• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime Yeni Bir Ben Lazım:)

ben çikolatayı çok severim hatta yemediğim gün nerdeyse olmazdı:1::1:şimdi hurma kuru incir gün kurusuyla çikolatayı unuttum sanki....alternatif bul kendine canın tatlı istediği zaman...gayretlerimiz daim olsun zor olanı başaracağız ALLAH'ın izniyle...

canım bende kuru üzüm aldım siyah olandan bide mürdüm eriği aldım kuru onları yiyeceğim artık:52:

kızlar haftasonu kımsecikler yoktu nerelerdesiniz ben koşturmaca ile geçirdim hafta sonunu kardeşimin düğünü var haftaya onunla uğraşıyorum ama diyet aynen devam tartım bozuldu tartılamıyorum eşımde yaptırmayalım bıraz tartılmazsan daha iyi olur diyor ama ben dayanamıyorum hastalık oldu bende hergün tartılmak :52:bir hafta tartılmamayı deniycem bakalım nasıl dayanıcam:18:

canım haftasonu ben pek giremiyorum canım eşimle geziyoruz canım genelde o yüzden giremiyorum

kızlar bugün doktora gittim tahlil fln yapıldı perşembe günü diyetisyene gideceğim

diyeti bugün uygulayamadım hastaneye gidince kahvaltı yapamadım malüm kan tahlili verdim hastanede simit yedim bide tok karnina kan verdim eve geldiğimdede yatıp uyumuşum şimdi uyandım

diyeti bugün uygulayamadım hastaneye gidince kahvaltı yapamadım malüm kan tahlili verdim hastanede simit yedim bide tok karnina kan verdim eve geldiğimdede yatıp uyumuşum şimdi uyandım

güzel kardeşim nasılsın ? sonuçların nasıl çıktı bende ay bir kontrole gidiyorum inşallah haftaya bende tahlil yaptıracağım

Kendine nasıl hissediyorsun ? umudunu asla yitirme...yolumuz çok uzun ama sonucu muhteşem olacak inşallah:34:

güzel kardeşim nasılsın ? sonuçların nasıl çıktı bende ay bir kontrole gidiyorum inşallah haftaya bende tahlil yaptıracağım

Kendine nasıl hissediyorsun ? umudunu asla yitirme...yolumuz çok uzun ama sonucu muhteşem olacak inşallah:34:

canım sonuç olarak yine troitler normalin çok altında çıktı ilacın dozunu arttırdı canım doktor... yarın da diyetisyenden randevu aldım canım

nerelerdesin canım sen pek bırakmazdın buraları :16:

canım benim doktordaydım pazartesi gittim tahlillerim fln yapıldı bugün yine gittim sonuçları aldım canım sonuç olarak yine troitler normalin çok altında çıktı ilacın dozunu arttırdı doktor... yarın da diyetisyenden randevu aldım canım bu hafta hastanelerdeyim hep

canım benim doktordaydım pazartesi gittim tahlillerim fln yapıldı bugün yine gittim sonuçları aldım canım sonuç olarak yine troitler normalin çok altında çıktı ilacın dozunu arttırdı doktor... yarın da diyetisyenden randevu aldım canım bu hafta hastanelerdeyim hep

geçmişolsun canımbenim

günaydın kızlar diyetisyenin verdiği listeye pazartesi başlayacağım marketten almam gerekenler var kızlar inş ayda 6 kilo veririm buarada dün taetıldım 98.9 ya kızlar 98lere takıldım kaldım ya

inş canım senin nasıl gidiyo canım diyet tartıldın mı canım bu aralar

ben enson tartıldıgımda 141 dim ama tartının pili bitti eşim biraz tartılma diye aldırmadı süpriz olacakmış çatlıycam ama bu arada
ayagımı burktum hareketler aksadı umarım kilomu etilemez :18:

ben enson tartıldıgımda 141 dim ama tartının pili bitti eşim biraz tartılma diye aldırmadı süpriz olacakmış çatlıycam ama bu arada
ayagımı burktum hareketler aksadı umarım kilomu etilemez :18:

:46: tebrikler canım sende çok iyi gidiyorsun tartıldığın zaman bana da yaz canım meraklar dayım:34:

Back
X