kendimi alıkoyamıyorum

Klasik orta yaşlı Türk erkeği diyelim. Ona gore cinsel organi en az 20 cm dir...bir gecede 3/4 posta sevişmese uyuyamaz...kadınlar ilişkiden sonra ona teşekkür ederler "kadın olduğumu senle hissettim" filan derler hatta. Cok da sosyaldirler.Herkes arar "surdayiz... burdayiz gel " diye. Hafta sonları mekan mekan gezerler" 5 tekila attim,o mekandan başka mekana gittim gece 4 te barmenle mekani kapamisiz" diye anlatirlar ama aslında evde şalgam suyu ve salatalik eşliğinde bakkaldan aldığı açık rakıyı içerler...Yasanilan cinsel sorun sen kaynaklı değil...yani senin daha iyi /aktif olmanla bir alakası yok ..öyle sandığın için kendini ona ispat savaşına dondurmussun durumu

abla ama ikinci üyelik sonradan açılmıyor mu? bu arkadaşın yedekte üyeliği varmış resmen kaç sene önceden.

Çok açıklayıcı olmuş hatta grup yapmış önceden çok iyi olduğunu falan söylemişti bana
Bende kendi kendime zaten 1 dk sürüyor ne grubu diyorum
Öpme beni sevmiyorum diyo
Özellikle kendisiyle ilgilenmemi istiyor sevişmekten ziyade
Mesajlaşırken biz yapalım herkes bizi izlesin Diyo olacağından değil de daha iyi yaparım yazıyo

yine de ne bileyim her konu için ayrı üyelik açılacaksa tek üyelik şartı olmasın. neyse zaten tahminim de yanlışmış
Her konu için ayrı üyelik alamıyorsunuz zaten :))) çok özel mesela bu konu gibi bir konu olunca, üyeler sizi taşlamasın, sen şu erkeklerle hııııı denip özel hayatıyla vurulmasın diye sadece çok özel sorununu yazmak anlatmak için bir tane 2. üyelik alıyorlar, o 2. üyelikle kimsenin konusuna yorum yapılamaz, ana üyelik bir gerekçeyle banlanırsa ban süresi dolana kadar ikinci üyelikle siteye giriş yapılamaz, 2. üyeliği amacına uygun kullanmama durumunda biz müdahale ediyoruz, hepsi takibimizde oluyor.

Soruyu sorarken herkesin görebildiğini siz de biliyorsunuz bence.
Hayır bilmiyorum belki başka bir bölüme düşüyordur konu diye hani böyle +18 gibi düşündüm
Konu sahibi için bu mevzuyu konuşmak normal tamam bizler içinde normal diyoruz ama aslında yanlış yapıyoruz hep birlikte
Bu mevzuyu bu kadar Normalleştirmek doğru mu

Niyeyse ben adamin degil de sizin evli oldugunuzu dusundum. Adamdaki isteksizligi tedirginlige, tedirginlik sebebini buna yoruyorum.
Evli değilim
Sevgilimden yeni ayrıldım omunla düzenli bi cinsel hayatımız vardı tam boşlukta gibiydim bir an da bu adam çıktı geldi benden bi beklentisi de yoktu benim de ondan sağda solda konuşacak tip değil yazma istemiyorum desem üstelemez sanki
Eski sevgilim duyarsa ortalık karışır

Mune bu konu çok mu bdv'lik ?.
Cinsellik konusu ve artık iyice mahremiyet yerlerde.
Bu bolumde durması neden ki ?
Cinsellik konusu zaten.

Pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…