kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Selam arkadaşlar menum
sabah nesfit +süt
ara 5-6 az sekerli kabak tatlisi (valla miniklerdi)
oglen 2 dilim tam bugday kek bi kupa nescafe 1avuc fistik
ara 1 portakal 1 dilim armut
aksam 1 kase yesil corba 4-5 kasik sebzeli tavuk salata ve 5-6 tane minik kabak tatlisi
bir de nescafe icerim heralde
bu arada sporumu yaptim yarim saat kadar
suyumu da ictim
yesil cay ve metabolizma cayimi da ictiiimm

Arada olacak kacamaklar yapcak bisey yok onemli olan dengeyi kurmak galiba

Canim ohh beypazarı kurusu da yenmez mi yaaa
saka bi yana ara ogun yapabilirsin 2-3 tanesini ekmegi az yer dengelersin

Sen bide benim yediklerimi gorsen seninkiler cerez kalir cok fenayim ya bir gun yapiyorum bir gun bozuyorum misafir gelince asla yapamamiyorum bir hafta kimseyi istemiyorum yoksa kiko alicam ya seninkiler okadarda cok degil tabi bunlari aksam yemediysen

Canim sende benim gibisin illa menulerimizde tatli var of ben bugun tatli yedim poca yedim cikolata yedim makarna yedim saymakla bitmez yani hic menumu yazmayim misafir beni batirdi halada yemek istiyorum besten sonra bir lokma yeyim gerisi geliyo bugun sondu ama bir hafta yemicem bise aksamlari bu hafta hep bozdum hic bukadar bozmazdim

Tamam teşekkür ederim
aslinda bi gun hep yesil corba ve metabolizma cayini icsem bi tur detoks gibi olabilir mu acaba
olabilir de öyle birşeye gerek olsa mevsimlerden romada yazardı,aslında bunda hedef hem yeşil çorbayla detoks yapmak hemde çok zorlamamak için diger ögünlerde normal beslenmek

kabak tatlıları azcık kaçmış sanki

valla canım akşam yedim yoksa sıkıntı yapmam zaten. hayır ilk başta bu kiloyu da bu yüzden aldım(akşam atıştırmaları) yoksa çok yemek düşkünü değilim

Aynen bende oyle boyle gitmemeli ama bugun sondu bitti artik 55 olana kadar besten sonra lokma yok insallah o atistirmalar gercekten kilo yapiyo banada ayniyiz senle

sonsuz_ol evet hiç ekmek yememeyi planlıyorum bı hafta.. Ya arkadaşım da rahat olsun istiyorum.. İşte ben diyetteyim diye rahatsız olmasını istemiyorum.. Ne isterse rahatça söylesin yani

menümü atıştırmamak için erkenden yazıyorum, bakalım uyabilirsem.

sabah
1 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı kaymak
1 kk beyaz peynir

ara
2 bardak şekersiz çay+4 badem

öğle(saati kayabilir, öğleden sonraya. çoooookkk işim var pofff)
yanımda getirdiğim bakla(kurum yemekleri kilo aldırıyor diye düşünmeye başladım)

ara
portakal
+
yeşilçay

akşam(menü belli)
eşimin bal parmaklarından çıkmış mantarlı tavuk sote (3 kaşık yerim)
yarım kase yoğurt

ara
az meyve+ 1 küçük bardak süt
(bu sefer uyacam, bunu yemezsem başka atıştırmalıklara yöneliyorum. evde cips, çerez, kek, çikolata ne ararsanız var )

Günaydınnn kızlaaaarrrrrr... bugün neşeli kalktım sabah her ne kadar işe geç kalsamda bugün neşeliyim... neyse dün akşam evde miskinlik yaparken uyumuşum yoldaki yoğurttan sonra ne su ne yemek bişi yemedim içmedim bu sabah ise gene ekmek cezamla beraber

3 ince dilim peynir
5 6 dilim domates
5 6 dilim salatalık

sabah bu kadar yedim... bugün geç kaldım diye hiç bişi alamadım yanıma battm bugün resmen... neyse artık öğlen yemeğimi kestiremiyorum ama tavuktan tiksindim artık

bu arada henüz 1 bardak su içtim ama daha devam dakka bir gol bir içer içmez wc ye ay komedi konusu oldum valla yaa...

Seni anlıyorum canım bizim evde de cips var çikolata var bakıyorum her hafta 2 şer kilo kabuklu fıstık illa alınıyor... daha dün akşam almışlar... patlamış mısır potansiyeli hep var ama bende yokkk olamazzz olmaazzz....

sendeki farkı görünce onlarda içip içip koşacak wc ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…