kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Merhaba kızlar moralim çok bozuk dun temizlk yapmaktan giremedm akşam zaten resmen baygın yattm yatağa bugnde malum kuran vardı anca oturduk dun gayet gzl uydum diyetime ama tek tek yazamıcam sanırım halim yok çnku ama bugn ne yalan soyliyim bozuldu çnku sabahtan çokta canım sıkkındı...

Bu hafta sadece 400 gr. Gitmiş...

91 dim şuan 90.6 çıktı ama tabi bugn yediklermle nolmuşmdur kmbilir... Bu kadar dikkate açlığa düzen e 400 gr verdim bundan böyle ekmeğide kaldırıyorum hayatmdan ... Neyse kızlar ben çıkıcam şimdi yarın yazarım size sabahtan nasıl diyetimi bozduğumu neler yediğimi... İyi geceler canlarım...

canım benim bozma moralini, haftada 400 500 g gitmesi normal olan. çok hızlı kilo verdin başta, o yüzden yavaşlamış olabilir. sakın bozma yarın yeni birgün devammmm

sabahtan sonra (canı çekebilecekler es geçsin yazdıklarımı, çok yedimmm)

1 dilim kazandibi
patates cipsi
1 kare bitter çikolata

akşam
1 tabak menemen
beyaz peynir(1 dilim)
tel peynir
kaymak(1 tatlı kaşığı)
tahin-pekmez(2 lokma)
çiçek ekmeğin iki yuvarlak parçası kadar ekmek

akşam 21:00 gibi
çekirdek 5 avuç

22:30
2 avuç çıtır leblebi
1 popkek mini
2 kadeh kırmızı şarap(2 çay kaşığı şekerli)

Masallah allah artirsin:) iyi guzel afiyet olsun sarap haric icme kuzum onu .

Kızlar ben yarın sabah yapacağımı söylemiştim bildirim, öyle yapacağım. :)

Kilo verenleri tebrik ediyorum muhteşemsiniz, veremeyenler de telaş yapmasın geç olsun güç olmasın.

Caniimmm lutfen bozma moralini bazen iki kilo bazen yarim kilo almadin ya yavas yavas gidecek hiiccc moral bozma ekmegide cok kesme enerjin duser

Kizlar menum
sabah
1 simit 1 dilim tam bugday ekmegi
peynir zeytin azarcik recel bal
ara 1 kupa nescafe yarim kase muhallebi 2 form biskuvi
ara 1 dilim tam bugdayli kek
aksam 2 kase tarhana corbasi
8-9 yemek kasigi firinda sebzeli tavuk yagsiz
ve salata
az once 1 dilim mandalina ve portakal 1 kupa neskafe ve bir avuc fistik yedim
yemeseydim iyiydi ama kizimi uyuttum is yapacagim ve karnim acikmisti

Bu saatte ne isi canim calisiyomun biyerde yarin yapardin yorma kendin mis gibi yatak seni bekler

Benim menumdede ne varmis bakalim.

sabah.. bir dilim kepek ekmegi uzeri kirem peynirli portakal suyu

ara yine cikolata bidaha eve almicam olunca dayanamiyorum

aksam paca bir kase bir kasede mercimek corbasi sonrasinda sutlu kahve simdide meyveli yogurt yedim yememeliydim

Canim sagol evet yatmak guzel olurdu ama kizimla cok is yapamıyorum ilgi istiyo o ilgi isterken de is yapmayi vicdanim kabul etmiyo o uyuyunca yapiyorum mecruben
senin menunde güzel mis bu arada

günaydın arkadaşalar. yoğun bir hafta sonunun ardından iş hayatı daha güzel geliyor insana.ev işi hiç mi bitmez nasıl birşey bu. bir yeri toplasan diğeri dağılır.askıda ki çamaşırlara ütü yapsan yıkananlar yarına seni bekler. allah hepimize kolaylık versin. hafta sonum diyet açısından da iyi geçti.dün günümüz olmasına rağmen bozmadım ama özel günümdeyim dünden beri umarım tatlı komasına girmem.sabah bir dilim ekmek bol salata küçücükte peynir yedim.bide 500 mm lik cam bardak aldım yanımda su içelim suuu zayıflayalım.hepimize mutlu haftalarr

Masallah allah artirsin:) iyi guzel afiyet olsun sarap haric icme kuzum onu .

canım eşimde bende severiz alkolü aslında dün içesim yoktu ama eşim öyle tatlı baktı ki eşlik etmem için kıramadım uzun süredir başbaşa şarap içmemiştik

canım maşallah haftasonu için çok güzel bi menü, meyveli yoğurtta fazla olmamış bence.

canım dün kilo bildirimi yaptın mı? yaptıysan kusuruma bakma

Kızlar gÜnaydıınn:) ne yorucu bir hafta sonu geçirdim.. Cumartesi bir arkadaşa gelinlik baktık dün başka arkadaşı sözledik.. Dün hiç yazmamışım.. Dün sabah 9 gibi evden çıktım. Çıkmadan yolda yemek üzere kız tarafınn yaptığı peynirli Poğaçadan 1 tane aldım. Eve gelene kadar bir şey yemedim. Eve gelmemizle hazırlıkların son aşamadı fakan derken anca 3 ten sonra bulaşıkları yerleştirirken 3 sarma 1 yarım börek yiyebildim.. Akşam eğlencese de yiyemedim. İşte eve geldiğimizde sabah yediğim peynirli poğaçadan yedim 3 tane.. Ancak çok afadersiniz 10 dk sonra mide bulantısı ve çıkardım.. O saatte yememiliydim sanırım bu sabah da şimdi fiksi kepek ekmekli tostumu yiycem ama bu sefer kaşarlı sucuklu yapmayı planlıyorum. Canım öyle çekti.. Bu arada arkadaş yarın gelecekmiş.. Bugün temizlik yapıyorum.. Normal yemeğimi yerim.. Ya gelmeden ankaraya uğramış sen seviyorsun diye beypazarı kurusu aldım dedi.. Off evet çok severim.. Diyet gider mi ki bu hafta korkuyorum

canım dikkat et verdiğin kiloları alma yeter bu hafta o zaman. sana kilo koruma olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…