- Konu Sahibi sabah_gxuxnexsxi
-
evet sevgili ablacığımAile içinde sıkıntlarınız olduğunu düşünüyorum ben.
Kardeşinizde de aynı sıkıntı varsa, anne babanızın diyaloğu çok iyi değil gibi geldi bana.
Bu da sizi etkiliyor sanırım.
Ailenizde kavga gürültü olur mu?
tatlım ufak ufak arkadaş ortamına girmeyi dene.rezil olsanda şöyle düşün,2 yıl sonra o insanlar hayatında olmayabilir,ama 10 yıl sonra bile bu huyun devam edebilir.
bir nevi tadı iğrenç bir ilacı içmek gibi düşün,senin çözümünde bu,cesaretini topla ve görüş insanlarla,yada sanal ortamda aktif olarakta kendini gerçek hayata hazırlayabilirsin
Yaradan hepimizi eşit yarattı..birimizin diğerinden hiçbir üstünlüğü yok..
doktorlar pisikiyatristler de bir yere kadardır arkadaşım...yine ne varsa sendedir..senin içindedir..
insanı iyide yapan kötüde yapan yine kendisidir..yaptığı seçimlerdir..ben böyle düşünüyorum..
senin seçimin korkularının ısrarla üstüne gitmek yerine kendi kabuğuna çekilmek olmuş..yaşın daha çok küçük..önünde koca bir hayat var...korkularının üstüne git dışarı çık çekindiğin şeyleri yap..bir iki bir iki derken bir bakmışsınki çekingenlik filan kalmamış..
birde sana tavsiyem bol bol kitap oku..kelime dağarcığın gelişir böylece..ve haber bültenlerini tartışma programlarını elinden geldiğince izlemeye çalış.gündemden uzak kalmaki..toplum içinde seninde bir fikrin olsun..bence buna başla ve hayatının sonuna kadarda hiç bırakma..
zamanla hem kendine güvenmeye başlarsın eminimki sen zamanla daha çok şey başaracaksın..yolun başındayken bunun farkında olupta çözüm arayışına gimen bile büyük bir adım...
hep gülümse olumlu şeyler düşün..kendini küçümseme...okadar çok aptal tanıyorumki beyni bomboş olan...ama kendi reklamını yapmayı bildiği için adam yerine konulan....kimseyi kendinden üstün görme arkadaş...güleceklermi gülsünler ayıplayacaklarmı ayıplasınlar....aptalmı sanacaklar sansınlar..sende kendine gül..bunlar çıraklık dönemi..bir gün elbette usta olacaksın..
sevgiyle kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?