- 10 Temmuz 2012
- 354
- 249
- 103
- Konu Sahibi Siyahkurdele
-
Sen kimseyle birlikte olmamış olduğun için cesaret edemedim söylemeye dersin. Ancak söylemeye cesaret ettim falan dersin.Yaptığım şeyi değil ona söylemediğim için
O zaman ona söyle bunu sorun ederse zaten sen onu isteme. Ya da edeceğini sezersen.Yaptığım şeyi değil ona söylemediğim için
+++Eğer sorduysa ve şuana kadar hayır dediyseniz , şuandan itibaren derseniz , hem yasadiginizla itham edileceksiniz hem de yalancilikla.
Yok eğer hiç sormadiysa , sorarsa söyleyebilirsiniz eğer gerçekten söylemek istiyorsanız.
Kuzeninizin söyleyeceğini sanmıyorum. Ya da o adam karşınıza çıksa yine söyleyeceğini sanmıyorum.
Sakladiginizi bir tek siz bileceksiniz.
Eğer bu adamı seviyorsanız ,gerçekten doğru insansa mutlu olmaya bakın.
Bir gün bitecekse de bu yüzden, bitsin zaten.
Inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.
Dokunma falan var ileriye gidecek birşey yaşamadık.özel olacak ama sizinle de sadece öpüşüyor mu yoksa fazlası var mı?
Demedi aslında aramızda hiç bekaret muhabbeti de geçmedi ama benden beklemiyor öyle birşey sadece ondan önce ne yaşadığımi sordu birliktelik hariç anlattım onu bile kıskandı ilk ben olmak isterdim herşeyde dedi . O yüzden çekiliyorum onu aylarca atlatamadı bunu nasıl söylerimNeden illede açıklama gereği duyuyorsun, yoksa sevgilin ben bakire olmayan ile evlenmemmi dedi. Bakir e bakire diye bir kural da yok
Dediğin gibi kendine yediremediğin kısım sevgilini kandırmış olmak oluyor ve çok insani vicdani birşey. Sen daha önce kimseyle olmadım dedin mi? İlişkinin başında desen belki yargısız infaz yapıcak seni tanımamayı tercih edecekti şuan artk seni tanıyor düşüncelerine fikirlerine karakterine hakimdir. İlerisini düşünüyosan ki belli ki düşünüyorsun itiraf et düzgünce anlat eğet sana karşı sevgisi kuvvetliyse devam eder. Etmez de zaten o zar parçasına değer anlam yükleyen bir insansa zaten olmasın bence ya..Yıllardır kafamı kurcalıyor atamadım kafamdan ne olur yardım edin.
Olaya en başından başlamak istiyorum lisede ve üniversite benimle konuşmak isteyen erkekler daha flört aşamasında hemen daha önce birşey yaşadınmıya getiriyordu lafı hayır diyordum öyleydim sonra ben soruyorum onlar herşeyi yaşamış birde utanmadan ben yaparım ama sen yapsan sevgili olmak istemem diyorlardı. Bunlar hep birikti içimde bu kafadaki erkeklerden nefret ettim çünkü hiç birşey yaşamamış bir kızı hak etmiyorlardı. Ve sırf bundan kurtulmak için sevmediğim sevgili bile olmadığım bir insanla birlikte oldumo andan sonra benim için herşey değişti artık.26 yaşındayım. yıllar sonra karşıma biri çıktı öpüşmek dışında birşey yaşamamış büyük konuştum işte bu erkeklerin hepsi böyle haketmiyorlar dedim Allah gösterdi bana büyük konuşmanın karşılığını. Şimdi ona söyleyemiyorum bunu kıskanç biri beni istemez ayrılır diye korkuyorum çok seviyorum. Belki affeder ama ya ilerde evlenince lafını ederse forumda çok okudum öyle diyenlerde var on sene sonra kadının önüne bunu koyuyor o zaman hiç kaldıramam . Üniversiteyi ailemin yanında okudum evlenince de aynı şehirde yaşamayı planlıyoruz ya bi şekilde öğrenirse bunu o kişiyle karşılaşırsak benimle uğraşmaya başlarsa yada bunu bilen bir kuzenim var şimdi konuşmuyoruz ya o söylerse benden değilde başkasından öğrenirse yıkılır.sizce varmı öyle bir ihtimal siz hiç karşılaştınız mı duydunuz mu böyle birşey.
Kendime yediremiyorum diye açtım konuyu çünkü o zamanda büyük konuştum ilişki yaşamadan kadınlar kocasına yalan söylüyor da nasıl bir omur yalanla yaşıyorlar yüzüne nasıl bakıyorlar vs neler düşünürdüm siz siz olan hiç bi konuda büyük konuşmanın yukarda Allah var ve asla ne yaşarsanız yaşayın en güvendiğiniz insana bile anlamayın ilerde yuvanızı bozabilir bir gün düşman olursunuz o zaman pişman olursunuz. Ben normalde çok dürüst ufacık yalanı bile kaldıramayan doğrucu Davut bi insanım ama bu konunun altında çok eziliyorum kendime yakıştıramıyorum ama sevdiğimi kaybetmek istemiyorum. Hadi onu kandırdım kendimi nasıl kandırcam ki ikisinide yüreğim almıyor diyeceksiniz ki yedin bi halt bunun sonucuna katlan anlat anlattım ayrıldı benden diyelim benim mutlu olmaya hakkım yok mu başka biri olsa gene aynı şeyi hissedeceğim.
(Lütfen beni yargılamayın şu anki aklım o zaman olsa zaten yapmazdım insan büyüyor öğreniyor düşünceleri değişiyor) güncelleme yapıyorum kendime yediremiyorum dedigim şey yanlış anlaşılıyor yaşadığım birliktelik benim için bir anlam ifade etmiyor kendimi kirli de görmüyorum. Sadece bunları sevgilime anlatamıyorum onu kandırmış olmak beni rahatsız ediyor. Ona yalan söylediğim içim bana bir daha güvenmeyebilir benden ayrilabilir.Ya onu kaybetmeyi göze alıp vicdanımı rahatlatacağım yada bu kandırmış psikolojisinden kurtulup bir ömür içime atacağım
kendi de öpüşmüş ama? demi?Demedi aslında aramızda hiç bekaret muhabbeti de geçmedi ama benden beklemiyor öyle birşey sadece ondan önce ne yaşadığımi sordu birliktelik hariç anlattım onu bile kıskandı ilk ben olmak isterdim herşeyde dedi . O yüzden çekiliyorum onu aylarca atlatamadı bunu nasıl söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?