kendimi alıkoyamıyorum

Adamın daha iyi olduğunu düşünüyorum ama
Mesajlardan dolayı öyle mi blmiyorum
Sanki daha fazlası ondan varmış da kendisini bana teslim etmiyor gibi
O yüzden daha da çok istiyorum

Adam sohbeti seviyor, gizli kapaklı iş yapmayı seviyor. Reelde bu böyle degil tabiki. Nasıl ki evli erkekler degişiklik adı altında böyle işlere girişiyor, reele taşımıyor. Bu adamda da böyle bir durum sezdim.

Ayrıca 2. Üyelik alacak kadar önemli birşey değil bu,sevişiyorsanız sevişin yani. Bizi ilgilendirmez.
Burnuma fake kokuları geliyor,hadi hayırlısı.

Adamın daha iyi olduğunu düşünüyorum ama
Mesajlardan dolayı öyle mi blmiyorum
Sanki daha fazlası ondan varmış da kendisini bana teslim etmiyor gibi
O yüzden daha da çok istiyorum

Erken boşalmayı cazibenizle mi tedavi edeceğinizi düşünüyorsunuz yani?

Iste dusunceniz,tahmininiz hep afaki.
Siz de bilmiyorsunuz iyi mi kotu mu ? Nasil bir yazar kendini yazarak daha iyi ifade ediyor,konusmaya gelince tekliyorsa adam da boyle demek.Libidosu,hayalgucu kadar yuksek degil demek.

İlk üyeliğimi öğrenince elinize ne gececek pardon
Neden bu kadar kafa yordunuz buna her şartlarda tanımıyorsunuz üüstelik

Ya işte ordan illa ki siz eşim bilmem ne diye konu açtıysanız sizin evli olup olamadığınızı falan bilmek istiyorlar sanırım ... Bi de bence adam p...o ya falan alışık sanırım yaa...

Niye yargılayalım ister bi kişiyle ol ister herkesle bize ne o ten senin

Ama adam evli gibi tamam senin başka cinsellik yaşadığın kimse yok adamın var demekki ki o kadar istekli olmuyo hoş sorunu da olabilir uzun süre beraberlik olmayınca da erken boşalabiliyo bilemedim

Ama lütfen kendine dikkat et bu günlerde sadece ilişkileri olsun evlilik olmasın oda yeter diyen kadınların kayıp haberi ve bulunan cesetlerini görüp izliyoruz

Seni kınayıp yargılamak kimsenin haddine değil cinsellik için evlilik de şart değil iki kişi isteyerek yaptıkdan sonra ama inşallah bi kadının üzülmesine sebep olup ahını almıyosundur çoluğu çocuğu varsa diye dedim bide dediğim gibi işte sonu kötü olmasın da

sanirim yadirgalamak gibi olcak ama adam evli. bence .eger oyleyse yapmayin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…