kendimi alıkoyamıyorum

Ama adamın performansı ortada.
1 dakikada boşalan adama hayal kurmak daha cazip gelir. Sizi realde surekli arzulamaması bence bu nedenle

Adam evli sanırım

Açık yazcam kusura bakmayın
1 dk içersinde boşalıyor zaten
Ama mesajlarda saattlerce sabaha kadar konusuyoruz
Anlatmasına bakarsanız da doymuyor
1 dakika? Iyi de siz sevişememişsiniz ki bu adamın nesine bu kadar yandınız?
Mesajlardaki tutkulu adamı istiyorsunuz belli ki...
Adam mesajlarda yakip kavuruyor iş gerçege dönunce pufff...

Adam,beni boylr kabul et dedikce neden daha usteliyorsunuz ki ? Adamin cinsel performansini kiyaslayabileceginiz baska bir veri var mi elinizde (sanal sex disinda) .Ya adam dedigi gibi hep boyleyse ,her kadin karsi boyleyse ?

Müsade etse farklı şeyler yaşayabiliriz ama izin vermiyor ki
Kendisini bana teslim etmiyor
Bense onunla sevişmekten iliklerime kadar haz duyuyorum
Beni istediğini bilmek bile mutlu ediyor çoğu kadın bu adamı istiyor ama adam cıks

Siz yazmışsınız bende açık yazıcam öyleyse 1 dk da boşalan adamın nesinden haz duydunuz acaba

Adam,beni boylr kabul et dedikce neden daha usteliyorsunuz ki ? Adamin cinsel performansini kiyaslayabileceginiz baska bir veri var mi elinizde (sanal sex disinda) .Ya adam dedigi gibi hep boyleyse ,her kadin karsi boyleyse ?
Çünkü onun daha iyi olduğunu tahmin ediyorum yada mesajlardan ötürü buna emin oldum diyeyim
Adam öpüşmüyor mesela ya da öyle klasik olan gibi göğüs hastası parmak manyağı değil
Açık oldu ama
Eski sevgilimle kıyaslıyorum ister istemez onunla çok çok iyi geçiyordu
Arzluyordu ve her erkeğin yatağında benm gibi bi kadın isteyceeğini dile getiriyordu sürekli

Tek bir sebebi vardır
Her ikinizinde medeni durumu buna müsait değildir
Bekar Yok evli değiliz falan deme
Çünkü ortada sevişmemenizi gerektirecek ayyy çok arzuladım aç kapıyı diyemeyeceğiniz bir durum yok

E boyle de gizem olustu buranin gediklileri de seni cozmek icin ugrasiyor... 2.uyelik demeyeydin iyiydi.. bence sen duygusal olarak da baglanmissin gibi...
Bilseydim demezdim,
Duygusallık dimi ?
Kendime bile itiraf edemiyoorum ama adamdan hoşlanıyorum görmek istiyorum cinsellikte istiyorum ama yazınca bile mutlu oluyorum.
Cinsellik konusuna bu kadar takılmam da adamın ilgisini sadece bunun çekmesi

Tek bir sebebi vardır
Her ikinizinde medeni durumu buna müsait değildir
Bekar Yok evli değiliz falan deme
Çünkü ortada sevişmemenizi gerektirecek ayyy çok arzuladım aç kapıyı diyemeyeceğiniz bir durum yok
Evli değiliz dediğin için diyorum
Eee sevişin buluşun
Msj Msj nereye kadar
Belliki arada engeller var
Bu da evli olduğunuzu düşündürüyor

Siz yazmışsınız bende açık yazıcam öyleyse 1 dk da boşalan adamın nesinden haz duydunuz acaba

Sıradan okuyarak geliyorum, bir dakikayı okuduğumdan beri "Ya bir dakikaya bu kadar kendini paralar mı insan" diye geçiriyorum içimden :)) Abi bir dakika nedir? İnsan "Daha çok arzulamalı" diye peşinden koşmayı bırak soğumaz mı? Yani ben soğurdum diyeyim daha doğru olsun, bu konularda acımasızım kusura bakmayın. Bir dakika, 60 saniye; daha vücudum bile ısınmaz benim

Evli değiliz dediğin için diyorum
Eee sevişin buluşun
Msj Msj nereye kadar
Belliki arada engeller var
Bu da evli olduğunuzu düşündürüyor
Adam yazmayınca yazmıyorum aramayınca aramıyorum 1 kere yaptım müsait değilim dedi kendimi kötü hissetim bidaha da yazmadım.
Hem ben o kendisi bana gelsin istiyorum genelde yazınca karsılık veriyorum bana kalsa hergün isterim

Sanal seks bağımlısı kişiler, buna alışacaklarından dolayı, kendilerini sanal ortamda daha rahat ifade ederler ve gerçek bir ilişki olduğunda bunu tam anmalıyla istedikleri gibi yaşayamayabilirler. Ya Dr. desteği alacak yada sevgilinizi böyle kabul edeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…