Kendime Yeni Bir Ben Lazım:)

haylazzz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.183
532
323
selam kızlar
aslında uzun zamandır aranızdayım ama kendime günlük açıp açmamakta kararsız kaldım...
kilo verdiğimi gördükçe günlük açmaya karar verdim (sizlerin beni yalnız bırakmayacağınızı biliyorum)

yaşım 23 bir sene de tam 35 kilo aldım (okul bitti eee bide evlendim ilk sene çalışmak istemedim geldi kilolar)
şimdi çalışmak istiyorum ama bu sefer kilolu olmam beni çok rahatsız ediyo

benim için 22 temmuz 2013 günü dönüm noktası oldu artık çevremdekilerin bakışları beni iyiden iyiye rahatsız etti kıyafet almaktan nefret ettim insanların hamilemisin diye sormasından bıktım kendimi eve kapadım hergün ağlıyordum eşim ağlamama dayanamadı bigün sarıldı bana oda benimle ağladı ertesi gün eşimin büyük desteğiyle doktora gittim tartı tamı tamına 117 kiloyu gösteriyordu önce yeme düzenimi değiştirdim (eşim sayesinde) daha sonra her akşam spora gittik eşimle eşim çok zayıf ama yinede beni yalnız bırakmadı
(eşimi çok seviyorum)

ben kilo vermeye yalnız devam etmek istemiyorum sizleride günlüğüme bekliyorum
BU YOLDA BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN

22 TEMMUZ 2013 =117 KG (BAŞLANGIÇ)

HEDEF KİLO = 70 ( HAZİRAN 2014 )

Son düzenleme:

öncelikle günlüğün hayırlı olsun.ne güzel 15 kilo vermişsin demekki kafanda bitmiş olay.gerisi kolay devamı gelir inş.

bir listen varmı yoksa sende benim gibi kendinmi ayarlıyosun yediklerini?

öncelikle günlüğün hayırlı olsun.ne güzel 15 kilo vermişsin demekki kafanda bitmiş olay.gerisi kolay devamı gelir inş.

bir listen varmı yoksa sende benim gibi kendinmi ayarlıyosun yediklerini?

teşekkür ederim canım benim başta bi listem vardı ama simdi listem hayat düzenim oldu abatmamak şartıyla herşeyi yiyiyorum aslında sebze ağırlıklı besleniyorum zaten kırmızı et hiç tüketemiyorum çoçukluğumdan beri hiç yiyemediğim tek şey et
protein ağırlılı besleniyorum canım süt yoğurt mutlaka tüketiyorum kahvaltımı saat 9 olmadan yapıyorum aralarda ceviz veya meyve tüketiyorum
gece yatmadan tarçınlı süt sabah kalkınca limonlu su içiyorum bana kalsa unutuyorum sütüde limonlu suyuda eşim hazırlayıp getiriyo zorla içiriyo

kendi düzenini oluşturmuş olman güzel,diyet psikolojisi daha az olur öyle.bende aynen senin gibi dengeleyerek yiyorum sadece ara yapmıyorum.arada yedikçe yiyesim geliyo çünkü.

hadi rastgele

canım hayırlı olsun günlüğün ama bizide birakma ben seni buradanda takip adicem inşallah vericez kiloları

tam şöyle bir başlık açayım zayıflamaya başlayayım diyordum kiiiiiii başlığını keşfettim :) şu dakikadan itibaren diyetteyim.... kötü bir huyum var ben sürekli teşvik bekliyorum bu tür süreklilk gerektiren olaylarda... birileri hergün "hadi" demeli... yalnız başıma olmuyor maalesef banada yardım edin lütfen tam 90 kiloyum.... bir kızım var 80 kilo ile hamile kalmıştım ve çoook zorlandım birkaç ay sonra 2. hamileliği düşünüyorum ve tabiiii zayıflamak şartıyla hedef:70!!!!!!! kilo vermeyi kolaylaştıran önerileriniz var mı???

hoşgeldin canım bende zayıflamayı gercekten isteyenleri görünce mutlu oluyorum bu zamana kadar belki bırakırım diye günlük bile açmadım ama artık çok kararlıyım... bende bebek istiyorum 1 buçuk sene sonra fln o yüzden önce zayıflamam lazım ben hep buradayım senide burda görmek beni mutlu eder yediklerini fln yaz canım birlikte zayıflayalım..

bu arada yaşın kaç boyun fln

tatlım hayırlı ve uğurlu olsun ... azminden dolayı seni taktir ediyorum çoğumuz arada boşlasada sen yılmadan devam ediyosun ..süpersinn

acaba diyorum listeyi burdamı yayınlasak sen daha dikkatle takip ediyosun hem bizde ne kadar kilo verdiğimizi görmüş oluruzz öteki tarafta koizumirisacım okulda olduğundan yetişemiyo o da bu stresten kurtulmuş olur en azından

Son düzenleme:
kızlar bi grupmu kursak EVLİ VE KİLOLU diye

bak bu güzelmiş ya zaten evli olup kilo vermek daha zor biraz önce eşim çok sevdiği için kızartma yaptım bi tane bile yiyememek :18: of ya bide mis gibi koktu
ama pes etmek yok kesinlikle

bak bu güzelmiş ya zaten evli olup kilo vermek daha zor biraz önce eşim çok sevdiği için kızartma yaptım bi tane bile yiyememek :18: of ya bide mis gibi koktu
ama pes etmek yok kesinlikle

bende onun için yazım ya tatlım.

dün akşam baktım eşim elinde poşetle geldi işten.

poşeti bi açtım içinden damla çikolata,un falan çıktı.

dedim ne bunlar.

diyo canım damla çikolatalı muffin çekti yaparsın dimi.

hay dedim canına ben burda diyet yapıcam diye debeleniyorum sen muffin diyosun.

az önce yaptım tabi yicek gelince işten.

ben ağzıma sürmicem pes etmek yok

insanın kendisiyle savaşı en zor olan ya bide çocuk olsa aboo o zaman iyice zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…