- 23 Mart 2015
- 5.762
- 12.180
- 448
- 36
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Yaa cidden bu adam için vaktinizi boşa harcamayın bence.Açık yazcam kusura bakmayın
1 dk içersinde boşalıyor zaten
Ama mesajlarda saattlerce sabaha kadar konusuyoruz
Anlatmasına bakarsanız da doymuyor
Uçurmasını temenni ediyorum tabi ki ama daha çok ben onu uçurmak memnun etmek istiyorum hazzı yasatmak istiyorumNe bileyim öyle Bi anlattınız ki bende uçuruyor zannettim tabii ki tercih meselesi bu da
benim tahminim patladı valla yorum yaptı buraya
vallah ben degilim:)Acaba hangi üye 2. Üyelik aldı diye düşünmeden edemedim
Tahmininizi özelden yazın söz doğruysa evet benm diyeceğim buda size özelAma ben benim tahminimi daha burada göremedim.
Ama ben benim tahminimi daha burada göremedim.
benimki yazmadi ama o degildir o evliydibenim tahminim patladı valla yorum yaptı buraya
Erken erken yaşıyormuş zaten hazzıUçurmasını temenni ediyorum tabi ki ama daha çok ben onu uçurmak memnun etmek istiyorum hazzı yasatmak istiyorum
Ben bella desem onu da tanımıyorsunuz kitüh ben de meraklandım şimdi ahahhahha
ayyyy hay Allah razi olsun tamam bildim evet evet eveewtBen bella desem onu da tanımıyorsunuz kiNeden meraklandınz boşverin lütfen
Diğerlerinin günahını almayn kızlar bosunabenimki yazmadi ama o degildir o evliydi
Bella değilm ama salladımayyyy hay Allah razi olsun tamam bildim evet evet eveewt
gecenlerde bununla ilgoli konu acmistin tabii yaaa nasil atladimBen bella desem onu da tanımıyorsunuz kiNeden meraklandınz boşverin lütfen
Bella kim ya karıstı ortalık bosuna baskasını yakmayayım :)gecenlerde bununla ilgoli konu acmistin tabii yaaa nasil atladim
Adamda performans aksiyetisine neden oluyor olabilirsiniz.Daha çok yeni bir ilşkim bitti çok yoruldum
Yenisini kaldıracak gücüm yok ve zaten evlenebilceğim gibi bi adam değil
İstenmek istiyorum haklısınız evet egoda olabilir
Kendime güveniyorum güzel bakımlı bi kadınım
Çevremde isteyen arzulayan çok adam var ama bu adamın uzak gitmesi şaşırtıyor beni
İtiraf et benden şüphelendin dimibenim tahminim patladı valla yorum yaptı buraya
tamam ben buldum ve yazmayacagim merak etme profil resmine kadar biliyorum.. AramizdaBella kim ya karıstı ortalık bosuna baskasını yakmayayım :)
Boşuna yormak istemiyorum kendimi bu cevapları defalarca kez vererekSen agda bir bir dakika sevişmeye devam edeceksin belli ki.
Kim olduğun daha merak konusu şu an bari onu söyle herkes rahatlasın. Evlisin diyenlere cevap vermemen de dikkat çekici bu arada
Bekarlar mıymış? Evli sandım ben.O Zaman hakikaten bize ne ayol.2 bekar insanin sevismesi neden mide bulandiriyormus bende bunu anlamadim
Konu sahibi size tavsiye veremem , sevisin , tadini cikarin ama cok da ustelemeyin , siz israr ettikce uzaklasir herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?