çoooooooooooooooookkkk büyük bi pazar kahvaltısı yaptım
ödül öğünü
yarım haşlanmış yumurta
1,5 kk beyaz peynir
tel peynir(baya yedim)
salam 2 dilim
yeşil zeytin 3 büyük
kaymak(baya yedim)
ekmek baya yedim
domates iki kiraz
taze tatlı kırmızı biber
sayısı belirsiz şekersiz çay(hala içiyorum)
aynen canim bende biraz buyuk bi kahvalti yaptimcanım buarada aynı şeyleri kaçırmışız, dün bende geç saatte çerez ve patlamış mısır yedimm :)
afiyet, bal şeker olsun. kilo olmasın :)
Aynen canim kurtulacagizGeçen hafta 86.7
bu hafta 85.8
Fark 900 gr
Ayyy hepimiz kurulacağız inşallah kızlar
tebrikler
Olsun canim bu hafta daha dikkatli oluruz insaallah60 kilo tam
gecen hafta 60.400
giden 400
aslinda daha fazlaydi ama dun geri aldim 400 grm cunku cok yedim kacamak gunuymus dun galiba
Canim kizin nasil simdiMoralim
Zaten bozuktu tamamen coktum simdi
Gecmise bakamadim ne yedigimide yazasim yok sanki cok bisey yiyorum off
Neyse kilo veren arkadaslar tebrikler
Canim kizin nasil simdi
moralini bozma lutfen bi hafta bozar bi hafta devam edersin duzensiz yiyince de aliniyo hastaneye git gel dikkat edemedin demekki
uzulme onemlu olan cocuklarimiz
kilolari da verecegiz insaallah yavasta olsa yeter ki pes etmeyelim
Aynen canimRabhim yavrucugunun sifasini versin sonuclari iyi cikacak insaallahDaha adi konmadi tahliller tetkikler git gel bitmiyor.bagirsaklarinda problem var kolonoskopi olcak sanirim cerraha yonlendirdi doktor.islh bisey cikmayacak .su an iyi zaten ama o 4 gun boyunca hayata kustum ne yedim ne ictim insanin evladi olunca gozu hicbisey gormuyoki.dedigin gibi o iyi olsun ben duzenimi kurarim yine
Kizlar yeni karar aldim hafta ici 30 dk spor evde
hafta sonlari da kizimi babasina birakip 30_45 dk yürüyüş planlıyorum
iyi havalarda kizimi arabasina atar cikarim INSAALLAH
Rabbim muvaffak etsin hepimizi
Insallah canim benim hemen moralim bozuluyo istedigimi goremeyince tartida bir yemeyle aliyorum hemen ofOlsun canim bu hafta daha dikkatli oluruz insaallah
Ben niyese bu karari alamiyorum hic yerimden kalkasim yok hamilelik modundan cikamadim dogurdum hala oturuyorum darisi bana insallah kolay gelsin canimKizlar yeni karar aldim hafta ici 30 dk spor evde
hafta sonlari da kizimi babasina birakip 30_45 dk yürüyüş planlıyorum
iyi havalarda kizimi arabasina atar cikarim INSAALLAH
Rabbim muvaffak etsin hepimizi
60 kilo tam
gecen hafta 60.400
giden 400
aslinda daha fazlaydi ama dun geri aldim 400 grm cunku cok yedim kacamak gunuymus dun galiba
Kizlar mrb
Kacgundur kizim hasta drdayiz hep dun aksam eve geldik evimiz hastaneye uzak olunca annemde kaldim.sabah kahvalti yapip gun icinde kahveden baska bisey yemedim.4 gun boyunca 5 te yagsiz salata yiyip azima lokma sokmamistim ama kilom artmis anlamadim noldu boyle
Gecen hafta 72
Bugun 72.5
Daha adi konmadi tahliller tetkikler git gel bitmiyor.bagirsaklarinda problem var kolonoskopi olcak sanirim cerraha yonlendirdi doktor.islh bisey cikmayacak .su an iyi zaten ama o 4 gun boyunca hayata kustum ne yedim ne ictim insanin evladi olunca gozu hicbisey gormuyoki.dedigin gibi o iyi olsun ben duzenimi kurarim yine
Ben niyese bu karari alamiyorum hic yerimden kalkasim yok hamilelik modundan cikamadim dogurdum hala oturuyorum darisi bana insallah kolay gelsin canim
Aynen bende cok az yedigimde kilo alirim sanki odem sanirimtebrik ederim canım, sen dikkat edince veriyosun hemen. bu hafta daha çok dikkat edersin
canım çok geçmiş olsun, böyle durumlarda kiloyu takma kafana. çocuğun en kısa zamanda şifa bulsun yeter. koşturmacadan su toplamışsındır, bozma moralini
canım biran önce biter tetkikleri inşallahbi de bazı vücutlar yemeyince kitliyor kendini, kilo vermiyor. mesela benim vücudum da çok çay içip, su içmeyince hemen ödem topluyor
Iyi vermissin 500 grm sonucta kilon az senin vermen daha zor ama basarmissin haftada 500 sana cok iyitebrik ederim canım, sen dikkat edince veriyosun hemen. bu hafta daha çok dikkat edersin
canım çok geçmiş olsun, böyle durumlarda kiloyu takma kafana. çocuğun en kısa zamanda şifa bulsun yeter. koşturmacadan su toplamışsındır, bozma moralini
canım biran önce biter tetkikleri inşallahbi de bazı vücutlar yemeyince kitliyor kendini, kilo vermiyor. mesela benim vücudum da çok çay içip, su içmeyince hemen ödem topluyor
Iyi vermissin 500 grm sonucta kilon az senin vermen daha zor ama basarmissin haftada 500 sana cok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?