- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
teşekür ederim canım :)seni burda görmek çok güzel
insanın kendisiyle savaşı en zor olan yabide çocuk olsa aboo o zaman iyice zor
off iyice durdu kilo vermem motivede olamıyorum böyle ya
off iyice durdu kilo vermem motivede olamıyorum böyle ya
o felaket bişey evli olunca diyet zor anne olunca 2 katı zor
ömrün mutfakta geçiyor ve sen diyet yapmak zorundasın inanılmaz irade gerektiren bişey malesef
morelinı bozma oda bi dez avantaj sana bi sıtede kılo vermenız durudugu zaman hareketınızı 15-20 dk arttırın yeme hızıınızı yavaşlatın
diye bahsediyordu biraz hareketi arttır bakalım belkı faydası olur
sıkma canını canım bu bi dönem sen pes etme ama
eskisinden çok hareket ediyorum ama blmyrm ya böyle br şey oldu br kaç haftadır. olmazsa akşamları sadece yoğurt ve meyve ile geçiştireceğim. br kase yoğurdun içine br adet meyve doğrayıp yiyeceğim. yarın öğlende yemek yemem böyle yaparım birazdan da br su bardağı sütlü türk kahvesi 3 adet eti form yulaflı bisküvi ile ara öğün yapacğm
eskisinden çok hareket ediyorum ama blmyrm ya böyle br şey oldu br kaç haftadır. olmazsa akşamları sadece yoğurt ve meyve ile geçiştireceğim. br kase yoğurdun içine br adet meyve doğrayıp yiyeceğim. yarın öğlende yemek yemem böyle yaparım birazdan da br su bardağı sütlü türk kahvesi 3 adet eti form yulaflı bisküvi ile ara öğün yapacğm
bende bi ara 108 e takılıp kalmıştım canım sinir olmuştum o ara yeşil cay içip hemen yürüyüşe gidiyordum
canım bide çok sık tartılma haftada 1 tartıl
insanın kendisiyle savaşı en zor olan yabide çocuk olsa aboo o zaman iyice zor
her gün tartılıyorum tartılmadan duramıyorum hftaya cuma tartılayım bn en iyisi tekrar
eşine bravooooo
sanada kocamann tebrıkk
cok sanslısın canım cogu eş dalga konusu yaparken senın eşin fazlasıyla hassasıyet gosterıyor ee bu motıveyle sen 5-6 ayda 70 olursun sonra 60
bende o da var canım.zorki ne zor sorma
allah yardımcın olsun canım ya
dayanamıyorum ya saklayayım en iyisi ben tartımı :) yatağın altına sürü vereyimhergün tartılmasan zayıfladığını daha iyi farkedersin canım
ay evet ya eşim kızartma seviyo bu benim sınavım sanki ben patates kızartmasına hiç dayanamam bu büyük bi imtiham oldu..
ama gelinliğime girmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?