• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi aptal gibi hissediyorum

lianazelko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
351
273
53
Bir arkadaşım var. Yaklaşık on yıldır beni çalıdırıyor, kapatıyor. Ben onu arıyorum. Asgari ücrette olsa çalışıyor, kazanıyor. Ben çalışmıyorum. Maddi durumu kötüdür diye şimdiye kadar takmadım ama artık aramamaya başladım. Örneğin whatsapp var, oradan bile yazmıyor (nasılsın iyi misin gibi) ama ben arayınca 1 saat konuşuyor. Bunca yıl durumuna üzüldüğüm için aramıştım ama konu parası falan olmaması değil galiba. Derdim kendimi aptal hissetmem. İkimizde kadın kişisiyiz.

Wp tan yazmama nedeni kotasi bitmesin diye mi anlamadim?
Demek ki çalcene biri bu siz aradiginda ancak konusuyor ve sıkıldığında cagrı yapiyor.Aramayin.

whatsapp'tan arama yapsanız internet varsa? yani dakikası mı az acaba? Bilmem ben hiç takılmazdım herhalde, alışkanlık falandır herhalde. belki müsait misin deme şeklidir. enayi yerine koyuyor gibi hissetmezdim. sonuçta telefonumda yeterli arama yapmak için dk falan kısıtlıysa dediğim gibi wp üzerinden arama yapardım.

Bir arkadaşım var. Yaklaşık on yıldır beni çalıdırıyor, kapatıyor. Ben onu arıyorum. Asgari ücrette olsa çalışıyor, kazanıyor. Ben çalışmıyorum. Maddi durumu kötüdür diye şimdiye kadar takmadım ama artık aramamaya başladım. Örneğin whatsapp var, oradan bile yazmıyor (nasılsın iyi misin gibi) ama ben arayınca 1 saat konuşuyor. Bunca yıl durumuna üzüldüğüm için aramıştım ama konu parası falan olmaması değil galiba. Derdim kendimi aptal hissetmem. İkimizde kadın kişisiyiz.
Bunu ilk kez duydum.Yani 2'nizinde yasinizin oldugunu varsayarsam bana cok anlamsiz geliyor.Zaten servis saglayicilar 20 Tl'lik bir tarife bile kullansaniz bilmem kac dakika ucretsiz konusma hakkiniz su kadar da mesaj hakkiniz var diyor.Simdi sen onu baskasi icin harcayipta beni caldiriyorsun kusura bakma da bende donup seni aramam yani.Ayrica Boyle tipler %80 iphone kullaniyordur. :) 10.000 tl'lik telefonu olur hattinda alo diyecek TL'si olmaz :)

Son düzenleme:
Çaldırıp kapatma mı kalmış :KK57:
Evet aynen öyle. Ben de 10 liraya 250 dk. alıyorum. Çalışan insana 10 lira hiçbir şey. Ona da parası yoktur diye düşündüm de. Konuşmak isteyen, mahçup olan whatsapptan yazardı. Whatsapptan nasılsın diyorum, ii diyor. Bu kadar:) Telefonla çaldırıyor, arıyorum en az 45 dk. Konuşuyor.

whatsapp'tan arama yapsanız internet varsa? yani dakikası mı az acaba? Bilmem ben hiç takılmazdım herhalde, alışkanlık falandır herhalde. belki müsait misin deme şeklidir. enayi yerine koyuyor gibi hissetmezdim. sonuçta telefonumda yeterli arama yapmak için dk falan kısıtlıysa dediğim gibi wp üzerinden arama yapardım.
Whatsaptan da aramıyor, araması şart değil yazmıyor bile ama çaldırıp kapatıyor. Benim aramamı bekliyor.

Evet aynen öyle. Ben de 10 liraya 250 dk. alıyorum. Çalışan insana 10 lira hiçbir şey. Ona da parası yoktur diye düşündüm de. Konuşmak isteyen, mahçup olan whatsapptan yazardı. Whatsapptan nasılsın diyorum, ii diyor. Bu kadar:) Telefonla çaldırıyor, arıyorum en az 45 dk. Konuşuyor.
Bence daha çok vizyonsuz
Parasız olduğunu pek sanmıyorum
Herkes paket alıyor zaten
Ayrı ayrı alan insan mı kaldı

Bazilari boyledir surekli aranmak ister kendi aramaz lafta mesguldur 3 ayri sirketin ceo suymus gibi.
Aramayinca da vefasiz olursun. Bende de vardi oyle biri ordan biliyorum.

Asla aramiyorum artik ayni senin gibi aradigimda 1 saat konusurduk mesele kontor vs de degildi egoydu sanirim..
Artik aramiyorum keyfi istersecilige basladim cok rahatim.
Simdi benim egom konusuyor sadece. 🙂

Benimde tuhaf arkadaşlarım olduda buda baya tuhaf mış gerçekten aşırı cimri diyecemde değildir 10 yıldır sizi kullanmaya alışmış bence

Bazilari boyledir surekli aranmak ister kendi aramaz lafta mesguldur 3 ayri sirketin ceo suymus gibi.
Aramayinca da vefasiz olursun. Bende de vardi oyle biri ordan biliyorum.

Asla aramiyorum artik ayni senin gibi aradigimda 1 saat konusurduk mesele kontor vs de degildi egoydu sanirim..
Artik aramiyorum keyfi istersecilige basladim cok rahatim.
Simdi benim egom konusuyor sadece. 🙂
Aynen katılıyorum size bende de vardı öyle bi şişme egoist kurtuldum çok şükür en iyisi öyleler le tamamen iletişimi kesmek bizdede tl kontör sorunu yokdu ama o beni arardı çoğu zaman 1 saat konuşurdu anlatır anlatır kendini rahatlatır dı bana iki kelime ettirmezdi en son annesi girer odaya hadi kapat artık ne konuşuyorsunuz derdi bu kadar derdi beni suçlandırırlardı bide sanki ben onu tutuyormuşum gibi manyaklar sonra başka şeyler de oldu gitti çok şükür kurtuldum ondan 6 yıl katlandım ama iyi yönlerini görmeye çalışarak

Tek taraflı çaba var burada. Ben olsam dönmezdim çağrısına. Cok istiyorsa tekrar arar konuşur veya yazar. Kafana taktığın değmez.

Çaldırmak ne ya :KK45: hic tarifesi olmuyor mu bu kişinin? Oluyorsa kime harcıyor da sizi aramaya kıyamıyor?
En kötü 750dk dan aşağı değildir aylik dksi. O da bir size yok anlaşılan

taktik değiştir.konuşmak istersen sen çaldır kapa, aramassa 10 dk sonra bidaha çaldır.bunu rutin olarak 1 hafta yap 😂😂😂
kusura bakma dakika m yoktu de.
WhatsApp tan da yazasa gene kısa geç 😂

Herkesle öyle uzun uzun konuşuyorsa böyle bir yol tutturmuş olabilir.. Ortak arkadaşlarınızla da böyle mi acaba
Ortak arkadaşlarımız yok, yani benim gibi iletişimde değil. Kimse zaten benim gibi aramaz onu. Geçen whatsapptan yazdım, telefon açınca bir saat konuşan kişiyle diyalog şu kadardı:

Ben:Naber
O: ii, sen
Ben, ben de iyiyim.

bu kadar

O an anladım ki, bu hep ben arayayım. 45 dakika konuşalım istiyor.

Back
X