- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
- Konu Sahibi baldankiz1
-
1 dakika için değer mi bunca şeyeAçık yazcam kusura bakmayın
1 dk içersinde boşalıyor zaten
Ama mesajlarda saattlerce sabaha kadar konusuyoruz
Anlatmasına bakarsanız da doymuyor
Haha1 dakika için değer mi bunca şeye
35 yaşında ve bana açıkca sen gençsin ben de tecrübeliyim diyo.Yaşı benden 10 yaş büyük demişsiniz ama adamın yaşını yazmamışsınız. Ben 35 üzeri olduğunu tahmin ediyorum. Dolayısıyla onun neslindeki erkeklerin pratikte çok sekse doyamadıklarını ve tecrübesi olmadığını düşündüm. Ama sanal seks konusunda hatta yabancılarla bu konuda iletişim konusunda pek acemi değil. Böyle palavracı, atıp tutan adamlara benzettim.
Ayda bir konusuna gelince, nerden iletişim kuruyorsunuz? Whatsapp mı? Sürekli çevrimiçi mi? Sizden başkalarıyla da bu şekilde seks içerikli konuşmalar yapıyor olabilir mi?
Belki yapmak değil konuşmak daha çok zevk veriyordur, kimbilir. Bu forumda öyle değişik erkek tipleri olduğuna şahit olduk ki...
Bak hala yazmadıben öyle düşünüyorum. hatta yazdıkları da çelişkili olan cinsten. aman neyse konumuz bu mu derde çözüm bulalım.
Evlilik ciddi ilşki bana göre değil diyor sürekli bana sorarsanız yeni nir ilişkm bitti çok yoruldumEvli değilse niye sevgili olmuosunuz?Sevgili olmakdamı istemiyor adam.Sen dersenki illede sen diye tabiki adam geri kaçar.Bilmiomusun kaçan kovalanır.Sen bütün kozları eline vermişin.Daha ne bekliosun o adamdan.Bilmiomusun bizim insanımızı.Ne kadar değer verirsen o kadar kötü.Biraz kendini çek.Hakim olamıom kendime vs deme.Zaten sen kendini çekince gelmeyen adamdan hayır bekleme.Gerçi sadece cinsellikte istiom dion.Kız ne denirki vallaha bilemiom.Eger o kadar cok cınsellıkte ıstıosan hayatındada olsun istersın bence.Geri çek kendini.İllede sen flnda deme.
acaba yonetim bu konu icin 1 seferlik adini mi değiştirdi... ben de merak ettim bunu..2016 yılında alınmıs ıkıncı uyelık de ılgımı cektı
yonetım kendısı mı verıyor ellerınde fazladan boyle hesapları al bunu mu kullan dıyor
kk da tum uyelerın herseyı ıncelensın bence belkı 5 farklı hesap var baska pc ve maıllerden acılmıs bızı keklıyorlar
yazım seklınden bır kısıye benzettım emın degılım ama acayıp benzıyor uslubu
Ben takilmak kelimesini kullaniyorum , size kadin oldugumu mu ispat etmem gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?