Her muhhabete dahil olmam çok yorum yapıma ama kendime yakın birini görsem sıkıntımı paylaşırım insanlara çok çabuk güveniyorum meselaHerseyinizi anlatıp her muhabbete dahil olmayın daha ciddi olun.
Iste benim amacım değiştirmek biraz degistigimede inanıyorum ama daha fazlası gerekKarakter meselesi kolay kolay değişemezsiniz
Az konuşurum zaten kendimi ifade edemiyorum hani mesela şöyle söyliyeyim bi misafir evime geldi diyelim iyi niyetimden faydalanıyor mesela hani ben demem buzdolabın açma falan bi bakiyorum evimi kontrol ediyor dolaptalarda ne var ne yok kurcalamak istiyor bu mesela nasıl engellenir yada bir bi şey istedi diyelim hemen veririrmKonuşmaktan ziyade dinlemek..
Konuştuğunuz da ise az ama öz konuşup, söylediğinizin ardında durmak..
Az konuşurum zaten kendimi ifade edemiyorum hani mesela şöyle söyliyeyim bi misafir evime geldi diyelim iyi niyetimden faydalanıyor mesela hani ben demem buzdolabın açma falan bi bakiyorum evimi kontrol ediyor dolaptalarda ne var ne yok kurcalamak istiyor bu mesela nasıl engellenir yada bir bi şey istedi diyelim hemen veririrm
Bazen insanların o kadar rahat olması şöyle bi olay yaşadım mesela bi misafir geldi yakın diyelim akrabalık var yani kendisini severim ama kurnaz biridir cocugu gitti markete bi sey lâzımdı para üstünü getirdi masaya koydu kadın gayet rahat bi tavırla oğluma 1 tl verdi burda sorun o para değil o rahatlığı insanlara o samimiyeti fazla mi veriyorumDolabımı açana saklayacak bir şeyim yoksa "açma" demem.
Biraz psikolojime biraz da o kişiye karşı hislerime bağlı.
Sevmediğim biriyse o kadar özgür olduğunu düşünmesin diye "ne aradın bana sor ben veririm" derim.
Açmaması gereken bir yerse "orada seni ilgilendiren bir şey yok kapat lütfen" diye terslerim..
Gerekirse sevimsiz geleyim hiç bağlamaz.
Yok öyle bolluk..
Dolabinizi actilarmi canım bişey mi lazım ben vereyim de.eger ben alırım derse de müsait değil dolabım o yuzden deAz konuşurum zaten kendimi ifade edemiyorum hani mesela şöyle söyliyeyim bi misafir evime geldi diyelim iyi niyetimden faydalanıyor mesela hani ben demem buzdolabın açma falan bi bakiyorum evimi kontrol ediyor dolaptalarda ne var ne yok kurcalamak istiyor bu mesela nasıl engellenir yada bir bi şey istedi diyelim hemen veririrm
Az konuşurum zaten kendimi ifade edemiyorum hani mesela şöyle söyliyeyim bi misafir evime geldi diyelim iyi niyetimden faydalanıyor mesela hani ben demem buzdolabın açma falan bi bakiyorum evimi kontrol ediyor dolaptalarda ne var ne yok kurcalamak istiyor bu mesela nasıl engellenir yada bir bi şey istedi diyelim hemen veririrm
Çok güleryüzlü olma. Bizim insanımız mütevazılıği eziklik sanar hepNasıl başlasam bilemıyorum hep iyi niyetli olmamdan mi kaynaklı bilmiyorum aman kimse üzülmesin kimse kırılmasın dedikce insanlara kendimi paspas yaptiriyorum büyük küçük demeden.insanlarla arama mesafe koymalıyım ama nasıl yapmalıyım bilemiyorum herkesin bana laf söyleme hakkı yok. ama başta ben kendimi eziyorum.mesela eşim çok seviyorum çok değer verdigimi düşünüyorum yapabildiğim kadarı ile tabi dört dörtlük deil belki ama verdiğim sevgini değerin karşılığını göremiyorum yada ne bileyim herhangi bi akrabam da olabilir bu bazen bakıyorumda benden küçükler daha cin gibi vallahi kullanıldığını hissediyorum tabi birde hiç bi şey yapamaz beceremez gozu ile bakıyorlar yani ne bileyim sizden şöyle bir yardım istiyoryorum insanlarla arama sevimsiz biri olmadan nasıl mesafe koymalıyım ve öz güvenimi nasıl kazanmaliyim
Kimseye sonsuz güvenmeyin. Bi derdiniz varsa önce içinizde çözmeye çalışın. Ben herkese hemen her şeyini anlatan insanların yanlış yaptığını düşünüyorum. Müdahale hakkı veriyorsunuz. Hayır deyin, net olun, kendinizi küçük görmeyin.Her muhhabete dahil olmam çok yorum yapıma ama kendime yakın birini görsem sıkıntımı paylaşırım insanlara çok çabuk güveniyorum mesela
Işte en büyük zaafim o ne kadar dinirlenip kizsamda çok deil bir müddet sonra geçiyor ve normale dikiyorum gayet güleç bi yüzle içimde kalır ama dışa vuramam0Çok güleryüzlü olma. Bizim insanımız mütevazılıği eziklik sanar hep
Ayni ben . Tavsiyeleri bende okuyacak takipteyimHer muhhabete dahil olmam çok yorum yapıma ama kendime yakın birini görsem sıkıntımı paylaşırım insanlara çok çabuk güveniyorum mesela
Bu cok iyi gercekten. Uygulamak lazim cok dogruKonuşmaktan ziyade dinlemek..
Konuştuğunuz da ise az ama öz konuşup, söylediğinizin ardında durmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?