Kendime yediremiyorum

Acaba o bakirim derken ne kadar dürüst.
Bir bekaret olayı da erkeklerde olsaydı keşke.
Doğru ya da yalan anlardınız.
Belki değil ama size yalan söyledi nereden bileceksiniz?
Şu bekaretle yargılayabilecek sığ kafalı erkekleri ve aileleri aklım almıyor.

Aslında bütün konu boyunca aklımda sadece neden sırf birileri haketmiyor diye aslında istemediğin bişeyi yaptığını düşündüm... Yani erkek arkadaşınla yada hoşlandığın istediğin biriyle yaşasan sende belki bu kadar pişman olmazdın ama olan olmuş... Bu konunun adama geleceğini sanmam ama senin içinde hep bir kuşku olacak acaba öğrenirmi diye bunun kararı senin ama huzurlu bi ilişkiden daha mutlu edici bişey yok... Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

Ankara çok büyük bir şehir nereden karşılaşacaksınız
Hadi karşılaştınız eşinin yanına gidip seninki de ilk açılışı benle mi yaptı diyecek ?
Dini yorum yasak olmasa Kuran daki ayeti yazardım ama neyse
Günahını bilirsin ama tövbesini bilmezsin .
Sen birini affetmezsen Allah seni neden affetsin gibi başlangıçlarla dürüstçe durumu açıkla

Eğer sorduysa ve şuana kadar hayır dediyseniz , şuandan itibaren derseniz , hem yasadiginizla itham edileceksiniz hem de yalancilikla.
Yok eğer hiç sormadiysa , sorarsa söyleyebilirsiniz eğer gerçekten söylemek istiyorsanız.
Kuzeninizin söyleyeceğini sanmıyorum. Ya da o adam karşınıza çıksa yine söyleyeceğini sanmıyorum.
Sakladiginizi bir tek siz bileceksiniz.
Eğer bu adamı seviyorsanız ,gerçekten doğru insansa mutlu olmaya bakın.
Bir gün bitecekse de bu yüzden, bitsin zaten.
Inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.

Yani erkeklerin ben yaparım sen kızsın yapamazsın deyip durmalarından nefret edip sevgili olmadığın bir adamla mı yattın? Bu da değişikmiş...
Yalnız daha hala biriyle yatmasaydın bu sadece öpüşen erkekle değil azmanlarla karşılaşmaya devam edecektin bilmiş ol
Hayat hep böyle Murphy....

Allah biliyor diye gazeteye de ilan verecek degilsiniz....Soyleyip soylememe karari sizin,ama zaten ispata da tabi bir durum ne yazık ki....Ha emin ol bir cogumuz dogrucu davutta olsak herseyimizi esimizde dahil kimsenin bilmesine de gerek duymayiz....Karar senin belki de kızdığımız seninde yediremedigin bir tedbir alacaksin ne olursa olsun ,nasil mutlu olacaksan oyle yap....

Neden illede açıklama gereği duyuyorsun, yoksa sevgilin ben bakire olmayan ile evlenmemmi dedi. Bakir e bakire diye bir kural da yok

+++

Neden illede açıklama gereği duyuyorsun, yoksa sevgilin ben bakire olmayan ile evlenmemmi dedi. Bakir e bakire diye bir kural da yok
Demedi aslında aramızda hiç bekaret muhabbeti de geçmedi ama benden beklemiyor öyle birşey sadece ondan önce ne yaşadığımi sordu birliktelik hariç anlattım onu bile kıskandı ilk ben olmak isterdim herşeyde dedi . O yüzden çekiliyorum onu aylarca atlatamadı bunu nasıl söylerim

Bir erkek için neden kişiliğinden ödün veriyorsun? Başlangıçta anlattığın kız asla böyle her şeyin ilkinde ben olmak isterdim diyecek kadar kıskanç biriyle olmazdı.

Dediğin gibi kendine yediremediğin kısım sevgilini kandırmış olmak oluyor ve çok insani vicdani birşey. Sen daha önce kimseyle olmadım dedin mi? İlişkinin başında desen belki yargısız infaz yapıcak seni tanımamayı tercih edecekti şuan artk seni tanıyor düşüncelerine fikirlerine karakterine hakimdir. İlerisini düşünüyosan ki belli ki düşünüyorsun itiraf et düzgünce anlat eğet sana karşı sevgisi kuvvetliyse devam eder. Etmez de zaten o zar parçasına değer anlam yükleyen bir insansa zaten olmasın bence ya..

kendi de öpüşmüş ama? demi?
bence hiçbir şey anlatma bu defteri kapat kenara koy

Ne saçma konular bunlar ya.
istediğinle ilişki yaşarsın kime ne?
neyin hesabı bu? kim karışabilir yaşamına. böyle özgüvensiz olmayın ya.
bir kadın kendi bedeniyle ilgili kararları ancak kendi alabilir.

sevgilinin bir şeyler yaşamadığına emin misin?
yani ya o sana yalan söylüyorsa?

aaah ah kadınları yanlış yetiştiriyoruz.
bedenleriyle ilgili kararlar yalnızca onları ilgilendirir demiyoruz.
ondan sonra böyle özgüvensiz tavırlar çıkıyor.
elin adamı ne der diye şekilden şekile giriyor.

hayatınız bu kadar değersiz değil kızlar.
yapmayın ne olur.

Sevgilini kaybetmek istemiyorsan 2 seçenek var ya diktireceksin ya da tecavüze uğradım diye hikaye uyduracaksin ama ikisinde de vicdanın rahat olmayacak tercih senin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…