- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Satalvakbenim aklima da doktoru satalvak mi ne yapan bir uye geldi. ama. degil:) bu arada yazdigima gulmeyin vallah cahilim bu konularda
Yani mantığını çözdük de, konu sahibinin mantığı nasıl işliyo onu bilemiyoruz:)Çok mantıklı :)
O üye değil ve hanımlar bu üyelik kimin diye tahmin yürütmeyi bırakın lütfen, ayrıca üsluplara dikkat edin, polemiğe girmeyin ki gri renkli üzgün üyeler haline dönüşmeyin.A.........a mı tahmininiz? Eğer oysa o açık açık yazardı diye düşünüyorum:)
O üye değil ve hanımlar bu üyelik kimin diye tahmin yürütmeyi bırakın lütfen, ayrıca üsluplara dikkat edin, polemiğe girmeyin ki gri renkli üzgün üyeler haline dönüşmeyin.
Hiç şaşırtmadı bu dediğiniz beni :)1 dk içersinde boşalıyor zaten
bilmiyorm :) dalga gecmeyin daSatalvak
Bekarlar , kimseyi ilgilendirmiyor da iste yurdumun ubber ahlak timsalleri konusuyor burdaBekarlar mıymış? Evli sandım ben.O Zaman hakikaten bize ne ayol.
ee ozaman neden ıkıncı uyelık ?İlk üyeliğimi öğrenince elinize ne gececek pardon
Neden bu kadar kafa yordunuz buna her şartlarda tanımıyorsunuz üüstelik
sanirim uye degil konu ikinci kez aciliyor .yada ben bu isten bise anlamadi m ayrica bizeneO üye değil ve hanımlar bu üyelik kimin diye tahmin yürütmeyi bırakın lütfen, ayrıca üsluplara dikkat edin, polemiğe girmeyin ki gri renkli üzgün üyeler haline dönüşmeyin.
Üye için özel bir konu bu, ana üyeliği bilinirse her dakika bu konusuyla yargılanacak, o yüzden bizde samimi olalım lütfen, öğrenirsek taşlarız, sitede barınamaz, ki yönetimin bilgisi dahilindeki bir 2. üyeliği deşifre etmeye çalışmamalı kimse, üye kim olduğunu açıklamak zorunda değil.ee ozaman neden ıkıncı uyelık ?
elımıze bırsey gecmeyecekse her sartda tanımıyorsak ?
:)
bılırsek elımıze cok sey gecer mesela herkese ıstedıgımı yazayım sorunum olursa anonım olarak takılayım dusuncesı cok samımıyetsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?