- 4 Mayıs 2019
- 4
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi yananalev19
-
Aslında ben hesap sorar gibi sormadım. Sadece bir mesaj gönderdim. Adım atar mı diye. Sonucu bu oldu.Sen neden yakın davranıyorsun diyince o da karşılık alamayacağını düşünüp yanlış anlamışsın demiş olabilir hoşlanıyordur senden o da.. içinden pislik çıktı demişsin de çocuk bişey yapmamış ki
Şu bakma olayını yıllarca anlayamadım lise ve Üniv.popüler mevzuydu hatta birbirine iyilik yapmak için arkadaşlar hoşlandığı kişi görülünce ayyy dur sen bakma ben bakarım denirdi veya karşı kişi o bana baktımı aaaaa bak şimdi sana bakıyor yaaaa bi çaktırmadan baksana geçerken bana baktımı gibi bu bakış şeysine pek takılmamak lazım kim kimin kendinden hoşlandığını bilse bakarda bakar..aylarca dibinden ayrılmamasıda abes bi durum değil o arkadaş gibi görmüş belki de seni tanımaya çalıştı duygularından emin olmak istedi seni tanıdıkçada böyle bi tavır aldıMerhabalar. Hep takip ederdim bu siteyi. Fakat hiç yorum yazmadığım için üye olmaya gerek duymamıştım. İlk defa derdimi anlatayım diye üye oldum.
Ben üniversite öğrencisiyim. Yaklaşık 10 kişilik bir arkadaş grubum var daha doğrusu vardı. Bizim bu grupta sessiz, utangaç, içine kapanık (daha doğrusu ben öyle zannediyordum içinden bir pislik çıktı) bir çoçuk vardı ve bir kızdan hoşlanıyordu. Ama kız bu çocuğun kendinden hoşlandığını bildiği halde aynı zamanda başka bir çocukla da görüşüyordu. Yani bu kız iki kişiyi aynı anda idare ediyordu. Daha sonra bu kız bizim gruptaki çocuğu değil de diğerini seçti bu bizimki ortada kaldı. Bu ortada kalan çocuk birden bana yakınlaşmaya başladı. Her akşam beni arıyor, bana ilgi gösteriyordu. Adı konulmamış bir ilişki gibiydi. Neden bu kadar yakın davrandığını sorunca “Aa sen yanlış anlamışsın, sen benim en sevdiğim arkadaşımsın” bilmem ne. Aylarca niye dibimden ayrılmadı onu anlamadım. Çocukla da aram bozuldu. Ya kendimi aptal yerine konulmuş gibi hissediyorum.
Ayrıca beni reddetmesine rağmen hala sürekli bana bakıyor. Bana neden sürekli bakıyor ki. Bir insan arkadaş olarak görüyorum dediği kıza neden bakar ki?
Bu neydi ki şimdiAslında ben hesap sorar gibi sormadım. Sadece bir mesaj gönderdim. Adım atar mı diye. Sonucu bu oldu.
Hiç de bakmadım kimin yazdığına konu sahibi olarak algılamışım direktBu neydi ki şimdi
Sanırım iki ayrı üyelik, (hangisiyle yazacağını karıştırmışsın)
Konuyu açan da sensin
Altına başka biriymiş gibi cvp veren de :))
Şu erkeklerin işine hiç akıl sır erdirilmiyor gerçekten lisedeyken bana da bi çocuk çok bakıyordu mezun olduk falan birgün ben yaya o arabada rastgeldik yoldan geçerken ben hala bakıyor hey yavrum hey sen hala bak ben evlendim bileCanım ben hep diyorum. Erkeklerin ağzından “seni seviyorum” u duymadan sakın acaba mı demeyin. Bakma işini ben de bilmiyorum. Bir ara bana da sürekli bakan biri vardı gitti başkasıyla evlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?