Kendime yediremiyorum

Yanlış anladınız onun birşeyler yaşaması beni ilgilendirmiyor ben o kafada bi insan değilim ama o kendini tek bir kadına saklamak istemiş demek istediğim o

O an oyle olması gerekmıs ve olmus bitti geçmişi değiştiremezsin, kımseye hesap vermek zorunda deilsin(!) ayrıca kimden duyucakki yani birinden duysa diyorsun ama oyle bir ihtimal varsa hemen söylemelisin ki baskasından duyarsa daha kötü olur. Ayruca seni seviyorsa bence sorun etmez hatta lafını bile etmez. Karakteri bozuksa zaten olmasn sürekli başına kakıcak tartısmalar da vs ... en azndan evlenmeden ayrılmıs olursn...

Hayir yani insan neden inat ugruna baskasiyla birlikte olur? Benim aklim bunu almiyor.
Hic anlatmana gerek yok, diktirme de. Eger sadece bir kere birliktelik yasamissan tekrar kanaman olur merak etme. Madem pismansin kimsenin bilmesine de gerek yok.
Bu kanıya nerden vardınız acaba?
Kiminde 1 kere bile olmuyorken kanama, 2 sefer olacağını yani?

Bana inanır anlatsam belki kabullenir bile anlayış gösterir ama ya evlensek çocuklarımız olsa yıllar sonra ilk baştaki sevgi saygı dan eser kalmıyor çiftler arasında o zaman yüzüme vurursa ne yaparım
Yıllar sonra ilk bastaki sevgi saygıdan eser kalmaması nedir arkadasım?
Bunu nerden çıkardın.
Hani kaç yıl sonra biliyorsan söyle de biz de kalan yıllarımızı sayalım
Sevgi saygı kalmazsa zaten kaç yıl sonra olursa olsun, evli kalmaya gerek var mı?

Konuna gelecek olursak diktirme işine sakın girme. 2 kişinin bildiği sır değildir.
Basta yapmışsın bir saçmalık, bari sevdiğinle beraber olsan bu kadar pişman olmazdın.

Adam gibi söyle. Kabul eder etmez kendi kararı artık.

Var boyle vakalar. Detaya girecek degilim.
Ayrica kimse kimseye hesap vermek zorunda degil. İnsan kendi gunahini baskasina soylememeli konu sahibi. Dedigim gibi hic soyleme. Kanaman gelmez de sorarsa o zaman anlatirsin. İnsanoglu hata yapar yeter ki aynisini tekrarlamasin.

Son düzenleme:
Söylerseniz terk edileceksiniz. Karşınızdaki insan daha önce hiç yaşamamış olduğu için, acaba ilk yapan benden daha mı iyiydi ile kuruntu yapacak. Acaba yeteri kadar iyi olmazsam başkasını arar mı diye kendine güvensizlik duyacak. Hiç bir şey olmasa ilerideki kıskançlık tartışmalarında yüzüne vuracak. Söylemezseniz her zaman bunun daha sonra karşınıza çıkma ihtimali var. En mutlu olduğunuz hiç aklınıza gelmeyen bir anda karşınıza çıkabilir. Bilen tek kişi değil, kuzen var diğer adamında arkanızdan ben eskittim o aldı gibi çok çirkin tabirler kullanması olasılığı var eğer karşılaşma ihtimalleri varsa. Bu huzursuzluk çekilmez.

Bakir adam evlendiği gece öğrenirse cinnet geçirir.

Bu cevabın neresi benimle alakalı bilemedim.

Mantığınıza da hayran kaldım doğrusu.
Kimse kimseye hesap vermek zorunda değil ama kandırma hakkına sahip öyle mi?

Evlendikten sonra kabul etmezzse napsın?

Saygılar.

Bu cevabın neresi benimle alakalı bilemedim.

Mantığınıza da hayran kaldım doğrusu.
Kimse kimseye hesap vermek zorunda değil ama kandırma hakkına sahip öyle mi?

Saygılar.

Kandirmak? Eger sorarsa soylesin diyorum. Bu mudur kandirmak?
Size de saygilar.

Direkt bakiremisin demedi ama daha önce neler yaşadın diye sordu. Anlatamadım tabi ki bunu soran insan önemseyen insandır ben kimseye sormadım çünkü geçmiş beni ilgilendirmez ama onlar öyle düşünmüyor malesef

Bana inanır anlatsam belki kabullenir bile anlayış gösterir ama ya evlensek çocuklarımız olsa yıllar sonra ilk baştaki sevgi saygı dan eser kalmıyor çiftler arasında o zaman yüzüme vurursa ne yaparım
Yıllarca bir yükün altında yaşayıp vicdan azabı cekmektense söyle. böyle de yaşanmaz

bu hikayede bir gariplik var..
sırf inat uğruna sevmediği bir adamla ilk sevişmesini yaşayan bir kadını aklım alamadı..
hani daha önce sevişmişsindir bilirsin istersin vs vs.. öyle olsa sevmediğin adam kısmını anlayabilirdim..
birde bu erkekleri nereden buluyorsunuz ? daha önce ne yaşadığınızı soranları yani ne hakla ne hadle bir erkek size bunu sorabiliyor ?

Evet birçok kadının hayalidir sevdiği adamla güzel bi ilk gece ama yıllar önce öyle düşündüm önemsemedim.
Daha önce öpüşme vb yaşamıştım ama o kadar.erkekler konusunda da bence de iğrenç birşey ama soruyorlar size denk gelmemiş ne güzel .

Canim bence o cocuga acik acik soylemesen bile agzini ara. Boyle bir sey yasamis oldugunu varsacaginiz bi konusma yap bakalim ne diyecek. Eger kabul edecegini soylerse anlat bence. Ama yok kabul etmem derse onu anlatmadan baska bir bahanrylr ayril. Ve senin gibi iliski yasamis birini bul. Cunku seninde icin rahat olsun. Basina kalkic olmasin. O da kendi gibi temiz biriyle olsun ki zaten o senin kaderinde varsa ne olursa olsun seni bulur tekrar.

Ya kızlık zarın için senden vazgeçecek veya sana bu yüzden artık saygı duymayacak adamla işin ne?
Benden bunun için vazgeçmese bile anlatmadım ona gerçeği eksik anlattım kandırdım sayılır bunu affetmeyebilir ben olsam bende güvenemem bir daha ne diyebilirim ki

Bunu yaparsan yani karşındaki insanı kandırırsan beğenmediğin eleştirdiğin erkeklerden bin misli iğrenç olacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…