canım yolyakınken dön!!!!!!!!!!!
çünkü şu an yol yakın uzak gibi görünüo biliorum ama yakın!!!!!!!!!
sana herkes dioki soba sıcak dokunma yanarsın dokunma o sobaya!!!!!!!!!!!! ço ağlarsın!!!!!!
şimdi bohaçanı alırsın eline veririsin, yüzüğünü çıkarırsın koyarsın avcuna zor gelir ama yarın bi gün elinde bohça yerine bavul yüzük yerine çocukla babanın kapısına gelmek inan ölüm gibi gelir insana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
evliyim nişanlıda kaldım hemde 1.5 yıl sevgilide kaldım 2.5 yıl:)
bu evrelerden hepimiz geçtik yanlış anlama aldtıldım demiorum:) hepimiz nişanlı olduk
bu adamın diyelimki cinsel ihtiyaçları var ve sadece ihtiyaçtan bunu yapıyo!!! yok öle bişi siz nişanlısınız hayallerinde rüyalarında her anında senin olman lazım sana kavuşması için gün sayması lazım sayarken bu ihtiyaçların aklına gelmemesi lazım!!!!!!!!!!!!!!!! gelsede sadece seninle gelmesi lazım onun içinde beklemesi gerektiğini bilmesi lazım!!!!!!!!!
evlenince nasıl olsa birlikte herşeyi yapcaz buna ihtiyacı kalmıcak diosan yanılıosun güzelim:)
belki 6 ay kalmıcak ama sonra bakcak sen her gece yatagındasın bu adamın eşisin zaten kolay lokmasın pişt dese burnunun dibindesin dışardakiler daha cazip gelcek
çünkü bu adamın karakeri bu!!!!!!!!!!!!!!!
sen her gün 5-6-7 defa birlikte olsan bile bu adamın gözü dışarda olcak çünkü doymayan bedeni diil ruhu!!!!!!!!!!!!!!!
bunları nerdne biliorum biliomusun? babamdan 15 senede onlarca kez aldatmaya şahit oldum ve aldatmaya daha annem bana hamileyken başlamış çok kzıorum anneme hadi beni yaptın peki diğer 2 kardeşimi neden yaptın diye???????????????? değişir sanmış çocuk olursa eve bağlar sanmış sanki bende bağlamışda ikincide bağlanmamış üçüncüde bağlar sanmış
sonuç ne biliomusun? 15 yıl sonra hamile bırakılan diğer kadın:))))))))
ve annem elinde bavul 3 çocukla yeniden yaşam kurdu kendine!!!!!! Allahtan işi vardı bilemem ne falan fistan.....................uzun hikaye
af dilemeyse bidaha yapmıcam demeyse buna onlarca kez şahit oldum o kadar inandırıcı oluolarki
bazen ben bile annemin haksız olduguna inanırdım o küçük aklımlaan bi kaç unsur var
kokma burdan konuşması kolay ama evlilikte telafisi olmayan
aldatma,dayak,hırsızlık aklıma gelen bunlar diğerlerinin çaresi bulunur ama bunların çareis yok çünkü hasta olan yer ruh,karakter, DÜZELMEZ, DÜZELMİCEKTE....
ama YAPMA O SOBA SICAK DOKUNURSAN YANARSIN!!!!!!!!