Kendime Yeni Bir Ben Lazım:)

maşallahhh canım ıkınızede nazarlardan korusun Allahımm ... hazırana kalmadan verırsın canımm emın ol boyle ıradeyı koruyarak devam ederseen bı bakmıssın 90-80-70-60

maşallahhh canım ıkınızede nazarlardan korusun Allahımm ... hazırana kalmadan verırsın canımm emın ol boyle ıradeyı koruyarak devam ederseen bı bakmıssın 90-80-70-60

teşekkür ederim canım allah nazarlardan saklasın
söylediklerin beni baya mutlu etti canım

Kizlarrrr, ptesi diyetisyene gidiceeem..
Suan kilom , 87.9 yani gcen hafta pazar gunu oyleydii
Hedefmmm 73 hatta 70de olablr.
Boy 1.75

Amin canım sağol.birde kv var tabi o ayrı konu.

Allah oğluşuma sağlık sıhhat versin.zor tabi ama sarılınca,öpünce annecim diyince unutuyorum zorluğunu.

isteyen herkese nasip olur inş.

inşallah canım allah eksikliğini göstermesin bi 60 olayım bende istiyorum allah hayırlısını versin... kv konusundada allah büyük büyük sabırlar versin

akşam yemeğimi de yedim canlar birazdan yürüyüşe giderim 2 saat faln yürürüm

kızlar ben hiç ekmek yemiyorum aklıma bile gelmiyo 2 aydan beri ilk defa makarna yedim bugün keşke onu da yemeseydim

ayyyy evet ya tam ihtiyacım olan şey böyle bir topikti motive olmaya ihtiyacım var... henüz ne yerim ne yaparım bilmiyorum ama sanırım önce porsiyonlarımı küçültüp yoğurt ve suya ağırlık vereceğim... başka önerin var mı???

insanın kendisiyle savaşı en zor olan ya bide çocuk olsa aboo o zaman iyice zor
inaan çocukla çoook zor ben yavruma yemek yedirirken (onu motive etmek adına) bir öğünlük yemek yiyormuşum ... geçenlerde bir programda "çocuğa yemek yedirrirken siz uzak durun" diyince farkettim
çoook zor çoook
canım eğer yemenden kısarsan busefer kastan kaybedersın çokk kısma derimben hareketetmenin bi yolunu bulmalı çözum bu bece

hareket etmek hakkaten yaaaaa

kesinlikle katılıyorum sana.bende diyete başlayınca farkettim.hele çocuğun tabağından artanlar yokmu aman atmiyim diye yiyodum.

hareket şart canım ben hergün en az 1 saat yürüyorum canım bide kahvaltı mutlaka yap bide erken yap kahvaltını canım ben elma ve ceviz tüketiyorum ara öğünlerde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…