Kendimi Anlayamıyorum. Bağımlı mıyım?

Canım bunu anlayamassın cunku sen asla boyle bırseyı yapmassın soyle dusun cınayet ısleyen bırını anlayabılırmısın bu da aynı sey.Bence senın suan da zoruna gıden ılıskıyı bu sekılde bıtırmek agzına bır parmak bal caldı ve senı umutlandırdı.Yol yakınken ayrıl derım ınsanların her huyu az cok degısebılır evlılık sonrası ya da sen onu gormemezlıge gelebılırsın ama malesef bu aldatma ve sıddetın dermanı yok.Yanı ozel olabılır belkı ama neden kendını ona mecbur hıssedıyosun aılen nısanı atmana ızın vermezmı ya da cınsel olarak bırseyler mı yasadınız

belkıde gerçeksın ama bu zamanda ,inanılır gibi degıl burda yazan büün bayanlarda benım gıbı ddüşünüyordur emınım siz şakasızız ,şaka bence.
diyelımkı gerçeksiniz hee ozamanda p,c başındayken eşiniz sende eşine kahve ,çaay felan getirirsin adam keyfıne baksın sende hizmette sınır tanıma haa tamamı.bence ruh dr.görünün derim

arkadaslar bu saka olayı nedır bı kac yorum daha gordum burda fake konu falan yazıyordu ne demk yanı bu

Nişanı atsam ailemin karşı çıkacağını sanmıyorum. Diğer türlüde bir şey olmadı. Onun ailesi bize destek vermedi. Nişanlım kendisi yaptı ve benim ailem ben işsiz olduğum için hep annem çırpındı. Yığınla para döktü emek verdi. Bütün yakınlarım nikahımızı bekliyor. Takılarımı hazırlamışlar ne giyeceklerinin planlarını yapıyorlar. İki kelimelerinden biri benim nikahım. Bunlar beni yıkıyor. Herkes nişanlımıda o kadar çok seviyor ki. Özellikle annem. Ben kendim büyük bir hayalkırıklığı yaşarken daha dün gelinlik bakarken yıkılmışım zaten. Birde onları hayal kırıklığına uğratmak gözümde öyle büyüyor ki.

sen simdiden nisan atmaya cesaretin yok,
yarin birgun goz gore gore seni aldattiginda omur boyu cekebiliosan evlen o zaman...

böyle dusunme asla zararın neresınden dönersen kardır hayatın bu kadar ucuz mu? hep kım ne dıyecek mantıgı ınsanları ıstemedıgı evlılıklere surukluyor daha evlenmemıssın sansın varkenn neden katlanıyorsun maddı olarak para harcamak hayatını harcamaktan daha mı kolay? yapmayın arkadaslar yaa artık hep aynı hıkayelerle hayatınızı mahvetmeyın...

İleride düzelir mantığı güderek evlenmeye kalkarsan eğer , kendine büyük kötülük edersin . İlk aldatması da değil üstelik ,tekrarlanmış . Ve her aldatmasında özür dilemesiyle affetmişsin . İşte bu çok daha kötü . Çünkü affederek sen o'nun aldatmasına göz yummuş oldun , ve bu ilerisi için de böyle olacak izlenimi verdin . Sonuç olarak o aldatmaya yine devam edecek . Aldatırken artık utanmayacak bile , rutin sıradan bir olaymış gibi algılayacak . Çünkü sen bunu ilk değil , daha önce de yaşadın defalarca ve affettin . Durum bu arkadaşım , bunları göz önünde bulundur . Karar senin .

arkadaslar bu saka olayı nedır bı kac yorum daha gordum burda fake konu falan yazıyordu ne demk yanı bu

yanı şaka diyorum bu gerçek olamazki hiç bir kadın bunu kaldıramaz bence .kaldıkı arkadaş nişanlı oldugunu sölüyor .burda çocuklu o kadar çok bayan varki ayrılan bu adamla hala devam edıyor affettı ve birdaha yaşadı ve hala ayrılmayı bıle düşünmüyor bayan nasıl şaka olmasınki yada fake?

Kaç yaşında nişanlın ? Çocuk mu yahu ? Manken giydirme oyunları var onu oynasın bari.
Bu ne ya ?
Böyle adamla evlenmeyi düşünüyor musun cidden ?
Adam şimdi çalışıyor, evlenince de pratik yapar artık . Eyleme geçer.

Göz göre göre ateşe atlamak diye buna derler...

Hala evlenince düzelir diye bir umut bekliyorsan daha çokkkk beklersin...

annene bi sor , boyle boyle yaparken yakaldim de
hala sevecekmi bu senin adam bozmasi ni$anlini ..
yabancilarla olunca ne fark oluyor, reele dokmesi zormu oluyor, bi uçak biletine bakar
yabancilar turkler gibi çekinmezde , bi bilet hopp seninkinin koynunda
uzuluyorum gerçekten boyle konulara
kendinizi hiçmi sevmiyorsunuz, adam gosteriyo nasil biri oldugunu
bunlara ragmen evlznirseniz ne ya$asaniz haketmi$ olacaksiniz
dugunu takiyi bekleyen akrabalarda bo$anmani beklerler artik bekide hiçbi$eyden habersiz hayatlarina devam ederler senden çileni çekersin ..
elalem ne der diye ni$ani atamaayn hayatta bo$anmaz bence ..
bu erkekleri dunyanin merkezi haline biz kadinlar getiriyoz çiakriyoz tepemize, ondan sonra adamlar yerini benilsiyor indir indirebilirsen a$agi ..

senin bu zaafını bildiği için adam keçeyi suya atmış ohh çıkan yerini taşlıyor ne güzel vallahiiiiiii
Aklını başına al canım lütfen ne bağımlılığı ya annen değil baban değil tek vazgeçilmez kişiler sadece veeeeeeeeee sadece ailedir gerisi hikaye....evlenince hayatın zindan olacak hep acabalarla yaşayacaksın elalem ne der diye sakın düşünme lütfen...hayat senin hayatın seçimlerimizi bizler yaparız bunu unutma....

Şuan gözünde büyüyen hayal kırıklığı, evlendiğinde aynı şeyleri yaptığında ne olacak peki bunu düşündün mü? Nişanlılık döneminde gerçek yüzünü göstermiş yani diyor ki bir nevi ben böyleyim sanalda yabancı hatunlarla takılırım sen nasılsa affediyorsun, evli değilim , ama şimdiden böyleyse evlenince daha bi rahat davranacak nasılsa imzalar atıldı diye
O kadar arkadaşımız yorum yapmış sana ve 1 kişi bile olumlu yaklaşmamış ee bu noktada iş sana düşüyor.
Ama ben ayrılacağını düşünmüyorum

Bn sevgilimle ufak bi olay oldugunda bile cok kez ayrildim cocukca ! oyle aldatma olaylari kesinlikle degil onlari affedebilicek gûc yok bnde ama yinede kaldiramadigim seyler oldumu aninda bitirdim ve herzaman kndimi kabuguma cekip onunla konusmamayi sectim ama o masumiyetini anlatabilmek icin bin yolu denedi ve herzaman yanlis anladigimi ispat ettirdi öylelikle yine bn yanlis anlamisim diyerek özur diledim 2.5 senemizi asicaz ve basimizdan sorun hic eksilmedi hep savas hep mucadele birbirimiz icin aileye karsi.... simdi burda boyle aldatma olaylari okuyunca ona sorarim ya sende birgunu bni aldatirsan diye ne diyor biliyormusun? yok õyle bisey olmazz ben 2.5 sene senin icin cabaliyayim mucadele vereyim bugunlere geleyim seni kazanayim sonra o halti yiyip butun bu cabami butun bu verdigim mucadeleyi cöpe atayim öylemi ? manyakmiyim aptalmiyim bn der..... cunku bunu yapsa bnim onu bi kalemde silip tamamen bitircemi biliyor he bnim basima gelmez bunlar diye asla demem kimbilir belki birgunu aldatabilir ama biliyormusun ozaman bile bn düsmeyecem dimdik durcam cunku benim gururum onurumdur bni ayakta tutan.... sen soyle simdi senin sevgilin seni kaybetme korkusu tasiyormudur ona hic bni aldatirsan hersey biter hissini verebildinmi ? Bu gibi adamlara hayat toz pembe gelir kafalarina eseni yapar elalemide dusunme elalem sen uzuldugunde bitek dedikodunu yapar yaninda olmaz inan

Madem tekrar tekrar aldattığını gördün niye vazgeçmiyorsun artık ?

Tamam aileler de işin içine girdikten sonra dönüş zor olabilir fakat seni kaybetmeyi göze almış bir erkek için bu kadar çabalaman saçma.

Yok inatlıyım evleneceğim diyorsan bir de evlendikten sonra yaparsa ne kadar yıkılacağını bir düşün.

canım yolyakınken dön!!!!!!!!!!!
çünkü şu an yol yakın uzak gibi görünüo biliorum ama yakın!!!!!!!!!
sana herkes dioki soba sıcak dokunma yanarsın dokunma o sobaya!!!!!!!!!!!! ço ağlarsın!!!!!!
şimdi bohaçanı alırsın eline veririsin, yüzüğünü çıkarırsın koyarsın avcuna zor gelir ama yarın bi gün elinde bohça yerine bavul yüzük yerine çocukla babanın kapısına gelmek inan ölüm gibi gelir insana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

evliyim nişanlıda kaldım hemde 1.5 yıl sevgilide kaldım 2.5 yıl:)
bu evrelerden hepimiz geçtik yanlış anlama aldtıldım demiorum:) hepimiz nişanlı olduk
bu adamın diyelimki cinsel ihtiyaçları var ve sadece ihtiyaçtan bunu yapıyo!!! yok öle bişi siz nişanlısınız hayallerinde rüyalarında her anında senin olman lazım sana kavuşması için gün sayması lazım sayarken bu ihtiyaçların aklına gelmemesi lazım!!!!!!!!!!!!!!!! gelsede sadece seninle gelmesi lazım onun içinde beklemesi gerektiğini bilmesi lazım!!!!!!!!!

evlenince nasıl olsa birlikte herşeyi yapcaz buna ihtiyacı kalmıcak diosan yanılıosun güzelim:)
belki 6 ay kalmıcak ama sonra bakcak sen her gece yatagındasın bu adamın eşisin zaten kolay lokmasın pişt dese burnunun dibindesin dışardakiler daha cazip gelcek
çünkü bu adamın karakeri bu!!!!!!!!!!!!!!!
sen her gün 5-6-7 defa birlikte olsan bile bu adamın gözü dışarda olcak çünkü doymayan bedeni diil ruhu!!!!!!!!!!!!!!!
bunları nerdne biliorum biliomusun? babamdan 15 senede onlarca kez aldatmaya şahit oldum ve aldatmaya daha annem bana hamileyken başlamış çok kzıorum anneme hadi beni yaptın peki diğer 2 kardeşimi neden yaptın diye???????????????? değişir sanmış çocuk olursa eve bağlar sanmış sanki bende bağlamışda ikincide bağlanmamış üçüncüde bağlar sanmış
sonuç ne biliomusun? 15 yıl sonra hamile bırakılan diğer kadın:))))))))
ve annem elinde bavul 3 çocukla yeniden yaşam kurdu kendine!!!!!! Allahtan işi vardı bilemem ne falan fistan.....................uzun hikaye

af dilemeyse bidaha yapmıcam demeyse buna onlarca kez şahit oldum o kadar inandırıcı oluolarki
bazen ben bile annemin haksız olduguna inanırdım o küçük aklımlaan bi kaç unsur var
kokma burdan konuşması kolay ama evlilikte telafisi olmayan
aldatma,dayak,hırsızlık aklıma gelen bunlar diğerlerinin çaresi bulunur ama bunların çareis yok çünkü hasta olan yer ruh,karakter, DÜZELMEZ, DÜZELMİCEKTE....

ama YAPMA O SOBA SICAK DOKUNURSAN YANARSIN!!!!!!!!

Biz ne söylesek boş ama siz bizzat babanızdan dolayı yaşamışsınız bu durumu umarım arkadaş sizin yazdıklarınızı dikkate alır da bir ders çıkarır kendine. Böyle adamların karakteri bozuk ve çok doğru demişsiniz ki ruhları aç isterse hayatları boyunca 50 tane kadınla birlikte olsunlar 51. neden olmasın diye etrafta aranırlar.Bir de nolacak da vahiy mi inecek bu tip erkeklere evlendikleri gün bütün o kadınları bir kenara itip sadece tek bir kadınla yetinecekler ha ilk başta yetinir gibi görünseler de evlilik yavaş yavaş sıradanlaştıkça hele ki kadın doğum filan yapıp mazallah bebeğiyle ilgilenirse bir de kilo filan alıp kendine bakamamışsa ki bunlar asla bir bahane değil bu karaktersiz erkelerin doyumsuz iğrenç ruhları yeniden meydana çıkıveriyor . Bile bile bu tip bir adamı bir kadın da tercih ediyorsa kusura bakmasın kimse bazı şeylere katlanmaya ya da bazı şeyleri görmemezlikten gelmeyi de başarabilmelidir o zaman.

bir kere yapmış afetmişsin .ikinci kez yapmış gene affetmişsin.bence bunun devamı gelir.Gençliğine güzelliğine hayatına yazık etme .ayrıl derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…