• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime zayıflama yolunda bir yol arkadaşı arıyorum :)

SpielMitMir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2016
11
7
1
29
Umarım konu doğru yerdedir :oops:
Arkadaşlar merhaba. Yeni üyeyim ve sırf kendime bir zayıflama arkadaşı edinmek için siteye kayıt oldum.Kısaca kendimden bahsetmek istiyorum..
Ben 20 yaşında 1.63 boyunda 83 kilo civarı bir kızcağızım :110: 14 yaşıma kadar normal seyreden kilom liseye başladıktan sonra hızla arttı. Önce 65 kiloyu gördüm, 10.sınıfta 70 oldum ve 11.sınıf benim zirvem oldu diyebilirim bir anda 80 kilo oldum. 11.sınıfa kadar aldığım kiloların sebebi muhtemelen hareketsizlikti çünkü adam akıllı yemek yemezdim ancak 11.sınıftayken kullanmaya başladığım antidepresan ilaçlar içime bir canavar soktu adeta :oops: o zamandan bu yana yani yaklaşık 3 senedir iştahımı durduramıyorum. ve 83-85 kilo arası gidip geliyorum. Son 2 senedir evdeyim okula vs gitmeden evde kendim üniversite sınavına hazırlanıyorum Allah izin verirse bu yıl eylül ekim gibi başlayacağım okula artık. Velhasılkelam düzensiz bir hayatım, iştahım ve hareketsizliğim var. Zayıflamak istiyorum ama sürekli erteliyorum. İstediğim kıyafetleri giyememekten, sürekli her yerimden yağ fışkırıyormuş gibi hissetmekten sıkıldım. Erkek arkadaşıma sarılırken bile tutup beni kaldıracak diye (daha doğrusu kaldırmaya çalışacak diye :KK48:) korkuyorum artık.

Önceden kilolarımın çoğu basenlerimdeyken artık hem basenlerim hem göbeğim hem midem var. Hatta kollarım bile :( Hatta kollarımın iç kısmı hızlıca 10 15 kilo almamı kaldıramayıp harita gibi çatladı okul zamanımda her gören kollarında yara mı var diye sorardı :KK61: Çok dolmuşum ne kadar da yazdım daha bir bu kadar daha yazarım ama müstakbel zayıflama arkadaşlarımı kaybetmemek için susuyorum :KK22:

Yani ben artık 5-6 senelik kilo esaretimden kurtulmak istiyorum. Kıyafet seçerken renginden modelinden önce bedenine bakmaktan kurtulmak istiyorum. Bana eşlik edecek, birbirimizi dürtebileceğimiz, vazgeçersek enselerimize birer tane vuruşup ayağa kalkabileceğimiz ve en sonunda burada başarı hikayemizi paylaşabileceğimiz bir zayıflama arkadaşı istiyorum. Tek başıma yapamadım ama eminim biriyle gücümü birleştirirsem başarabilirim ve üniversiteye zayıf bir kız olarak başlayabilirim. Sevgiler :KK37::21:

3 beyazı hemen hayatından çıkararak başla ve her sabah uyandığında bir acı kahve iç kahvaltıdan önce yağ yakımını hızlandırıyormuş

Kahve hiç içemiyorum.Hele acısını :KK17: 3 beyaz konusunda da dirayetli olamıyorum bir gün kullanmasam 2.gün kullanıyorum... Ayrıca akşam yemeklerinde 1 bardak olmak üzere bir kola alışkanlığım var :KK53:

Ben yemiyom bile sabah yarım haşlama yumurta salata bazen 2 dilim peynir 1 bardak süt oylen süt akşam salata yoğurt yada çorba un şeker hiç Yom bazen günlük bi Yulaflı bisküvi vs yiyom ama 20 kilo fazla var doğumdan sonra 10 kilo aldım deliriciiimm

ben de bu konuda çok yardıma ihtiyacı olan biriyim ben 1.70 boyunda 63-64 kiloyum bi 58 olsam çok rahatlıycam canım özelden numaranı yaz istersen whatsapptan konuşalım öğün resimlerimizi atalım spor yaparak beden ölçülerimizi resimlerimizi paylaşalım ne dersin

Aynı yerden geçtim ya. Üniversite 1 de 3 ayda 30 kilo aldım. Kırmızı çatlaklarla doluyum. Her senem 10 kilo verip 20 geri alarak filan geçti. En son dukan yaptım 20 kilo verdim. Fakat tamamlayamadan rahatsızlıklar yaşamaya başladım ve proteini kesmek zorunda kaldım. Bu arada 110 a kadar fırladım. Boyum 161. Napacağımı bilmiyorum baya çaresiz hissediyorum. Kesinlikle benim de bi arkadaşa ihtiyacım var. Hiç böyle değildim lisede resmen fil gibi yerdim ve almazdım. Ne değişti bilmiyorum ama yıllar oldu lisedeki gibi yemedim. Hheeeeeelllppppp

merhaba ben yeni üye oldum siteye. takip ediyordum ama ben de artık yorum yapıp bilgilerimi paylaşmak istedim. ben ayın 1inden beri diet içine girdim. 1.70 boyum var 86 kiloydum. şu an 80 kiloya indim. fakat 60a inmek istiyorum. araştırıyorum sürekli internetten detoks ve kürleri birbirimize yardımcı olabilir ben çok sevinirim

Umarım konu doğru yerdedir :oops:
Arkadaşlar merhaba. Yeni üyeyim ve sırf kendime bir zayıflama arkadaşı edinmek için siteye kayıt oldum.Kısaca kendimden bahsetmek istiyorum..
Ben 20 yaşında 1.63 boyunda 83 kilo civarı bir kızcağızım :110: 14 yaşıma kadar normal seyreden kilom liseye başladıktan sonra hızla arttı. Önce 65 kiloyu gördüm, 10.sınıfta 70 oldum ve 11.sınıf benim zirvem oldu diyebilirim bir anda 80 kilo oldum. 11.sınıfa kadar aldığım kiloların sebebi muhtemelen hareketsizlikti çünkü adam akıllı yemek yemezdim ancak 11.sınıftayken kullanmaya başladığım antidepresan ilaçlar içime bir canavar soktu adeta :oops: o zamandan bu yana yani yaklaşık 3 senedir iştahımı durduramıyorum. ve 83-85 kilo arası gidip geliyorum. Son 2 senedir evdeyim okula vs gitmeden evde kendim üniversite sınavına hazırlanıyorum Allah izin verirse bu yıl eylül ekim gibi başlayacağım okula artık. Velhasılkelam düzensiz bir hayatım, iştahım ve hareketsizliğim var. Zayıflamak istiyorum ama sürekli erteliyorum. İstediğim kıyafetleri giyememekten, sürekli her yerimden yağ fışkırıyormuş gibi hissetmekten sıkıldım. Erkek arkadaşıma sarılırken bile tutup beni kaldıracak diye (daha doğrusu kaldırmaya çalışacak diye :KK48:) korkuyorum artık.

Önceden kilolarımın çoğu basenlerimdeyken artık hem basenlerim hem göbeğim hem midem var. Hatta kollarım bile :KK43: Hatta kollarımın iç kısmı hızlıca 10 15 kilo almamı kaldıramayıp harita gibi çatladı okul zamanımda her gören kollarında yara mı var diye sorardı :KK61: Çok dolmuşum ne kadar da yazdım daha bir bu kadar daha yazarım ama müstakbel zayıflama arkadaşlarımı kaybetmemek için susuyorum :KK22:

Yani ben artık 5-6 senelik kilo esaretimden kurtulmak istiyorum. Kıyafet seçerken renginden modelinden önce bedenine bakmaktan kurtulmak istiyorum. Bana eşlik edecek, birbirimizi dürtebileceğimiz, vazgeçersek enselerimize birer tane vuruşup ayağa kalkabileceğimiz ve en sonunda burada başarı hikayemizi paylaşabileceğimiz bir zayıflama arkadaşı istiyorum. Tek başıma yapamadım ama eminim biriyle gücümü birleştirirsem başarabilirim ve üniversiteye zayıf bir kız olarak başlayabilirim. Sevgiler :KK37::21:

heeey bende varım. Bir zamanlar zar zor tutturduğum dikişle ideal kiloma ulaşmıştım ancak sonra yine koptu. Bende üniversite okuyorum. Ve stajım başladı. Seni görünce bir kez daha denemem lazım dedim :)

ben dun basladım dıyete sabahları haslanmıs 1 tane yumusrta maydonoz 2 dılım beyaz peyır ve salata yıyrm oglen corba yogurt yada salata aksam calsıtgm ıcın yrgn deglsem ızgara salata yada yogurt yorgunsam sade salata calstgm ıcın spor yapamıyrm daha önce 9 kılo vermstm 1.5 ayda .kızlar watsaptan grup mu kursak bırbırımıze destek oluruz hem

Kızlar ben yeni üyeyim 1.75 boyunda 75 kiloyum 59 kilo olmak istiyorm 5 yıldir falan Destek Olalım birbirimize ben varım

kızlar merhaba benıde aranıza alırmısınız 26 yasındayım evlıyım bı kızım var 57 kılyla hamıle kaldım 85 kıloyla doğuma gırdım 64 kıloya ındım ama suan 67 çıktım tekrar 57 olmak ıstıyorum eger bı whatsap grubu varsa benıde ekleyın:)

kızlar merhaba benıde aranıza alırmısınız 26 yasındayım evlıyım bı kızım var 57 kılyla hamıle kaldım 85 kıloyla doğuma gırdım 64 kıloya ındım ama suan 67 çıktım tekrar 57 olmak ıstıyorum eger bı whatsap grubu varsa benıde ekleyın:)

ben suan 77.3 kıloyum hamıle kalsam demekkı 100 kılo olucam aman tanrım :KK61:grubu kuralım bıan önce kac gndr tek basıma dıyet yapıyrm :KK49:bırlıkte daha cok motıve olurz kızlar

Back
X