Kendime Yeni Bir Ben Lazım:)

off iyice durdu kilo vermem motivede olamıyorum böyle ya

morelinı bozma oda bi dez avantaj sana bi sıtede kılo vermenız durudugu zaman hareketınızı 15-20 dk arttırın yeme hızıınızı yavaşlatın
diye bahsediyordu biraz hareketi arttır bakalım belkı faydası olur

o felaket bişey evli olunca diyet zor anne olunca 2 katı zor
ömrün mutfakta geçiyor ve sen diyet yapmak zorundasın inanılmaz irade gerektiren bişey malesef

ay evet ya eşim kızartma seviyo bu benim sınavım sanki ben patates kızartmasına hiç dayanamam bu büyük bi imtiham oldu..
ama gelinliğime girmem lazım

sıkma canını canım bu bi dönem sen pes etme ama

eskisinden çok hareket ediyorum ama blmyrm ya böyle br şey oldu br kaç haftadır. olmazsa akşamları sadece yoğurt ve meyve ile geçiştireceğim. br kase yoğurdun içine br adet meyve doğrayıp yiyeceğim. yarın öğlende yemek yemem böyle yaparım birazdan da br su bardağı sütlü türk kahvesi 3 adet eti form yulaflı bisküvi ile ara öğün yapacğm

bende bi ara 108 e takılıp kalmıştım canım sinir olmuştum o ara yeşil cay içip hemen yürüyüşe gidiyordum

canım bide çok sık tartılma haftada 1 tartıl

eşine bravooooo

sanada kocamann tebrıkk

cok sanslısın canım cogu eş dalga konusu yaparken senın eşin fazlasıyla hassasıyet gosterıyor ee bu motıveyle sen 5-6 ayda 70 olursun sonra 60

eşine bravooooo

sanada kocamann tebrıkk

cok sanslısın canım cogu eş dalga konusu yaparken senın eşin fazlasıyla hassasıyet gosterıyor ee bu motıveyle sen 5-6 ayda 70 olursun sonra 60

teşekkür ederim canım eşim benim hayattaki en büyük şansım eşim destek olmasa bu kadar bile veremezdim bırakırdım...
eşim haftada bir tartıyo beni tartının pili onda duruyo kendi tartıyo çoçuk gibi ilgili benimle

umarım hazirana kadar veririm canım benim

canım eğer yemenden kısarsan busefer kastan kaybedersın çokk kısma derimben hareketetmenin bi yolunu bulmalı çözum bu bece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…