Kendime yediremiyorum

Siyahkurdele

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
42
10
3
35
Yıllardır kafamı kurcalıyor atamadım kafamdan ne olur yardım edin.
Bir insanla birlikte oldum o andan sonra benim için herşey değişti artık.26 yaşındayım. yıllar sonra karşıma biri çıktı öpüşmek dışında birşey yaşamamış. Şimdi ona söyleyemiyorum bunu kıskanç biri beni istemez ayrılır diye korkuyorum çok seviyorum. Belki affeder yalan söylemiş olmamı konuyu da kabul edebilir ama ya ilerde evlenince lafını ederse forumda çok okudum öyle diyenlerde var on sene sonra kadının önüne bunu koyuyor o zaman hiç kaldıramam . Üniversiteyi ailemin yanında okudum evlenince de aynı şehirde yaşamayı planlıyoruz ya bi şekilde öğrenirse bunu o kişiyle karşılaşırsak benimle uğraşmaya başlarsa yada bunu bilen bir kuzenim var şimdi konuşmuyoruz ya o söylerse benden değilde başkasından öğrenirse yıkılır.sizce varmı öyle bir ihtimal siz hiç karşılaştınız mı duydunuz mu böyle birşey.
Kendime yediremiyorum diye açtım konuyu çünkü o zamanda büyük konuştum ilişki yaşamadan kadınlar kocasına yalan söylüyor da nasıl bir omur yalanla yaşıyorlar yüzüne nasıl bakıyorlar vs neler düşünürdüm siz siz olan hiç bi konuda büyük konuşmanın yukarda Allah var ve asla ne yaşarsanız yaşayın en güvendiğiniz insana bile anlamayın ilerde yuvanızı bozabilir bir gün düşman olursunuz o zaman pişman olursunuz. Ben normalde çok dürüst ufacık yalanı bile kaldıramayan doğrucu Davut bi insanım ama bu konunun altında çok eziliyorum kendime yakıştıramıyorum ama sevdiğimi kaybetmek istemiyorum. Hadi onu kandırdım kendimi nasıl kandırcam ki ikisinide yüreğim almıyor diyeceksiniz ki yedin bi halt bunun sonucuna katlan anlat anlattım ayrıldı benden diyelim benim mutlu olmaya hakkım yok mu başka biri olsa gene aynı şeyi hissedeceğim.
(Lütfen beni yargılamayın şu anki aklım o zaman olsa zaten yapmazdım insan büyüyor öğreniyor düşünceleri değişiyor) güncelleme yapıyorum kendime yediremiyorum dedigim şey yanlış anlaşılıyor yaşadığım birliktelikten dolayı kendimi kirli de görmüyorum. Sadece bunları sevgilime anlatamıyorum onu kandırmış olmak beni rahatsız ediyor. Ona yalan söylediğim içim bana bir daha güvenmeyebilir benden ayrilabilir.Ya onu kaybetmeyi göze alıp vicdanımı rahatlatacağım yada bu kandırmış psikolojisinden kurtulup bir ömür içime atacağım

Son düzenleme:
Ya anlat ya diktir bacikom.

Kendi vicdanımla nasıl baş edeceğim

Vicdan yapacak hiçbir şey yok.

Yaşanmış yaşanmıştır bitmiş gitmiş. Pişmansın amenna, düzeltemeyeceğin bir şey için üzülmeye değmez.

Seni bunla yargılayıp bırakan adam da ....
Bıraksın zaten. yaptıklarının her zaman arkasında dur. bu her ne olursa olsun.

Anlat tabiki kuzen biliyor adamin karşına çıkma ihtimali var,
Bu şartlarda saklayamazsin zaten.
Anlat durumu kabul etmiyorsa zaten sevgisi tam değildir.
Artik böyle şeyler eskisi gibi tabu değil.
Her bakire olmayan kadın kötü kadın diye anılmiyor.
Kendinize güvenin yaşadıkların sadece seni ilgilendiriyor.

Hayir yani insan neden inat ugruna baskasiyla birlikte olur? Benim aklim bunu almiyor.
Hic anlatmana gerek yok, diktirme de. Eger sadece bir kere birliktelik yasamissan tekrar kanaman olur merak etme. Madem pismansin kimsenin bilmesine de gerek yok.

Önünü görmeden niye geçmişi kurcalarsın anlamam ki.
Şimdiye kadar olan büyün ilişkilerinde geçmiş deşelemelisin. Geçmiş önemli değil. O kadar dert ediyorsan o derdin altına yatmamalıydın. Madem gocunuyorsun niye ağzını yaydın? Yapılacak tek iş var ölümüne inkar. Ha ayrıca birlikte olmak kirlilikse, kimse sandığın kadar temiz değil. İddia eden de ya yalancıdır ya fırsatını bulamamıştır ya da kusurludur. Dördüncü bir şık Yok yani. Erkek kadın farketmeksizin böyle bu.

Herşeyi bize anlattığın gibi başından anlat, Ayrılırsa diye korkuyorsunuz ama daha önce de temiz biri yok diye düşünüyordunuz. Geçmişte yaşadığınız saçma bişeyden dolayı sizden ayrılmayacak ve seveceğiniz biri de illaki çıkacaktır. Yıllar önce yapılan şeyin saçmalığına girmiyorum ama yalan söylemeniz doğru olmaz.

Olayın bi de şu durumu var, bana başta ilişkim olmadı diyen birinin sonradan ilişkisi olduğunu öğrensem ayrılırım. Ama ilişkisi olduğu için değil bana yalan söylediği için ayrılırım.

Bana inanır anlatsam belki kabullenir bile anlayış gösterir ama ya evlensek çocuklarımız olsa yıllar sonra ilk baştaki sevgi saygı dan eser kalmıyor çiftler arasında o zaman yüzüme vurursa ne yaparım

Bişey daha var, erkekler temiz kız haketmiyor diye düşündüyseniz temiz bir erkek sizi değil temiz bir kızı hakediyor ( bunlar sizin düşünceleriniz olduğu için yazıyorum ben böyle düşündüğüm için değil )

Sen kendine dert etme bunu bence, olan olmus artik. Erkek arkadasin da sordu mu sana bakite misin diye? Sormazsa soyleme, biri gidip soylemedigi surece anlama ihtimali de cok yuksek degil bence.

Soylemeden gecemicem; yasadigin hic birseyden pisman olma. Iyi yaptiklarin da, kotu yaptiklarin da sana tecrube katti sonucta

Ya insanlar evlenirken şecere mi dökülüyor sanıyorsunuz? Psikolojisi Sağlıklı bireyler bunu yapmazlar. Bununla uğraşmazlar. Bunu akıllarına bile getirmezler. Ne eski sevgililerimin ne elimin geçmiş ilişkilerini kurcalamadım. Keza onlar da benimkileri kurcalamadı. Anlaşabiliyor muyuz, birbirimize iyi geliyor muyuz, birbirimize ne katıyoruz ya da birbirimizden ne eksiltiyoruz bunlara baktık. Sorun başta öz bireyde başlıyor. Karşısına çıkanlar da sorunlu oluyor haliyle. Öpüşmemiş adam diye kategori mi olurmuş, peh.

Öncelikle biriyle birlikte olmamış insanlar 'temiz' biriyle birlikte olmuş insanlar 'kirli' gibi yargılardan kurtulun. Geçmişinizle ilgili bekaret durumunuzla ilgili kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Açıklamak veya anlatmak zorunda da değilsiniz. Bu sadece sizi ilgilendirir. Kadınlara verilmiş en büyük ceza 'kızlık zarı' sanırım. Bu kadar içinizi kemiriyorsa anlatın. Zaten bu yüzden sizi bırakıp gidecekse erken gitmesi sizin için daha iyi olur. Hiçbir şekilde sorun etmezse, düzgün bir adam olduğu için şükredersiniz. Eğer cesaretiniz yoksa kızlık zarım esnek benim dersiniz evlendikten sonra. Doktora goturmeye kalkarsa bi gün oncesinden doktorla konusursunuz. Yalanlar hileler yani. Kocanızın bu yaklaşımını da kendinize nasıl yedirirsiniz onu da bılemıyorum tabii. Bence anlatın

Ben yaptığımı onu tanımadan bi hata olarak bile görmüyordum simdi
Hayir yani insan neden inat ugruna baskasiyla birlikte olur? Benim aklim bunu almiyor.
Hic anlatmana gerek yok, diktirme de. Eger sadece bir kere birliktelik yasamissan tekrar kanaman olur merak etme. Madem pismansin kimsenin bilmesine de gerek yok.
Saçmalıktan başka birşey değilama
Zaten beni rahatsız eden düşünce o onu tanımadan önce yaptığım şeyi normal görüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…