mu başka biri olsa gene aynı şeyi hissedeceğim.
(Lütfen beni yargılamayın şu anki aklım o zaman olsa zaten yapmazdım insan büyüyor öğreniyor düşünceleri değişiyor)
Kendi vicdanımla nasıl baş edeceğimYa anlat ya diktir bacikom.
Ben yasamadigim icin bilemiyecegim o duyguyu.Kendi vicdanımla nasıl baş edeceğim
asla diktirme kimi kandircan allahin bildigink kuldannmi saklican. üstelik ortaya cikabilei herzaman bir ihtimal vardir. ya eski sevgilin gelip anlatsa? o yüzden dürsüt olKendi vicdanımla nasıl baş edeceğim
Kendi vicdanımla nasıl baş edeceğim
Bana inanır anlatsam belki kabullenir bile anlayış gösterir ama ya evlensek çocuklarımız olsa yıllar sonra ilk baştaki sevgi saygı dan eser kalmıyor çiftler arasında o zaman yüzüme vurursa ne yaparımAnlat tabiki kuzen biliyor adamin karşına çıkma ihtimali var,
Bu şartlarda saklayamazsin zaten.
Anlat durumu kabul etmiyorsa zaten sevgisi tam değildir.
Artik böyle şeyler eskisi gibi tabu değil.
Her bakire olmayan kadın kötü kadın diye anılmiyor.
Kendinize güvenin yaşadıkların sadece seni ilgilendiriyor.
cok sacma bir cevap. kanama olmazHayir yani insan neden inat ugruna baskasiyla birlikte olur? Benim aklim bunu almiyor.
Hic anlatmana gerek yok, diktirme de. Eger sadece bir kere birliktelik yasamissan tekrar kanaman olur merak etme. Madem pismansin kimsenin bilmesine de gerek yok.
Ben yaptığımı onu tanımadan bi hata olarak bile görmüyordum simdiÖnünü görmeden niye geçmişi kurcalarsın anlamam ki.
Şimdiye kadar olan büyün ilişkilerinde geçmiş deşelemelisin. Geçmiş önemli değil. O kadar dert ediyorsan o derdin altına yatmamalıydın. Madem gocunuyorsun niye ağzını yaydın? Yapılacak tek iş var ölümüne inkar. Ha ayrıca birlikte olmak kirlilikse, kimse sandığın kadar temiz değil. İddia eden de ya yalancıdır ya fırsatını bulamamıştır ya da kusurludur. Dördüncü bir şık Yok yani. Erkek kadın farketmeksizin böyle bu.
Saçmalıktan başka birşey değilHayir yani insan neden inat ugruna baskasiyla birlikte olur? Benim aklim bunu almiyor.
Hic anlatmana gerek yok, diktirme de. Eger sadece bir kere birliktelik yasamissan tekrar kanaman olur merak etme. Madem pismansin kimsenin bilmesine de gerek yok.
Zaten beni rahatsız eden düşünce o onu tanımadan önce yaptığım şeyi normal görüyordumBişey daha var, erkekler temiz kız haketmiyor diye düşündüyseniz temiz bir erkek sizi değil temiz bir kızı hakediyor ( bunlar sizin düşünceleriniz olduğu için yazıyorum ben böyle düşündüğüm için değil )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?