kendimi alıkoyamıyorum

Aslında yazdıklarınıza tamamen katılıyorum
Ama aşık olmak istemiyorum bağlanmak da
Bağlandım mı onu da bilmiyorum
Ama yatakta iyi olalım zaten oda sekse düşkün sonra sürekli oda beni istesin düşüncem var evet

konu sahibi cok seksiyse adam gorur gormez bisiler oluyor ki ilk dakikada olay cozume ulasiyor

Cozumu kendi yazmis ama benim o çözüm den midem pek hoslanmadi

Şükür hakettiği yere gelmis.
Millet ulan bakın nasıl sevisiyorumun, nasıl istekliyimin çetelesini forumlarda tutuyor artık
Hastalık degil bir şey değil.
Sanki adamı tutup biz silkeleyecegiz.
Anladık ablacim alev alev yanıyorsunuz.
Ee yeter da.

konu sahibi cok seksiyse adam gorur gormez bisiler oluyor ki ilk dakikada olay cozume ulasiyor

Cozumu kendi yazmis ama benim o çözüm den midem pek hoslanmadi
Yaw bacım isterse daga taşa olmadı çalı cirpiya sürtunsun hakikaten kendi hayatı eyvallah eyvallahta
Ama bu kadarı çok fazla mahremiyete giriyor.
Karşımızda cinsel konuya istinaden bir hasta ya da ne bileyim sorunlu bir insan yok.
Sevişmek istiyor ama aşık olmak istemiyor ama adam 7/24 bununla yatsın istiyor yani ne yapabiliriz allasen

Son düzenleme:
iyi de kadin onu kullanamıyor ki 1 dk bitiyormuş bu kadin acisindan iyi mi? Tabiki adam kullaniyor kadincaz napsin ne hissetsin 1 dk da
Surekli olursa tamam kullana bilirdi ama ayda olan bırsey de kullanılmaya girmez sonucta en cok isteyen kadın belkıde erken bosaldıgı ıcın ayda bır oluyordur konu sahibi sanal seviyor olabilir mi kısa surdugu ıcın real tercihi degıl dır sanal konusmayı bırakın ne istiyorsa yanına gelsin yapsın

Asik olmussun sen balkiz
Sadece cinsellik icin bir araya geldiginiz falan yok. Bu kisim biraz sey gibi olmus, kahve sevmeyen birinin elinde surekli kahve ile dolasmasi gibi. Adamin erken bosalma sorununu caziben ile halledebilecegini dusunuyor olman cok fazla birliktelik yasamadigini ve bu konularda cokda bilgili olmadigini dusundurdu bana.
1 dk lik sure arzulanmak isteyen bir kadini normal sartlarda cinsellikten sogutur fakat seninde dedigin gibi ondan baska birini amuda da kalksa goremeyisinin nedeni sadece duygularin.
Adamin da yazarken daha rahat ve aktif olmasi reeldeki basarisizligindan, kendini sana birakamadigindan degil. Rahat olmayan kasan insan ereksiyonda olamaz.
Birbirinize karsi açik degilsiniz.
Bu boyle mış, miş ler ile cok fazla ilerlemez.

Sen adama aşık olmuşsun. Sırf cinsellik olsa bu konuyu dert etmez aman sen de der yoluna bakardin bence. Yaninda olsun istiyorsun sonuçta. Ama oyle ama boyle. Bence onurluca uzaklas kendine kötulük ediyorsun adamdan sana fayda gelmz t tersi pismanligin olur

adam grup da onerıyor gercekten bunu oturup konustunuz mu baya baya sıze grup yaparsak bızı senı ızlerlerse daha ıyı olurum mu dedı
sız bunu baya oturup konustunuz yanı

bence bu konu acayıp yerlere gıdıyor

Adam bekar
Takılmak istemese mesaj atmaz diye tahmin edyorum mesalaşırken o kadar istekli konusuyor ki
Midenizin kalkacağı durum varsa tabi ki konudan uzaklaşabilirsiniz
Bunlar kendi kendini döllüyo heralde mitoz bölünmeyle ürüyo bunlar sanırsam. Niye midesi kalkar ki bir insanın böyle bir konuda. Çok bağlanmamak için aradaki mesafeyi korumak için iş sevgili olmaya gitmesin diye bu şekilde davranıyor olabilir belki. Adam zevk aldığını belli etmiyordur herkes aynı tepkiyi vermiyo ya o esnada. Kendine odaklıysa hareketsiz kalıyodur. Senin de egonu tatmin etmediği için adam daga çekici gelmeye başlamıştır. Üstüne düşse böyle olmazdın. Bence bu durumu kabul et en mükemmel ben olucam kafasından çık, kabullen o zaman daha iyi olur herşey senin için. Bi de adama soğuk davran zorla kendini. Bi de öyle dene bakalım

Sizin ilgi alanınıza girmiyorsa yorum yapmayın okumayın olsun bitsin
Ama sadece sizin için de ben niye konu açamayayım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…