Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence senin sorunların var. Evet ayrılırım ayrılmam benim sorunum. Alışmışım alışmamışım o da benim sorunum. Kimsenin benimle uğraştğı yok. Herkes bir şeyler yazıp bıraktı. Sen hala daha paranoyak ve önyargılı şekilde konuşuyorsunuz. Başkaları değil sen benimle uğraşıyorsun. Ben yakalamasaydım aldatıldığımı asla bilmezdim. Herkes için geçerli bu. Bir daha lütfen konuma yorum yazma.kızlar ben bi iki yorum yazdım konu sahibi ve biri daha (ki ikisinin aynı kişi olduğunu bile düşünmeye başladım) demediğini bırakmadı yok konu sahibiyle derdimmi varmış yok mahalle ağzıyla konuşuyomuşumbence boşuna uğraşıyosunuz çünkü kendisi ayrılmicak niaşnı atmayı boşanmaktan zor sanıyor hoş kendisi boşanmaz zaten alışmış
![]()
Şimdi yazacaklarım gerçekten çok saçma. 2 yıldır nişanlıyım. Nişanlım 2 kere internet üzerinden yabancı kadınlarla cinsel sohbetler yaptı. Her seferinde amacı kamera açtırmaktı kızlara. İkisininde bir şekilde yakaladım. Özürler,yeminler derken hepsini affettim. Bunlar unutuldu gitti. Geçen gün incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten tartıştık. Bende o sinirle hadi dedim şunun facebook sayfasına mail adresine bir bakayım dedim. Baktım ve daha 2 ay önce başka bir siteden yabancı kadınlarla cinsel sohbetlerini okudum. Mesaj attım. Bu nikah olmayacak seni uyarmıştım yapma demiştim diye. Beni birkaç kez aradı. Ya meşgule verdim ya açmadım. Sonra bana yazık çok yazık diye mesaj atmış. Bu mesajı kendime yediremedim. Aradım. Önce yaptığını inkar etti. Geçen tartışmamızda ben haksızdım. O konuyu açıp beni suçlamaya başladı. Daha sonra yaptığı ahlaksız için özür diledi. Utandığını bu yüzden bana mesaj attığını arayamadığını söyledi. Bende affettim yine. Tamam dedim. Ne olacak şimdi. Aslında kendisiyle konuşmak istiyorum. Fakat işlerin yoğunluğundan ötürü sadece hafta sonu görüşebiliyoruz. Telefonda konuşmak istemediğim için hafta sonunu bekliyorum. Ne yapmalıyım? Ne söylemeliyim? Nasıl konuşmalıyım? Dahası ben onunla evlenerek hata mı yaparım? Yoksa düzelir mi? Bilmiyorum. Aklım karışık. Yardımınıza ihtiyacım var.![]()
Bunu daha önceki olaylarda düşünmüştüm. Hatta söylemiştim. Ama benim bu tarz şeyleri yapmaya cesaretim yok. Nişanlımdan korkuma değil. Allah tan korkarım. Yoksa ben sadece bakmakla yetinmez. Yaptıklarının aynısını bende ona yapardım.slm canım
yöntem basit.. burda bir arkadaş şimdi rumuzunu hatırlamıyorum kısasa kısas yapmıştı
kocası yola gelmişti
hani diyo ya sana bu aldatma değil.. sende onun gözünün göreceği şekilde sanalda yakışıklı erkeklere falan bak..
tabiki kızacaktır.. sende "ee bu aldatma değil ki aşkım" dersin.. anlasın o acıyı..
(tabi çok büyük tepkiler vermeyecekse yap bunu) :))
lafı hiç dolandırmadan söyliyim canım daha şu aşamadayken gözü dışarıda adam hiiç ama hiçç uslanmıyor.. ileride aşkta kalmayacak.. ilişkiyi ayakta tutan ise saygı olması lazım ama görüyorumki o sana senin duygularına zaten saygısızlık yapmış.. ileride pişman olma ihtimalin yüksek..
Şuan bile beni sevmediğini düşünüyorum zaten. Aşk şöyle dursun. 2 gündür düşünüyorum. Dünde buraya yazdım. Çünkü nişanlım o kadar da büyütülmeyecek bir şey olduğunu söylüyor. Bu olay 2. olduğunda bir kız arkadaşımda bunun aldatma sayılmayacağını söylemişti bana. Acaba dedim ben mi abartıyorum gerçekten. Ama yazılanları okuyunca herkesin benim gibi düşündüğünü gördüm görüyorum. Bu akşam iş çıkışı gelecek konuşacağız. Ayrılmak istiyorum. Aldatması bir kenara beni sevmeyen biriyle bir ömür geçirmek istemiyorum. Ne tepki verecek bilmiyorum. Benim onurum önemli değil ama kendisi pek bir onurludur. Asla ayrılmamak için çaba sarf edeceğini düşünmüyorum. Koca bir ilişki 5 dk.da bitecek. Çok acı. Geçen zamanıma emeklerime yazık.Allah her şeyin hayırlısını versin diyecek bir şey yok başka.
Bence senin sorunların var. Evet ayrılırım ayrılmam benim sorunum. Alışmışım alışmamışım o da benim sorunum. Kimsenin benimle uğraştğı yok. Herkes bir şeyler yazıp bıraktı. Sen hala daha paranoyak ve önyargılı şekilde konuşuyorsunuz. Başkaları değil sen benimle uğraşıyorsun. Ben yakalamasaydım aldatıldığımı asla bilmezdim. Herkes için geçerli bu. Bir daha lütfen konuma yorum yazma.
Şuan bile beni sevmediğini düşünüyorum zaten. Aşk şöyle dursun. 2 gündür düşünüyorum. Dünde buraya yazdım. Çünkü nişanlım o kadar da büyütülmeyecek bir şey olduğunu söylüyor. Bu olay 2. olduğunda bir kız arkadaşımda bunun aldatma sayılmayacağını söylemişti bana. Acaba dedim ben mi abartıyorum gerçekten. Ama yazılanları okuyunca herkesin benim gibi düşündüğünü gördüm görüyorum. Bu akşam iş çıkışı gelecek konuşacağız. Ayrılmak istiyorum. Aldatması bir kenara beni sevmeyen biriyle bir ömür geçirmek istemiyorum. Ne tepki verecek bilmiyorum. Benim onurum önemli değil ama kendisi pek bir onurludur. Asla ayrılmamak için çaba sarf edeceğini düşünmüyorum. Koca bir ilişki 5 dk.da bitecek. Çok acı. Geçen zamanıma emeklerime yazık.Allah her şeyin hayırlısını versin diyecek bir şey yok başka.
Şimdi yazacaklarım gerçekten çok saçma. 2 yıldır nişanlıyım. Nişanlım 2 kere internet üzerinden yabancı kadınlarla cinsel sohbetler yaptı. Her seferinde amacı kamera açtırmaktı kızlara. İkisininde bir şekilde yakaladım. Özürler,yeminler derken hepsini affettim. Bunlar unutuldu gitti. Geçen gün incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten tartıştık. Bende o sinirle hadi dedim şunun facebook sayfasına mail adresine bir bakayım dedim. Baktım ve daha 2 ay önce başka bir siteden yabancı kadınlarla cinsel sohbetlerini okudum. Mesaj attım. Bu nikah olmayacak seni uyarmıştım yapma demiştim diye. Beni birkaç kez aradı. Ya meşgule verdim ya açmadım. Sonra bana yazık çok yazık diye mesaj atmış. Bu mesajı kendime yediremedim. Aradım. Önce yaptığını inkar etti. Geçen tartışmamızda ben haksızdım. O konuyu açıp beni suçlamaya başladı. Daha sonra yaptığı ahlaksız için özür diledi. Utandığını bu yüzden bana mesaj attığını arayamadığını söyledi. Bende affettim yine. Tamam dedim. Ne olacak şimdi. Aslında kendisiyle konuşmak istiyorum. Fakat işlerin yoğunluğundan ötürü sadece hafta sonu görüşebiliyoruz. Telefonda konuşmak istemediğim için hafta sonunu bekliyorum. Ne yapmalıyım? Ne söylemeliyim? Nasıl konuşmalıyım? Dahası ben onunla evlenerek hata mı yaparım? Yoksa düzelir mi? Bilmiyorum. Aklım karışık. Yardımınıza ihtiyacım var.![]()