kendimi alıkoyamıyorum

Canım adam isteksiz diyosun... seni yeteri kadar düşündüğünü sanmıyorum ben yada kendi performansına mi güvenmiyor acaba.

Prensip olarak 2. üyelik konularına yazmıyordum artık..
Size kıyak geçeceğim :)

İlişkili, nişanlı ya da evli farketmez.
Hayatında biri olma ihtimalini bile bildiğiniz herifi neden arzuluyorsunuz?
O kadar mı kıtlıktasınız?
Çok iyi sevişemiyormuş bile..

Adam evli ya da senden baska kadinlarla da cinsel hayati var
O yuzden sana kalan kismi bu kadar
Fazla atesli istekli degil yani

35 yaşında ve bana açıkca sen gençsin ben de tecrübeliyim diyo.
Senbenm hayatımda istisnasın çalışanla böyle birşey mümkün değil yapmazdım ama senin bu kadar istekli olman beni cezbetti diyor.
Whatsapp instagram üzernden konusuyoruz genelde çevrimiçi oluyor
Başkalaryla da konusuyor olma ihtimali yüksek
Doymuyorum doyamıyorum diyor çünkü
Sanki her gel diyen kadına karsılık verecek gibi ama onu da yapmıyor ayırt ediyor belli

Bana ters gelen sevgi olmadan sevişmek adamın kapasitesi bukadar Demek ki yada görüştüğü başka kadınlar var

2016 yılında alınmıs ıkıncı uyelık de ılgımı cektı
yonetım kendısı mı verıyor ellerınde fazladan boyle hesapları al bunu mu kullan dıyor
kk da tum uyelerın herseyı ıncelensın bence belkı 5 farklı hesap var baska pc ve maıllerden acılmıs bızı keklıyorlar

yazım seklınden bır kısıye benzettım emın degılım ama acayıp benzıyor uslubu

Evlilik ciddi ilşki bana göre değil diyor sürekli bana sorarsanız yeni nir ilişkm bitti çok yoruldum
Kafam rahat olsun istiyorum
Bu adamı da o kadar cok şsteyen var ki girdiği her ortamda ilgiyi üstüne çekiyor
Değişik bir aurası var
Zaten ayda bir oluyor diye kendimi geri çekemiyorum
Tamah etmiyor gibi sanki olmazsa olmasın diyecek neredeyse ama istiyorum da diyor
Çözemedim ki
Ben ya tam anlamıyla benimle yaşasın bunu yada uzaklaşsın beni bekletmesn istiyorum
Böyle birşey dersem ona benden bu kadar yetineceksin der oyle konusuyor

acaba yonetim bu konu icin 1 seferlik adini mi değiştirdi... ben de merak ettim bunu..

Neden 2. Üyelik muhtemelen burda başkalarına naralar salladın linç yemeyim diye 2. Üyelik aldın eğer dediğin gibi evli değilse iki taraf (hiç sanmıyorum).

Madem istediğin şey icraat bu adamda o da yok kendine uygun birini bul. İş ortamında kendini her açıdan tehlikeye atmana değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…