kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Kizlar mrb
Kacgundur kizim hasta drdayiz hep dun aksam eve geldik evimiz hastaneye uzak olunca annemde kaldim.sabah kahvalti yapip gun icinde kahveden baska bisey yemedim.4 gun boyunca 5 te yagsiz salata yiyip azima lokma sokmamistim ama kilom artmis anlamadim noldu boyle
Gecen hafta 72
Bugun 72.5

canım buarada aynı şeyleri kaçırmışız, dün bende geç saatte çerez ve patlamış mısır yedimm :)
afiyet, bal şeker olsun. kilo olmasın :)
aynen canim bende biraz buyuk bi kahvalti yaptim
ama olsun kaldigimiz yerden devam.. bi iki tatli kacamaktan zarar gelmez insaallah

Moralim
Zaten bozuktu tamamen coktum simdi
Gecmise bakamadim ne yedigimide yazasim yok sanki cok bisey yiyorum off
Neyse kilo veren arkadaslar tebrikler

Moralim
Zaten bozuktu tamamen coktum simdi
Gecmise bakamadim ne yedigimide yazasim yok sanki cok bisey yiyorum off
Neyse kilo veren arkadaslar tebrikler
Canim kizin nasil simdi
moralini bozma lutfen bi hafta bozar bi hafta devam edersin duzensiz yiyince de aliniyo hastaneye git gel dikkat edemedin demekki
uzulme onemlu olan cocuklarimiz
kilolari da verecegiz insaallah yavasta olsa yeter ki pes etmeyelim

Kizlar yeni karar aldim hafta ici 30 dk spor evde
hafta sonlari da kizimi babasina birakip 30_45 dk yürüyüş planlıyorum
iyi havalarda kizimi arabasina atar cikarim INSAALLAH
Rabbim muvaffak etsin hepimizi

Daha adi konmadi tahliller tetkikler git gel bitmiyor.bagirsaklarinda problem var kolonoskopi olcak sanirim cerraha yonlendirdi doktor.islh bisey cikmayacak .su an iyi zaten ama o 4 gun boyunca hayata kustum ne yedim ne ictim insanin evladi olunca gozu hicbisey gormuyoki.dedigin gibi o iyi olsun ben duzenimi kurarim yine

Aynen canimRabhim yavrucugunun sifasini versin sonuclari iyi cikacak insaallah

Amin canım inşallah spor şart günlük en az 30 dk zorlamaliyiz

Ben niyese bu karari alamiyorum hic yerimden kalkasim yok hamilelik modundan cikamadim dogurdum hala oturuyorum darisi bana insallah kolay gelsin canim

60 kilo tam

gecen hafta 60.400

giden 400

aslinda daha fazlaydi ama dun geri aldim 400 grm cunku cok yedim kacamak gunuymus dun galiba

tebrik ederim canım, sen dikkat edince veriyosun hemen. bu hafta daha çok dikkat edersin

canım çok geçmiş olsun, böyle durumlarda kiloyu takma kafana. çocuğun en kısa zamanda şifa bulsun yeter. koşturmacadan su toplamışsındır, bozma moralini

canım biran önce biter tetkikleri inşallah bi de bazı vücutlar yemeyince kitliyor kendini, kilo vermiyor. mesela benim vücudum da çok çay içip, su içmeyince hemen ödem topluyor

Ben niyese bu karari alamiyorum hic yerimden kalkasim yok hamilelik modundan cikamadim dogurdum hala oturuyorum darisi bana insallah kolay gelsin canim

ayyy ben gaza gelip karar alıyorum ama uygulayamıyorum

Aynen bende cok az yedigimde kilo alirim sanki odem sanirim

Iyi vermissin 500 grm sonucta kilon az senin vermen daha zor ama basarmissin haftada 500 sana cok iyi

dry_ik çok geçmiş olsun canım. Kızlar çok özür dilerim. Sabah arkadaşımın söÜ vardı akşam da eğlencesi var o yüzden giremedim. Bu haftanın da bir gram bile veremeyeni yine benim.. Son 3 haftadır 58.0! Hala aynı.. İşim kötüsü 1 haftalığına şehir dılından misafirim gelecek yarın akşam.. Umarım saçmalamam!! 4 yıl üstüne görüşcez.. Kızlar bu 1 hafta sadece akşam toplu yazabilrim.. Ben şu durağan dönemden kurtulunca göbek atıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…