kendimi alıkoyamıyorum

A.........a mı tahmininiz? Eğer oysa o açık açık yazardı diye düşünüyorum:)
O üye değil ve hanımlar bu üyelik kimin diye tahmin yürütmeyi bırakın lütfen, ayrıca üsluplara dikkat edin, polemiğe girmeyin ki gri renkli üzgün üyeler haline dönüşmeyin.

O üye değil ve hanımlar bu üyelik kimin diye tahmin yürütmeyi bırakın lütfen, ayrıca üsluplara dikkat edin, polemiğe girmeyin ki gri renkli üzgün üyeler haline dönüşmeyin.

+ konu dışına çıkıp geyik yapmıyoruz, insanları özel hayatlarından vurup rencide etmiyoruz, anlaştığımızı sanıyorum, anlaşmadıysak zaten mapus damı soğuk olur türküsüyle uğurlanırsınız.

Konu sahibi niye 2. üyelik aldin, asıl üyeliğinde bu tarz konu açanlara tepki mi gosteriyordun

İlk üyeliğimi öğrenince elinize ne gececek pardon
Neden bu kadar kafa yordunuz buna her şartlarda tanımıyorsunuz üüstelik
ee ozaman neden ıkıncı uyelık ?
elımıze bırsey gecmeyecekse her sartda tanımıyorsak ?
:)
bılırsek elımıze cok sey gecer mesela herkese ıstedıgımı yazayım sorunum olursa anonım olarak takılayım dusuncesı cok samımıyetsız

Reactions: csi
sanirim uye degil konu ikinci kez aciliyor .yada ben bu isten bise anlamadi m ayrica bizene

Üye için özel bir konu bu, ana üyeliği bilinirse her dakika bu konusuyla yargılanacak, o yüzden bizde samimi olalım lütfen, öğrenirsek taşlarız, sitede barınamaz, ki yönetimin bilgisi dahilindeki bir 2. üyeliği deşifre etmeye çalışmamalı kimse, üye kim olduğunu açıklamak zorunda değil.

İki taraf bekarsa isteğiniz ve ilişki süreniz artar inşallah bir taraf ya da iki taraf evli ya da sevgilisi varsa(başka biriyle)iktidar gücünüzü kaybedin inşallah..niyeyse böyle yazasım geldi

Kendini bırakamasa zaten erken boşalmaz tam tersi olur. Adam seni cinsel olarak bile takmıyo malesef. Öyle konuşmayı seviyor. Kenarda dursun diye arada geliyor. Çünkü onu sıkan bi durum yok.
Sen de seni fazla takmadığı için ego yapmışsın. Aşkla bu duygu birbirine yakın şeyler. Bu duyguyu seviyosan devam et gittiği yere kadar. Ama bu adamı hiç bi şekilde kendine bağlayamazsın.

ya ciddi yorum yapıcam.. her şeyi okumadım..

ama erkekler basittir. sizle zaten sevişebiliyorsa daha fazla çabalamaz. eğer aranızdaki iletişimde çok süslü laflar ediyorsa yalandır çünkü kadınların gönlünü etmesi gerektiğini biliyordur.

yoksa süper sevişebildiğinden falan değildir yani o laflar sırf siz elinin altında kalın diye.

Sadece sevişmek için biraraya gelinir mi garipsedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…